Väre Välkky

Välkky on sähkönmyyntiyhtiö Väreen sähkösopimustyyppi kulutusvaikutuksella. Sopimuksesta on tarjolla kolmea tyyppiä: määräaikainen 2 vuoden sopimus, 1 vuoden sopimus sekä toistaiseksi voimassa oleva sopimus ilman määräaikaa. Sähkö on tuotettu sopimuksessa sekasähkönä.

Välkky 12kk

8,50 c/kWh

Välkky 24kk

8,00 c/kWh
Onko Välkky-sopimuksessa määräaikaa?

Väreen Välkky on tarjolla sekä 2 vuoden määräaikaisena sopimuksena, 1 vuoden määräaikaisena sopimuksena että toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena.

Miten Välkyn kulutusvaikutus lasketaan?

Välkyssä kulutusvaikutus lasketaan sen mukaan, miten käytät sähköä. Jos käytät sähköä enemmän kuukauden keskiarvoa halvempina sähkötunteina, näkyy tämä säästönä sähkölaskulla. Kulutusvaikutus voi myös nostaa sähkön hintaa, jos käytät sähköä kalliimpina tunteina.

Kannattaako Välkky-sähkösopimus?

Välkky-sähkösopimuksen ajankohtaista hintaa kannattaa aina verrata muihin markkinoilla oleviin kulutusvaikutteisiin sopimuksiin. Hinta voi vaihdella eri yhtiöillä eri aikoina. Välkky sopii kuluttajalle, joka on valmis ajoittamaan sähkön käyttöä, mutta haluaa kuitenkin turvaa kiinteästä hinnasta.

Suosittu vaihtoehto Välkylle

Hybridi

Fortum logo

Fortum Duo 24kk

Perusmaksu: 3,99 €/kk
Määräaika: 24kk määräaikainen
Tuotantotapa: CO2-vapaa sähkö

Kiinteän hinnan osuus 2 vuodeksi + säästä ajoittamalla sähkön käyttöä!

7,99 c/kWh

+- KULUTUSVAIKUTUS

Lisätietoa

Fortum Duo on määräaikainen sähkösopimus, jossa voit itse vaikuttaa hintaan. Kuluttamalla sähköä halvempina aikoina näkyy tämä säästönä sähkölaskulla.

Sopimuksessa on kuitenkin kiinteä perusosa, joka suojaa pörssisähkön hintanousulta. Sopimukseen kuuluu automaattisesti CO2-vapaa sähkö.

Duo sopii sinulle, joka haluat suojautua sähkön hinnannousulta, mutta kuitenkin vaikuttaa omalla kulutusprofiilillasi sähkölaskuun.

Tyypillinen kulutusvaikutus Fortum DUOssa on noin 5c/kWh suuntaansa.

  • Sopimus: Määräaikainen 24 kuukautta
  • Sähkön tuotantotapa: CO2-vapaa sähkö
  • Sähkötyyppi: DUO (kulutusvaikutus)

Katso Fortum DUOn tuotesivu tästä.

Välkky kokemuksia

Välkky on moderni sähkösopimus, joka yhdistelee kiinteän sähkösopimuksen ja pörssisähkön ominaisuuksia yhteen pakettiin. Saat toisaalta hintasuojaa kiinteästä osuudesta, mutta voit kuitenkin omalla kulutuskäyttäytymiselläsi vaikuttaa loppulaskun summaan.

Kokemukset Välkky-sähköstä vaihtelevat. Erityisen paljon tyytyväisyyteen vaikuttaa se, mihin hintaan sopimuksen on saanut lukittua. Määräaikaisen sopimuksen kiinteän hinnan osuus kun vaihtelee jopa viikoittain.

Kulutusvaikutuksella varustettuja sopimuksia on nykyään olemassa myös monia muita. Ainakin Fortum ja Helen ovat jo lanseeranneet omat vastineensa Välkky-sähkösopimukselle.

HyvääHuonoa
Mahdollisuus vaikuttaa sähkön hintaanPörssisähköä keskimäärin kalliimpi vaihtoehto
Turvaa hinnan kiinteästä osastaEi hiilidioksidivapaata sähköä vakiona
Saatavilla myös toistaiseksi voimassa olevanaSyrjäyttänyt kokonaan Väreen täysin kiinteät sopimukset
Sekä 1 että 2 vuoden sopimukset tarjolla

Huom! Sopimustiedot kerätty 21.1.2023 Väreen sivuilta. Emme vastaa mahdollisista virheistä. Ajankohtaiset tiedot voit tarkastaa Väreen nettisivuilta.

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Scroll to Top