KSS Energia Oy

KSS Energia Oy toimii Kouvolan seudulla ja yritys on tunnettu aiemmin nimellä Kouvolan Seudun Sähkö Oy.  Osakeyhtiö vastaa Kouvolan alueen sähköverkkojen ylläpidosta, myy sähköön liittyviä palveluja sekä tarjoavat kodeille ja yrityksille sähkösopimuksia.

Kyseessä on paikallinen energiayhtiö, joka myy sähköä koko Suomeen. Sähkön lisäksi he myyvät muitakin energiapalveluita kuten maakaasua ja kaukolämpöä. Asiakkaat voivat valita sähkösopimuksen useasta eri vaihtoehdosta, joissa sekä hinnoittelu että tuotantostrategiat vaihtelevat.

KKS Energia tuottaa sähköä Kouvolan alueella vesivoimalla, biopolttoaineilla ja maakaasulla. Lisäksi heillä on  tuotanto-osuuksia Etelä-Kymenlaakson ja Etelä-Pohjanmaan tuulivoimapuistoissa sekä he ostavat sähköä sähköpörssistä ja muilta yhteistyökumppaneilta.

Osoite: Hovioikeudenkatu 3, Kouvola

Sähköposti: asiakaspalvelu@kssenergia.fi

Puhelinnumero: (05) 8851 830

Kotisivut: http://www.kssenergia.fi/

Liikevaihto (2021): 88,0 miljoonaa

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähköä voit nykyään ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä. Kilpailuta sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Yrityksen ympäristövastuu

KSS Energian käyttämästä energiasta suurin osa, noin 40 prosenttia, tuotetaan ydinvoimalla. Toiseksi eniten käytetään fossiilisia polttoaineita ja sitten uusiutuvia energialähteitä. Koska yritys tuottaa myös kaukolämpöä, niin on pelkästään jo siihen käytetään 76 prosenttia vihreää energiaa. 

Yritys tuottaa myös merkittävän osan omasta sähköstään, joka ainakin osittain tuotetaan paikallisista lähteistä. Se osa mitä ei voida tuottaa itse, hankitaan sähköpörssistä tai muilta energiayhtiöiltä. KSS Energia omistaa useita perinteisiä vesivoimalaitoksia, joista yksi on muun muassa Siikakoskella sijaitsevan vuonna 1917 rakennettu laitos.

KSS Energia on aktiivisesti mukana Kouvolan alueen toiminnassa ja se on Kouvolan Pallonlyöjien kotikentän KSS Energia Areenan pääsponsori.

KSS Energian sähkösopimukset

KSS Energia myy edullisia sähkösopimuksia ja ne ovat hintatasoltaan erittäin kilpailukykyisiä verrattuna muihin markkinoilla oleviin tarjouksiin. Yritys tarjoaa asiakkaille erittäin kustannustehokkaan ja helpon ratkaisun kotitalouksille, vuokra-asuntoon tai mökille. 

Saatavilla on määräaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia. Ympäristöystävällisiä ratkaisuja arvostavat asiakkaat voivat valita sopimuksen, joka on 100 prosenttisen hiilineutraali. 

Scroll to Top