Tietoa meistä

Halvinsähkösopimus.fi on kaupallinen sähkönvertailusivu. Me haluamme auttaa sinua löytämään aidosti halvimmat ja parhaimmat sähkösopimukset. Listaamme sivustolla eri yhtiöiden parhaita tarjouksia eri sopimustyypeistä.

Halvinsähkösopimus.fi pähkinänkuoressa

Me vertaamme sähkösopimukset – sinä säästät. Siinä sivustomme tarkoitus pähkinänkuoressa.

Annamme kuluttajille tietoa sähkösopimuksista, niiden valinnasta sekä tavoista säästää sähköä. Samalla esittelemme kaikki halvimmat sähkösopimukset ja autamme kuluttajia säästämään satoja euroja rahaa.

Sähkövertailu on aina kuluttajille maksuton, ja vertailussamme on mukana useita eri sähköyhtiöitä. Vertailemme myös saman sähköyhtiön eri sopimuksia, sillä erilaisissa sopimustyypeissä voi olla merkittäviä eroja.

Rahaa ansaitsemme vain komissioina. Voimme saada pienen komission, kun teet sopimuksen jollekin vertailun sähköyhtiölle. Tämä kannustaa meitäkin etsimään ja löytämään halvimmat sähkösopimukset esittelyyn!

Miksi sähköt kannattaa vertailla meillä?

Sähköjen hinnat ovat nousussa, ja kuluttajat etsivät tapoja säästää sähkökuluissaan. Nykyiset sähkövertailusivustot kertovat sopimuksista varsin suurpiirteisesti, eivätkä anna kuluttajille heidän etsimäänsä tietoa.

Hintavertailun avulla on mahdollista säästää satoja euroja, ja mielestämme on reilua, että kuluttajilla on mahdollisuus vertailla sähkösopimusten hintaa läpinäkyvällä alustalla.

Haluamme, että vierailijat löytävät myös etsimänsä vastaukset kysymyksiinsä. Luomme sisältöä sähkösopimuksen valintaan, vertailuun ja erilaisten lisäpalveluiden valintaan. Autamme aidosti löytämään omaan talouteen parhaiten sopivat sopimukset.

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä, tai haluatko ottaa yhteyden sivuston ylläpitäjiin. Käytä alla olevaa yhteystietolomaketta ollaksesi yhteydessä meihin.

Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
Viesti
Viesti lähetetty!
Virhe, viesti ei lähtenyt eteenpäin. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.