Käyttöehdot sähkösopimustilauksessa

Nämä käyttöehdot koskevat www.halvinsähkösopimus.fi-sivuston (myöhemmin ”Halvinsähkösopimus.fi”, ”Palvelu”, ”Sivusto”) käyttöä. Halvinsähkösopimus.fi on Optolead Oy:n hallinnoima maksuton kuluttajille suunnattu palvelu, jonka kautta voi vertailla sähkösopimuksia ja joidenkin yhtiöiden osalta tehdä sopimuksen.

Halvinsähkösopimus.fi tai palvelua hallinnoiva Optolead Oy ei ole sähköä myyvä yritys, eikä osapuolena sähkösopimuksissa. Sähkösopimukset solmitaan aina suoraan valitun sähköyhtiön kanssa, eikä Halvinsähkösopimus.fi tai Optolead Oy ole vastuussa sähkön toimittamisesta tai muista sähkösopimukseen liittyvistä velvoitteista.

Palvelun kautta tilatut sähkösopimustiedot välitetään sellaisenaan valitulle sähköyhtiölle, ja sopimus syntyy sähköyhtiön ja kuluttajan välille. Kun tilaat palvelumme kautta sähkösopimuksen, hyväksyt käyttöehtomme sekä valitun sähkönmyyjän käyttö- ja sopimusehdot ja vakuutat antamasi tiedot oikeiksi.

Palvelumme kautta tilatut sähkösopimukset välitetään valitulle sähköyhtiölle, ja sähköyhtiö käsittelee tilaukset yleensä muutaman arkipäivän kuluessa. Emme kuitenkaan ole vastuussa sähköyhtiön käsittelyajoista, ja ne ilmoitetaan vain viitteellisinä.

Käytämme sähkösopimuksen tilaamisen yhteydessä annettuja tietoja vain tilaajan ja sähköyhtiön välisen sähkösopimuksen toimeenpanemiseen sekä sivustomme kehittämiseen. Sähkösopimuksen tilaamisen yhteydessä kerättyjä tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin, ellet anna tälle erikseen lupaa. Tiedot säilytetään tietojärjestelmissämme määräajan mahdollisten reklamaatioiden ja virheiden varalta, jonka jälkeen ne poistetaan.

Halvinsähkösopimus.fi ei ole sopimusosapuolena sähkösopimuksissa, eikä näin ollen vastaa myöskään kuluttajan ja sähköyhtiön välisistä riita-asioista. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa tilaamansa sähkösopimus 14 päivän kuluttajanlain mukaisen peruutusajan puitteissa, ja peruutuksesta on ilmoitettava suoraan sähköyhtiölle. Halvinsähkösopimus.fi ei voi toimeenpanna peruutuksia, vaan kuluttajan on oltava yhteydessä valitsemaansa sähköyhtiöön.

Pyrimme aina pitämään sähkösopimustiedot ajan tasalla vertailupalvelussamme. Pidätämme kuitenkin oikeuden olla välittämättä sähkösopimustilausta, jos sähkösopimuksen tiedot ovat olleet virheelliset palvelussamme esimerkiksi inhimillisistä syistä, tietoteknisistä syistä, järjestelmävirheestä tai mistä tahansa muusta syystä. Jos huomaamme, että sopimustiedot ovat olleet virheelliset, voimme olla välittämättä tilaustasi eteenpäin, emmekä vastaa tästä mahdollisesti aiheutuvista haitoista. Jos sopimustietojasi ei voida välittää eteenpäin, olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse heti virheen huomattuamme.

Rekisteri- ja tietosuojaselosteestamme voit lukea lisää henkilötietojesi käsittelystä.

Palveluntarjoaja

Optolead Oy

Konepajankuja 1

00510 Helsinki

Y-tunnus: 3337062-2

Vastuuvapauslauseke

Halvinsähkösopimus.fi on kaupallinen sähkövertailusivusto. Vertailumme sähkösopimuksista ei ole täydellinen, eikä se välttämättä sisällä kaikkia markkinoilla olevia sähkösopimuksia. Mukana vertailussa on vain osa sähköyhtiöistä.

Pyrimme pitämään verkkosivustomme virheettömänä ja sisällön oikeana ja ajantasaisena. Emme kuitenkaan vastaa mahdollisista virheellisistä tiedoista sivustolla. Sivustolla esitellyt tiedot on tarkoitettu vain yhdeksi tiedonlähteeksi, eivätkä ne välttämättä ole ajantasaisia.

Emme myy sähkösopimuksia, vaan sähkösopimukset tehdään aina suoraan sähköyhtiön kanssa. Mahdolliset reklamaatiot tulee osoittaa suoraan sähköyhtiölle.

Emme voi taata sitä, että sivustollamme esitellyt sähkösopimukset olisivat markkinoiden halvimpia. Emme vastaa tästä mahdollisesti johtuvista taloudellisista menetyksistä.

Sähkövertailussamme annettu kustannusarvio on vain viitteellinen ja riippuu Palvelun käyttäjän ilmoittamasta sähkönkulutuksesta. Kustannusarvioon voi vaikuttaa myös mahdolliset määräaikaiset tarjoukset, sähkön spot-hinta sekä kulutuksen ajoitus. Palvelun käyttäjä vastaa aina itse siitä, että tutustuu huolella kunkin sähkösopimuksen hinnanmuodostukseen. Lopullinen maksettava hinta riippuu sopimuksesta, eikä mahdollisesta esitetystä kustannusarviosta.

Sivustomme sisältää linkkejä kolmannen osapuolen verkkosivustoille. Emme vastaa linkitettyjen sivustojen tiedoista, sisällöstä, tietoturvasta tai käyttöehdoista. Jos teet sähkösopimuksen kolmannen osapuolen sivustolla, voimme saada tästä korvauksen.

Muut ehdot

Voimme milloin tahansa muuttaa näitä käyttöehtoja. Voimme myös milloin tahansa päättää sulkea sivustomme tai muuttaa sen sisältöä. Uudet käyttöehdot julkaistaan sivustollamme, jos tietoja muutetaan. On käyttäjän vastuulla tarkastaa aina ajankohtaiset tiedot sivustoltamme.

Tilatessasi sähkösopimuksen yhteistyökumppanillemme sivustollamme olevan tilauslomakkeen kautta hyväksyt nämä käyttöehdot sekä rekisteri- ja tietosuojaselosteemme.

Scroll to Top