Tietoa meistä

Halvinsähkösopimus.fi pähkinänkuoressa

Halvinsähkösopimus.fi on Optolead Oy:n hallinnoima kaikkialla Suomessa toimiva sähkövertailupalvelu, jossa voi vertailla eri sähköyhtiöiden sopimuksia. Sivuston tavoitteena on auttaa kuluttajia löytämään edullisempi sähkösopimus juuri omaan tarpeeseen.

Sivusto perustettiin vuonna 2022, kun energiakriisin myötä tarve entistä monipuolisemmalle sähkövertailupalvelulle kasvoi. Sittemmin palveluamme on käyttänyt jo sadat tuhannet suomalaiset!

Halvinsähkösopimus.fi on käyttäjälle aina maksuton palvelu. Ansaitsemme rahaa suoraan sähköyhtiöiltä, kun he listaavat sopimuksensa meille vertailuun. Komissiot mahdollistavat sivuston ylläpidon ja kannustavat meitäkin etsimään parhaat sähkösopimukset vertailuun mukaan.

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Media

Halvinsähkösopimus.fi on perustamisen jälkeen ollut esillä useassa eri mediassa. Tekemämme ajankohtaiset selvitykset ovat tuoneet selkeyttä sähkökriisin keskelle.

Poimintoja:

Yhteydenotot:

info@halvinsahkosopimus.fi

Miksi sähköt kannattaa vertailla meillä?

Haluamme olla palvelevin, selkein ja monipuolisin sähkövertailusivusto. Hintavertailun ja oppaiden lisäksi päivitämme esimerkiksi sähköfutuurien hintatiedot suoraan kuluttajille tutussa muodossa sopimusvalinnan helpottamiseksi.

Sopimusten vertailu on meillä läpinäkyvää, ja sopimukset ovat katsottavissa heti ilman postinumeroiden, osoitteiden tai muiden vertailun kannalta turhien tietojen syöttämistä. Sähkön kilpailuttaminen juuri itselle tärkeiden kriteereiden kautta on kattavien suodatustoimintojen ansiosta helppoa.

Haluamme, että vierailijat löytävät aina etsimänsä vastaukset kysymyksiinsä. Luomme sisältöä sähkösopimuksen valintaan, vertailuun ja erilaisten lisäpalveluiden valintaan. Autamme aidosti löytämään omaan talouteen parhaiten sopivat sopimukset.

Näitä sähköyhtiöitä vertailemme

Kilpailutamme kerralla useat sähköyhtiöt parhaiden tarjousten löytämiseksi. Vertailun yhtiöt tarjoavat sopimuksia valtakunnallisesti ympäri Suomen.

Yhteystiedot

Sähköposti: info@halvinsahkosopimus.fi

Yritys: Optolead Oy (3337062-2)

Osoite: Konepajankuja 1, 00510 Helsinki

(Ei asiakaspalvelua mainitussa osoitteessa)

Scroll to Top