Tietoa meistä

Halvinsähkösopimus.fi on kaupallinen sähkövertailusivu. Me haluamme auttaa sinua löytämään aidosti halvimmat ja parhaimmat sähkösopimukset. Listaamme sivustolla eri yhtiöiden parhaita tarjouksia eri sopimustyypeistä.

Halvinsähkösopimus.fi pähkinänkuoressa

Halvinsähkösopimus.fi on Optolead Oy:n hallinnoima sähkövertailupalvelu, joka auttaa sinua löytämään yksinkertaisesti edullisimmat sähkösopimukset. Avullamme kuluttajat voivat helposti vertailla eri sähkösopimuksia ja löytää itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Sivusto on perustettu vuonna 2022, kun sähkön hintaan ja sähkösopimuksiin liittyvät asiat alkoivat puhuttaa ihmisiä energiakriisin keskellä entistä enemmän. Tarvittiin luotettavampaa, ajankohtaisempaa ja selkeämpää tietoa sähkösopimuksista.

Annamme kuluttajille tietoa sähkösopimuksista, niiden valinnasta sekä tavoista säästää sähköä. Samalla esittelemme kaikki halvimmat sähkösopimukset ja autamme kuluttajia säästämään satoja euroja rahaa.

Sähkövertailu on aina kuluttajille maksuton, ja vertailussamme on mukana useita eri sähköyhtiöitä. Vertailemme myös saman sähköyhtiön eri sopimuksia, sillä erilaisissa sopimustyypeissä voi olla merkittäviä eroja.

Rahaa ansaitsemme vain komissioina. Voimme saada pienen komission, kun teet sopimuksen jollekin vertailun sähköyhtiölle. Tämä kannustaa meitäkin etsimään ja löytämään halvimmat sähkösopimukset esittelyyn!

Media

Halvinsähkösopimus.fi on perustamisen jälkeen ollut esillä useassa eri mediassa. Tekemämme ajankohtaiset selvitykset ovat tuoneet selkeyttä sähkökriisin keskelle.

Tässä muutamia mainintoja eri medioissa:

Yhteydenotot:

info@halvinsahkosopimus.fi

Miksi sähköt kannattaa vertailla meillä?

Sähköjen hinnat ovat nousussa, ja kuluttajat etsivät tapoja säästää sähkökuluissaan. Nykyiset sähkövertailusivustot kertovat sopimuksista varsin suurpiirteisesti, eivätkä anna kuluttajille heidän etsimäänsä tietoa.

Hintavertailun avulla on mahdollista säästää satoja euroja, ja mielestämme on reilua, että kuluttajilla on mahdollisuus vertailla sähkösopimusten hintaa läpinäkyvällä alustalla.

Haluamme, että vierailijat löytävät myös etsimänsä vastaukset kysymyksiinsä. Luomme sisältöä sähkösopimuksen valintaan, vertailuun ja erilaisten lisäpalveluiden valintaan. Autamme aidosti löytämään omaan talouteen parhaiten sopivat sopimukset.

Yhteystiedot

info@halvinsahkosopimus.fi

Optolead Oy

Konepajankuja 1, 00510 Helsinki

(Ei asiakaspalvelua mainitussa osoitteessa)

Scroll to Top