Hintavahti – pysy kärryillä sähkön hinnasta

Aseta sähkön hintavahti ja me hoidamme sähkömarkkinoiden seuraamisen puolestasi. Saat automaattisesti tiedon, kun sähkösopimusten hinnat muuttuvat ja sivustollamme on uusia sähkösopimuksia tarjolla. Päivitämme myös hintavahdin yhteydessä ajankohtaisen sähkömarkkinakatsauksen.

Saat tilaamisen jälkeen vahvistusviestin sähköpostiisi. Liittyminen sähköpostilistalle aktivoituu automaattisesti, kunhan sähköpostiosoitteesi on oikein.

Me seuraamme sähkömarkkinoita puolestasi

Sähkön hinta nousi kovaa vuoden 2022 aikana, ja hinnan ennustettavuus on myös lähitulevaisuudessa haastavaa. Myös sähköyhtiöiden on vaikeaa ennakoida tulevaa, ja sähkömarkkinoiden kasvaneet vakuusvaatimukset asettavat yhtiöt hankalaan paikkaan.

Hinnat muuttuvat tiheään tahtiin, ja viranomaiset pohtivat keinoja, joilla kasvaneita hintoja saisi suitsittua. Ratkaisuja pohditaan nyt myös EU-tasolla, sillä kyseessä on koko Eurooppaa koskeva hankala tilanne.

Nopeat hinnan muutokset ja rajallisempi tarjonta ovat vaikuttaneet myös halvinsähkösopimus.fi-sivuston toimintaan. Olemme kuitenkin ottaneet tehtäväksemme seurata markkinoita tiiviisti ja pitää vierailijamme aina ajan tasalla.

Hintavahti kertoo, kun halvempia sopimuksia on tarjolla

Hintojen ollessa korkealla määräaikaisen sopimuksen tekeminen ei välttämättä tunnu hyvältä. Vähintäänkin ennen sopimuksen tekemistä kannattaa tarkastaa sopimukseen liittyvä sopimussakko, jos siitä haluaakin irtisanoutua kesken sopimuskauden.

Hintavahdin avulla voit ulkoistaa sähkömarkkinoiden seuraamisen meille. Yksi vaihtoehto on esimerkiksi solmia nyt toistaiseksi voimassa oleva sopimus, ja odottaa että määräaikaisten sopimusten hintataso tulisi alas.

Hintavahdilla varmistat, että saat tiedon, kun tarjolla on taas halvempia sähkösopimuksia. Pidämme samalla sinut ajan tasalla myös muista tärkeistä muutoksista sähkömarkkinoilla.

Usein kysyttyä

Mitä sähköposteja minulle lähetetään?

Hintavahti-sähköpostitilauksella saat ajankohtaiset tiedot sähkösopimusten muutoksista ja sähkömarkkinoiden tilanteesta. Kerromme myös muista sähkömarkkinoihin oleellisesti vaikuttavista asioista, kuten hintaan vaikuttavista viranomaisratkaisuista.

Miten tilaan hintavahdin?

Voit tilata hintavahti-ilmoitukset liittymällä sähköpostilistallemme. Emme kerää turhia tietoja: sähköpostiosoitteesi riittää.

Maksaako hintavahti?

Ei maksa. Sähkön hintavahti on täysin maksuton palvelu.

Miten perun sähköpostit?

Voit perua sähköpostit ja poistua sähköpostilistaltamme selaamalla lähettämämme sähköpostin alareunaan ja klikkaamalla ”Peru tilaus”. Peru tilaus -painike löytyy myös tervetuloa-sähköpostista. Jos olet poistanut sähköpostit ja haluat heti poistua listalta, voit tehdä poistopyynnön sähköpostitse osoitteeseen info(at)halvinsahkosopimus.fi.

Kilpailuta sähkön hinta hetkessä!

  • Nopea vertailu
  • Sähköä kaikkialle Suomeen
  • Löydä halvin sähkön hinta
Scroll to Top