Sähkötarjous joka kotiin

Löydä halvin sähkötarjous sivustomme vertailusta. Listaamme eri sähköyhtiöiden parhaat tarjoukset niin määräaikaisista kuin toistaiseksi voimassaolevista sopimuksista. Tutustu tarjouksiin sähköstä täältä.

Suosittelemme

Duo 24kk
Duo 24kk

8,89 c/kWh
+/- kulutusvaikutus

Perusmaksu: 4,04 €/kk

Löydä halvin sähkötarjous vertailusta

Eri sähköyhtiöt tarjoavat monenlaisia sähkösopimuksia. Me listasimme parhaat sähkötarjoukset yhteen paikkaan eri sähköyhtiöiltä. Voit verrata samasta näkymästä sekä määräaikaiset sähkötarjoukset että muut sopimukset parhaan vaihtoehdon löytämiseksi.

3 000 kWh/v
Sopimustyyppi:
Tuotantotapa:
Sopimuksen määräaika:
? Spot-hinta (c/kWh)
Näytä lisäsuodattimet
ℹ️ Hinnoissa on mukana ALV 25,5 %, joka astui voimaan 1.9.2024. Lue lisää.
Löysimme tarjousta valituilla rajauksilla
Tässä sopivin tarjous valituilla rajauksilla
Näillä rajauksilla ei valitettavasti löytynyt sopivia tarjouksia
Näytä lisää tarjouksia

Apua sähkösopimuksen valintaan?

Lue, mikä sähkösopimus nyt kannattaa ottaa.

Sähkön hintavahti

Saa automaattisesti tieto hintojen laskiessa.

Sähkön hinnan ja kulutuksen laskurit

Laske sähkönkulutuksesi laskurilla.

Erilaiset sähkötarjoukset erilaisiin talouksiin

Sähköyhtiöt haluavat koko ajan keksiä uusia tapoja saada asiakkaita puolelleen. Kilpailu on kovaa, joten sähkötarjouksia vertailemalla on usein mahdollista saavuttaa selvää säästöä – jopa satasia vuodessa.

Erilaiset sähkötarjoukset voivat koskea sähkön kWh-hintaa, sähkön perusmaksua tai vaikka sähkösopimukseen liittyviä lisäpalveluita. Osa yhtiöistä voi tarjota myös muuttoetuja, ilmaista sähköä tai vaikka lahjakortin sähkösopimuksen ottamista vastaan.

Tärkeintä on aina verrata omaan talouteen halvin sähkösopimus. Sähkötarjouksiin tutustuessa kannattaa aina laskea sähkön kokonaishinta auki koko sopimuskaudelta – tarjous huomioon ottaen.

Tarjous perusmaksusta

Yksi yleisimmistä sähkötarjouksista on erilaiset edut perusmaksusta. Tarjolla voi olla perusmaksutonta sähköä tai esimerkiksi tavallista edullisemmat perusmaksut määräajaksi.

Tarjous perusmaksusta sopii parhaiten taloudelle, jossa sähkönkäyttö on vähäistä. Esimerkiksi kaukolämmöllä lämpiävä kerrostaloasunto hyötyy usein perusmaksuun liittyvistä tarjouksista huomattavasti.

Ilmaista sähköä sähkötarjouksella

Sähköyhtiöt voivat tarjota erikoisetuna myös ilmaista sähköä – kuulostaa ehkä liiankin hyvältä. Ilmaista sähköä ei toki ole tarjolla isoja määriä, vaan yhtiö voi tarjota esimerkiksi muuton ajan sähköt ilmaiseksi, tai joitakin tunteja vuodessa ilmaiseksi.

Tällaisten sähkötarjousten hyöty voi olla suuri paljon kuluttavissa talouksissa, mutta pienemmissä talouksissa hyödyt jäävät usein maltillisiksi.

Lahjakortit, edut ja alennukset

Joskus sähköyhtiöt houkuttelevat asiakkaaksi tarjoamalla lahjakortin tai vaikka etukuponkeja. Nämäkin tarjoukset voivat olla oikeasti hyviä, mutta kannattaa aina verrata itse sähkösopimuksia keskenään.

Lahjakorttieduissa kannattaa laskea hyöty auki ja verrata sopimuksia keskenään. Turhan kallista sähkösopimusta ei tietenkään kannata ottaa pelkän lahjakortin takia.

Kotivakuutus tai muu etu pakettihintaan

Sähkötarjoukseen voi liittyä myös ulkopuolisia palveluita. Osa sähköyhtiöistä myy esimerkiksi kotivakuutusta pakettina sähkön yhteydessä – nämä tarjoukset eivät kuitenkaan välttämättä ole sen halvempia.

Sähkösopimukseen voi kuulua tarjouksena myös vaikka avainturva, ukkosturva tai vastaava pieni lisävakuutus. Näissä kannattaa tarkastaa samalla, kuuluisiko sama vakuutus myös oman kotivakuutuksen piiriin.

