Sähkösopimus Helsinki

Halvin sähkösopimus Helsinkiin löytyy vertailemalla ja kilpailuttamalla sähköyhtiöt. Meidän kauttamme voit vertailla sähköyhtiöt ja -sopimukset tehokkaasti ja valita uuden sähkösopimuksen minuuteissa.

SUOSITTELEMME

8,49 c/kWh

+3,99 €/kk

Uudenlainen sopimus kulutusvaikutuksella

Sähkönsiirto ja sähkösopimukset: Helsinki

Alueellasi on aina vain yksi sähköverkkoyhtiö, joka vastaa sähkönsiirrosta. Sähkönmyyntisopimuksen eli tuttavallisemmin sähkösopimuksen voit kuitenkin tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa.

Tässä tiedot Helsingistä:

SähkönsiirtoyhtiösiHelen Oy (ent. Helsingin Energia)
Sähkösopimuksen myyjäKilpailutettavissa ✅

Halvin sähkösopimus Helsinki

Halvin sähkösopimus Helsinkiin löytyy kilpailuttamalla ja vertailemalla sähköyhtiöitä ja niiden tarjoamia sopimuspaketteja. Jokaisella sähköyhtiöllä on erilaisia tarjouksia, joten on kuluttajan vastuulla vertailla saatavilla olevat sähkösopimukset ja valita halvin sähkösopimus.

Paras sähkösopimus on sellainen, joka täyttää kuluttajan tarpeet mahdollisimman alhaisella hinnalla. Lisäksi on tärkeää huomioida eri sopimustyyppien erot. Esimerkiksi toiselle helsinkiläiselle pörssisähkö on paras vaihtoehto, kun toinen haluaa mieluummin riskittömämmän ja vakaamman määräaikaisen sopimuksen.

Ihan kaikkea kuluttaja ei voi kilpailuttaa halvinta sähkösopimusta etsiessään. Hän voi kilpailuttaa sähkön kilowattihinnan sekä perusmaksun, mutta siirtohintaa ja veroja ei ole mahdollista kilpailuttaa.

PalveluKilpailutus onnistuuEi kilpailutusta
Sähköenergia (kWh)
Perusmaksu
Sähkönsiirto
Verot

Sähkösopimus opiskelijalle Helsingissä

Opiskelijat voivat löytää edullisia sähkösopimuksia Helsingissä. Monet sähköyhtiöt tarjoavat helsinkiläiselle opiskelijalle hieman alennusta sähkösopimuksessa. Alennus voi tulla esimerkiksi kilowattihinnassa tai perusmaksussa, mutta sähkön siirtohinnasta ja veroista ei anneta alennusta. 

Opiskelijasähkö voi joskus olla halvempi vaihtoehto, mutta aina näin ei ole. Moni opiskelijasähkötarjous on pakettisähkö, johon kuuluu kiinteä määrä sähköä. Jos käytätkin sähköä selvästi alle paketin, voi se tulla kalliimmaksi. Vastaavasti taas, jos käytät yli paketin, on tämä ylimenevä sähkö usein normaalia sähkösopimusta kalliimpaa.

Sähkösopimus heti Helsingissä

Sähkösopimus on mahdollista solmia vain minuuteissa. Vertaile ensin sähköyhtiöitä ja niiden tarjoamia sopimuksia ja valitse vaihtoehto, joka sopii omaan kotiisi ja omiin tarpeisiisi parhaiten. Seuraava askel on ottaa yhteyttä sähköyhtiöön ja valita, milloin haluat aloittaa uuden sopimuksesi. 

Tyypillisesti sähkö on mahdollista kytkeä päälle heti soittamalla sähköyhtiöön. Tällaisessa tilanteessa sähköyhtiö saattaa veloittaa erillisen aloitusmaksun, jota tavallisessa sähkösopimuksessa ei ole.

