Tietoa meistä

Halvinsähkösopimus.fi on kaupallinen sähkövertailusivu. Me haluamme auttaa sinua löytämään aidosti halvimmat ja parhaimmat sähkösopimukset. Listaamme sivustolla eri yhtiöiden parhaita tarjouksia eri sopimustyypeistä.

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Halvinsähkösopimus.fi pähkinänkuoressa

Halvinsähkösopimus.fi on Optolead Oy:n hallinnoima kaupallinen sähkövertailupalvelu. Sivuston tavoitteena on auttaa kuluttajia löytämään edullisempi sähkösopimus juuri omaan tarpeeseen. Tarjoamaamme kilpailutuspalvelua ovat käyttäneet jo sadat tuhannet suomalaiset.

Sivusto on perustettu vuonna 2022, kun sähkön hintaan ja sähkösopimuksiin liittyvät asiat alkoivat puhuttaa ihmisiä energiakriisin keskellä entistä enemmän. Tarvittiin luotettavampaa, ajankohtaisempaa ja selkeämpää tietoa sähkösopimuksista.

Annamme kuluttajille tietoa sähkösopimuksista, niiden valinnasta sekä tavoista säästää sähköä. Samalla tarjoamme täysin maksuttoman sähkövertailun, joka kattaa useita isoja valtakunnallisesti toimivia sähköyhtiöitä. Tavoitteenamme on pitää sopimusten tarjonta aina mahdollisimman laajana ja monipuolisena.

Olemme kaupallinen sähkövertailusivusto. Rahaa ansaitsemme komissioina suoraan sähköyhtiöiltä, joten voimme pitää vertailun maksuttomana käyttäjille. Komissiot mahdollistavat sivuston ylläpidon ja kannustavat meitäkin etsimään parhaat sähkösopimukset vertailuun mukaan.

Media

Halvinsähkösopimus.fi on perustamisen jälkeen ollut esillä useassa eri mediassa. Tekemämme ajankohtaiset selvitykset ovat tuoneet selkeyttä sähkökriisin keskelle.

Poimintoja:

Yhteydenotot:

info@halvinsahkosopimus.fi

Miksi sähköt kannattaa vertailla meillä?

Olemme Suomen kattavin ja monipuolisin sähkövertailupalvelu. Meiltä löydät enemmän ja parempaa sisältöä sähkösopimuksen valintaan kuin mistään muualta. Päivitämme esimerkiksi viikoittain sähköfutuurien hintatiedot suoraan kuluttajille tutussa muodossa, jotta voisimme entisestään helpottaa kuluttajien mahdollisuuksia tehdä fiksuja sähkösopimuksia.

Sopimusten vertailu on meillä läpinäkyvää, ja sopimukset ovat katsottavissa ilman postinumeroiden, osoitteiden tai muiden vertailun kannalta turhien tietojen syöttämistä. Sähkön kilpailuttaminen käy meillä käden käänteessä, ja sen lisäksi avustamme kaikin tavoin juuri omaan talouteen sopivan sähkösopimustyypin löytämisessä.

Haluamme, että vierailijat löytävät aina etsimänsä vastaukset kysymyksiinsä. Luomme sisältöä sähkösopimuksen valintaan, vertailuun ja erilaisten lisäpalveluiden valintaan. Autamme aidosti löytämään omaan talouteen parhaiten sopivat sopimukset.

Näitä sähköyhtiöitä vertailemme

Kilpailutamme kerralla useat sähköyhtiöt parhaiden tarjousten löytämiseksi. Vertailun yhtiöt tarjoavat sopimuksia valtakunnallisesti ympäri Suomen.

Yhteystiedot

Sähköposti: info@halvinsahkosopimus.fi

Yritys: Optolead Oy (3337062-2)

Osoite: Konepajankuja 1, 00510 Helsinki

(Ei asiakaspalvelua mainitussa osoitteessa)

Kysyttävää?

Scroll to Top