Kannattaako valita määräaikainen sähkötarjous?

Suurin osa sähkötarjouksista on määräaikaisia sopimuksia. Tämä tarkoittaa, että olet sidottu määräajaksi samaan sopimukseen, etkä voi mielin määrin vaihtaa sopimusta välissä.

Vaikka määräaikainen sähkötarjous sitookin osin sopimukseen, voi se usein olla fiksu valinta. Määräaikaisen sopimuksen hinta on nimittäin monesti halvempi kuin toistaiseksi voimassaolevissa sopimuksissa.

Määräaikaisen sähkötarjouksen etuna on myös hinnan vakaus. Hinta pysyy tarjouksen mukaisena ilmoitetun ajan verran, kun toistaiseksi voimassaolevaa sopimusta sähköyhtiö voi muuttaa periaatteessa vaikka kuukausittain.

Hyvät puoletHuonot puolet
Kiinteä sähkön hinta sopimuksuadeksiSopimusta ei voi vaihtaa vapaasti määräaikana
Usein parempia etuja ja tarjouksiaEt voi hyötyä mahdollisesti laskevasta sähkön hinnasta
Ei tarvetta seurata sähkön hintaa koko ajan
Huoleton vaihtoehto

Määräaikaisen sähkötarjouksen voi vaihtaa näissä tilanteissa

Vaikka määräaikainen sähkötarjous lähtökohtaisesti sitoo siihen koko sopimuskaudeksi, voi tällaisenkin sopimuksen tietyissä tilanteissa irtisanoa.

  • Määräaika tai sitovuusaika päättyy, yleensä maks. 24 kuukautta
  • Muutat sopimuskauden aikana, muuttaessa voi aina vaihtaa sopimusta
  • Käytössä on sopimusturva, hintaturva tai vastaava sähköyhtiön oma vakuutus

Päivän sähkötarjous eri sähköyhtiöiltä

Tutkitko sähkötarjouksia mieluummin sähköyhtiöittäin? Keräsimme tähän eri sähköyhtiöiden tämän hetken parhaita tarjouksia sopimustietoineen. Päivitämme sopimustiedot aina, kun ne muuttuvat ajankohtaisen tarjouksen mukaan.

Muista, että voit kuitenkin ottaa sähköt miltä tahansa kotimaiselta sähköyhtiöltä. Sinun ei siis ole pakko ottaa vain tietyn yhtiön sähköä. Päivän sähkötarjous kannattaakin tarkastaa kerralla kaikkien sähköyhtiöiden kesken.

Fortum sähkötarjous

Fortum on Suomen isoimpia sähköyhtiöitä. Se tarjoaa monipuolisesti erilaisia sähkösopimuksia tarjoushinnoin. Tässä ajankohtainen tarjous:

Nordic Green Energy sähkötarjous

Nordic Green Energy on monipuolinen sähköyhtiö, jolta löytyy erilaisia sopimuksia kaikkiin tilanteisiin. Tässä kilpailutuksen tämän hetkinen NGE:n sähkötarjous:

Paras sähkötarjous löytyy kilpailutuksesta

Omaan talouteen parhaiten sopiva sähkötarjous löytyy sähkön kilpailutuksesta. Vertaamme koko ajan vertailussa mukana olevien sähköyhtiöiden hintoja ja päivitämme ne mukaan vertailuun.

Päivän sähkötarjous kannattaa siis aina tarkastaa kilpailuttamalla. Vain vertailemalla usean sähköyhtiön tarjontaa voit löytää aidosti edullisimman diilin juuri omaan käyttöösi.

Sähkösopimuksen voi nykyään solmia minkä tahansa sähköyhtiön kanssa. Asuinpaikalla ei siis ole enää väliä itse sähkösopimuksen kannalta, jonka voi ottaa kaikilta suomalaisilta yhtiöiltä.

Näin käytät sähkön kilpailutusta päivän parhaan sähkötarjouksen löytämiseksi:

Millainen on hyvä sähkötarjous?

Ei ole olemassa yksiselitteisestä määritelmää hyvälle sähkötarjoukselle, sillä se riippuu mm. oman talouden tarpeista sekä ajankohtaisesta sähkön markkinatilanteesta.

Jossain vaiheessa markkinoilla oli mm. 3,99 snt/kWh sähkötarjouksia, mutta markkinatilanteen muuttuessa ne ovat poistuneet markkinoilta. Sähköyhtiöiden tarjoamat sähkötarjoukset pohjautuvat aina kulloiseenkin markkinatilanteeseen ja sähkön spot-hintaan.

Jos käytössäsi on toistaiseksi voimassaoleva sähkösopimus, voi sopimuksen kilpailuttamalla usein löytää paremman tarjouksen sähköstä. Määräaikaisen sopimuksen voit vaihtaa vasta sopimuskauden päätteeksi.