Jos haluat sähköt heti Helsinkiin, toimi näin:

  1. Vertaa halvin sähkösopimus tarpeidesi mukaan
  2. Tee sopimus normaaliin tapaan
  3. Ota yhteyttä sähköyhtiön asiakaspalveluun käyttääksesi pikakytkentää

Sähkön siirto Helsingissä

Helsingissä sähkönsiirrosta vastaa sähköyhtiö nimeltään Helen. Valitsit sitten sähkösopimuksen miltä tahansa sähköyhtiöltä, Helen on se yritys, joka siirtää sähkön sähköyritykseltä sinun kotiisi. 

Sähkönsiirtoa ei ole mahdollista kilpailuttaa, vaan se kustantaa kuluttajalle aina paikallisen sähkönsiirtoyrityksen veloittaman maksun.

Kilpailuta sähkösopimus Helsinkiin

Postilaatikostasi kuukausittain kolahtava sähkölasku koostuu sähköenergiasta, sen siirrosta, veroista ja perusmaksusta. Näistä kaikista voit kilpailuttaa sähköenergian hinnan sekä perusmaksun. 

Halvinsähkösopimus.fi kattaa ainoastaan valtakunnallisesti sähköä myyvät myyntiyhtiöt. Näin ollen vertailustamme voit aina napata sähkösopimuksen myös Helsinkiin.

Voit kilpailuttaa sähkösopimukset Helsinkiin meidän kauttamme nopeasti:

  1. Selvitä ensin, kuinka paljon arvioitu sähkönkulutus on vuoden ajalle
  2. Vertaile sähköyhtiöitä ja sähkösopimuksia meidän kauttamme
  3. Valitse sopiva vaihtoehto ja solmi uusi sähkösopimus

Kun sopiva sähkösopimus on löytynyt, voit valita sopimuksen aloituspäivän. Jos muutat, muista irtisanoa edellinen sähkösopimuksesi ajoissa.

Miltä sähköyhtiöltä sopimuksen voi ottaa Helsinkiin?

Helsinkiin voi ottaa sähkösopimuksen lähes miltä tahansa suomalaiselta sähköyhtiöltä. Helsingin kaupungin omistama sähköyhtiö on monille tuttu Helen, joka vastaa aina myös sähkönsiirrosta Helsingissä. Sähkönmyyntisopimuksen voit kuitenkin vapaasti kilpailuttaa ja ottaa myös miltä tahansa muulta valtakunnalliselta sähköyhtiöltä.

Tässä suosituimpia sähköyhtiöitä Helsingissä:

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun pitäisi valita yksi näistä toimijoista. Sen sijaan voit vertailla ja kilpailuttaa kaikki Suomessa toimivat sähköyhtiöt, sillä Helen siirtää sähkön valitsemaltasi sähköyhtiöltä kotiisi.

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Tietoa Helsingistä

Helsinki on Suomen pääkaupunki ja myös yksi Suomen vanhimmista ja suurimmista kaupungeista. Se perustettiin jo vuonna 1550, mutta se julistettiin Suomen pääkaupungiksi vasta vuonna 1812. Helsinki sijaitsee Suomen eteläosassa Suomenlahden pohjoisrannassa ja sen naapurikuntia ovat Espoo, Vantaa ja Sipoo.

Helsinki on historiallinen kaupunki, jonka turistinähtävyyksiä ovat muun muassa Suomenlinna, Kiasma, Ateneum, Luonnontieteen museo, Hietaniemen ranta sekä tuomiokirkko.

Helsingissä pääsee nauttimaan upeista shoppailumahdollisuuksista, herkullisesta ruoasta ja rantakävelyistä. Sekä Helsingin sisäiset että kaukoliikenteen kulkuyhteydet ovat erinomaiset ja paikalliset kulkevat mielellään Helsingin sisällä ratikoilla, busseilla ja metroilla. Kaukoliikenteen junat vievät matkaajat kohti pohjoisempaa Suomea, jonka lisäksi matkaajat voivat napata myös istumapaikan bussista. Helsinki-Vantaalla sijaitsee Suomen suurin kansainvälinen lentokenttä.

Usein kysytyt kysymykset

Scroll to Top