KSS Energia Oy

KSS Energia Oy on kouvolalainen sähköyhtiö, jolla on myös omaa tuotantoa. Aiemmin Kouvolan Seudun Sähkönä tunnettu KSS myy sähköä koko Suomen alueella, ja se on tyypillisesti tarjonnut varsin kilpailukykyisiä hintoja ja laajan valikoiman.

Sähkön lisäksi KSS myy muitakin energiapalveluita kuten maakaasua ja kaukolämpöä. Asiakkaat voivat valita sähkösopimuksen useasta eri vaihtoehdosta, joissa sekä hinnoittelu että tuotantostrategiat vaihtelevat.

KSS Energia tuottaa sähköä Kouvolan alueella vesivoimalla, biopolttoaineilla ja maakaasulla. Lisäksi yhtiöllä on  tuotanto-osuuksia Etelä-Kymenlaakson ja Etelä-Pohjanmaan tuulivoimapuistoissa.

KSS Energia logo

Osoite: Hovioikeudenkatu 3, Kouvola

Sähköposti: asiakaspalvelu@kssenergia.fi

Puhelinnumero: (05) 8851 830

Kotisivut: http://www.kssenergia.fi/

Liikevaihto (2021): 88,0 miljoonaa

KSS Energian sähkösopimukset

KSS Energia myy yleisesti varsin edullisia sähkösopimuksia monenlaisilla hinnoittelumalleilla. Valikoimiin kuuluvat niin pörssihinnoitellut sähkösopimukset, kiinteät määräaikaiset sopimukset kuin esimerkiksi pakettisähkösopimukset.

KSS:n valikoimiin kuuluu nykyisin myös kulutusvaikutuksella varustettuja sähkösopimuksia, joissa osa sähkön hinnasta riippuu kulutuksen ajoittamisesta.

Saatavilla on määräaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia. Ympäristöystävällisiä ratkaisuja arvostavat asiakkaat voivat valita sopimuksen, joka on 100 prosenttisen hiilineutraali. 

Tarkasta ajankohtaiset KSS Energian sähkötarjoukset sähkövertailustamme alta!

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

KSS Energia ja ympäristövastuu

KSS Energian käyttämästä energiasta suurin osa, noin 40 prosenttia, tuotetaan ydinvoimalla. Toiseksi eniten käytetään fossiilisia polttoaineita ja sitten uusiutuvia energialähteitä. Koska yritys tuottaa myös kaukolämpöä, niin on pelkästään jo siihen käytetään 76 prosenttia vihreää energiaa. 

Yritys tuottaa myös merkittävän osan omasta sähköstään, joka ainakin osittain tuotetaan paikallisista lähteistä. Se osa mitä ei voida tuottaa itse, hankitaan sähköpörssistä tai muilta energiayhtiöiltä. KSS Energia omistaa useita perinteisiä vesivoimalaitoksia, joista yksi on muun muassa Siikakoskella sijaitsevan vuonna 1917 rakennettu laitos.

KSS Energia on aktiivisesti mukana Kouvolan alueen toiminnassa ja se on Kouvolan Pallonlyöjien kotikentän KSS Energia Areenan pääsponsori.

Kokemuksia KSS Energiasta

KSS Energia on luotettava ja iso sähköyhtiö, joka on nykyisessä muodossaan perustettu vuonna 1992. KSS Energiasta löytyy netistä niin positiivisia kuin negatiivisiakin kokemuksia. Ennen kaikkea huonot kokemukset liittyvät tietysti sähkön hintoihin, jotka myös KSS:llä nousivat markkinatilanteen johdosta vuonna 2022.

Samalla KSS Energiaa kiitellään kuitenkin myös hyvästä asiakaspalvelusta ja luotettavuudesta.

Meidän kokemustemme perusteella KSS Energia on ollut luotettava kumppani, ja yhtiön toiminnassa ei ole ollut mitään valittamista.

Kuten kaikkian yhtiöiden kohdalla, kannattaa kuluttajan aina tutustua KSS:n sopimusten myyntiehtoihin ja hintatietoihin. Esimerkiksi osa on ollut tyytymättömiä, kun yhtiö on nostanut toistaiseksi voimassa olevien sopimusten hintoja, mutta sähköyhtiöillä on tähän oikeus 1 kuukauden varoitusajalla.

Scroll to Top