Tämän hetken paras sähkötarjous

Ajankohtaisen parhaan sähkötarjouksen löydät alta. Voit myös verrata kaikki sopimukset klikkaamalla vaihtoehtoa tarjouksen alta.

Suosittelemme

Duo 24kk
Duo 24kk

8,89 c/kWh
+/- kulutusvaikutus

Perusmaksu: 4,04 €/kk

Sähkötarjoukset erilaisin sopimuksin

Markkinoilta löytyy monenlaisia sähkösopimuskia, joista jokaisessa on omat hyvät ja huonot puolensa. Toiselle sopii parhaiten määräaikainen sähkötarjous kiinteällä hinnalla, mutta toinen haluaa mieluummin pörssisähköä mahdollisimman pienellä marginaalilla.

Erilaisten sähkötarjouksien vertailu kannattaa aloittaa tutustumalla huolella erilaisiin sopimustyyppeihin. Tässä niistä yleisimmät.

Määräaikainen sähkö

Määräaikaisella sähkösopimuksella saat sähköä tiettyyn kiinteään kuukausihintaan koko sopimusajaksi. Esimerkiksi 24kk:n määräaikainen sopimus kestää 2 vuotta, ja koko tämän ajan sähkön hinta on sopimuksen mukainen.

Määräaikaisen sähkösopimuksen etuna on huolettomuus ja helppous. Lisäksi näihin sopimuksiin on tarjolla eniten tarjouksia esimerkiksi perusmaksun osalta.

Määräaikainen tarjoussähkö voi usein sähköyhtiöillä kulkea myös nimellä yleissähkö. Asiakkaan kannalta merkittävintä on tutustua määräajan pituuteen, sillä se vaikuttaa siihen, millaisesta diilistä on lopulta kyse. Yleisimmin sopimukset ovat 1, 2 tai 3 vuoden sopimuksia.

Toistaiseksi voimassaoleva sähkö

Toistaiseksi voimassaoleva sähkö on voimassa niin kauan, kunnes asiakas tai sähköyhtiö peruuttaa sen. Sähkön hinta voi vaihdella jopa kuukausittain, joten sähkön hintaa on tärkeää seurata.

Tällaisiin sopimuksiin on usein tarjolla vain lyhyen ajan sähkötarjouksia. Esimerkiksi ensimmäisen mkuukauden saattaa saada tavallista halvempaan etuhintaan.

Etuna toistaiseksi voimassaolevassa sopimuksessa on, että sopimuksen voi milloin tahansa vaihtaa. Yleensä irtisanomisaika on näissä sopimuksissa 14 päivää.

Pörssisähkö

Pörssisähkö on sähkösopimus, jossa hinta vaihtelee tunneittain ajankohtaisen sähkön markkinahinnan eli spot-hinnan mukaan. Nämä sopimukset ovat lähes aina toistaiseksi voimassaolevina.

Pörssisähkötarjouksessa voi saada esimerkiksi perusmaksut ilmaiseksi tai jopa pörssisähköä ilman marginaalia. Jos kyseessä on tositaiseksi voimassaoleva sopimus, sähköyhtiö voi kuitenkin muuttaa tarjouksia tiuhaankin tahtiin.

Sopivaa pörssisähkösopimusta ja -tarjousta etsivän kannattaa kiinnittää huomiota myös mahdollisiin hintakattoihin. Ne voivat tasata sähkön hinnan mahdollisia hintapiikkejä.

Löytyikö sopiva sähkötarjous? Näin teet sopimuksen

Löytyikö vertailusta sinulle sopiva sähkötarjous? Ihan mahtavaa. Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen pääset nopeasti nauttimaan uudesta tarjoushinnasta.

Sähkötarjouksen lunastamiseksi kannattaa siirtyä tarjoukseen suoraan tämän sivuston linkistä. Osa tarjouksista on nimittäin lunastettavissa vain tietystä linkistä sähköyhtiön sivulle siirryttäessä.

Näin solmit uuden sähkösopimuksen tarjoushintaan:

  1. Varmista kaikki sähkötarjouksen tiedot. Kun sopiva tarjous on löytynyt, kannattaa vielä kerran tarkastaa kaikki siihen liittyvät ehdot ja tiedot. Tarkista ainakin sopimuksen määräaikaisuus ja mahdollisen tarjoushinnan päättymisaika.
  2. Tarkasta, ettei edellisessä sopimuksessa ole määräaikaa jäljellä. Jos muutat, voit kuitenkin aina tehdä uuden sopimuksen ja lunastaa tarjoushinnan aiemmasta sopimuksesta riippumatta.
  3. Allekirjoita sähkösopimus sähköyhtiön sivulla. Sinulta pyydetään mm. tietoa käyttöosoitteesta sekkä omia tietojasi, jotta laskutus voidaan hoitaa kuntoon ja sähköt kohdentaa oikeaan paikkaan.

Usein kysytyt kysymykset

Scroll to Top