Sähkösopimus Vantaa

Edullisimmat sähkösopimukset Vantaalla sijaitsevaan kotiin löytyvät helposti vertailemalla sähköyhtiöitä. Vantaalaisten ei tarvitse valita paikallista, Vantaalla sijaitsevaa sähköyhtiötä, vaan he voivat valita myös sellaisen sähköyrityksen, joka sijaitsee muualla, mutta palvelee Vantaan aluetta. Sähkösopimus Vantaalle syntyy helposti kilpailuttamalla sähkösopimukset.

SUOSITTELEMME

8,49 c/kWh

+3,99 €/kk

Uudenlainen sopimus kulutusvaikutuksella

Sähkönsiirto ja sähkösopimukset: Vantaa

Alueellasi on aina vain yksi sähköverkkoyhtiö, joka vastaa sähkönsiirrosta. Sähkönmyyntisopimuksen eli tuttavallisemmin sähkösopimuksen voit kuitenkin tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa.

Tässä tiedot Vantaalta:

SähkönsiirtoyhtiösiVantaan Energia
Sähkösopimuksen myyjäKilpailutettavissa ✅

Tietoa Vantaasta

Vantaan historia ulottuu jopa 1300-luvulle. Vantaa on osa pääkapunkiseutua ja se sijaitsee Helsingin ja Espoon kupeessa, eikä Nurmijärveltäkään Vantaalle ole pitkä matka. Kaupunki on saanut nimensä Vantaanjoesta ja nimi on peräisin muinaisten hämäläisten ajoilta. Nykyään Vantaa on jopa väkilukunsa perusteella Suomen neljänneksi suurin kaupunki. 

Koska Vantaalta on erinomaiset kulkuyhteydet Helsinkiin ja Espooseen, se on sijainniltaan erinomainen monille pääkaupunkiseudulla työskenteleville. Vantaan tuttuja kaupunginosia ovat muun muassa Tikkurila, Korso, Tammisto ja Myyrmäki. 

Vantaan kuuluisimpiin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa tiedepuisto Heureka ja vesipuisto Serena.

Halvin sähkösopimus Vantaa

Edullisin sähkösopimus Vantaalle löytyy ainoastaan vertailemalla sähkösopimuksia ja tutkimalla vaihtoehtoja huolellisesti. Sopimusta tehdessä on tärkeää ottaa huomioon oman asunnon sähkönkulutus sekä henkilökohtaiset mieltymykset. Maksatko mieluummin kiinteää huoletonta hintaa vai säästät ajoittamalla sähkön käyttöä pörssisähköllä?

Sähkölasku koostuu sähkön hinnasta, perusmaksusta, veroista ja siirtomaksusta. Kuluttaja voi kuitenkin ainoastaan kilpailuttaa sähköenergian hinnan, eli kilowattihinnan, sekä mahdollisen perusmaksun. Sähkön siirtohintaa ja veroja ei siis voi kilpailuttaa. Mahdollisimman edullisen sähkösopimuksen löytämiseksi kuluttajan kannattaa etsiä sopimusta, jossa ei ole perusmaksua.

Kuluttajan kannattaa muistaa, että paras sähkösopimus riippuu aina omista tarpeista ja oman kodin sähkönkulutuksesta.

PalveluKilpailutus onnistuuEi kilpailutusta
Sähköenergia (kWh)x
Perusmaksux
Sähkönsiirtox
Verotx

Sähkösopimus opiskelijalle Vantaalla

Jotkut sähköyhtiöt voivat tarjota opiskelijoille edullisempaa sähkösopimusta, johon ei esimerkiksi välttämättä kuulu kuukausimaksua. Kaikilla sähköyhtiöillä ei kuitenkaan ole tarjolla opiskelijasähköä ja on myös hyvä muistaa, että aina opiskelijasähkö ei ole yhtään sen edullisempi vaihtoehto kuin esimerkiksi tavallinen määräaikainen, kiinteähintainen sopimus. 

Opiskelijoiden kannattaa ottaa sähkösopimusta solmiessa huomioon myös opiskeluaika: määräaikaisia sopimuksia ei nimittäin voi irtisanoa ennen sopimuksen päättymistä ilman sakkoa muuten kuin muuton yhteydessä. Jos opiskelut siis kestävät esimerkiksi vain vuoden, kannattaa sähkösopimus ottaa vain vuodeksi tai valita toistaiseksi voimassa oleva sopimus.

Sähkösopimus heti Vantaalla

Jos suunnitelmissa on muuttaa Vantaalle, kannattaa sähkösopimuksia vertailla ja katsella jo etukäteen. Sähkösopimuksen solmiminen onnistuu monissa tapauksissa myös heti ja voit pyytää sähköyhtiötä laittamaan sähköt päälle saman tien, mutta usein tästä veloitetaan ylimääräinen kulu. Sähkösopimus kannattaa siis solmia hyvissä ajoin etukäteen ja asettaa sähkösopimus alkavaksi muuttopäivänä tai heti edellisen sähkösopimuksen loppuessa.

Nopeimmin sähkösopimuksen Vantaalle voi saada ison yhtiön, kuten Fortumin tai Oomin kautta. Pikakytkentä riippuu myös sähköverkkotoimijan aikataulusta.

Sähkön siirto Vantaa

Sähkön siirrosta on Vantaalla vastuussa Vantaan Energia Sähköverkot Oy. Vaikka asiakas voi ostaa sähkönsä miltä tahansa sähköyhtiöltä missä päin Suomea tahansa, sähkönsiirrosta huolehtii aina paikallinen sähköyhtiö. Sähkönsiirron hinta on sellainen, mitä asiakas ei voi kilpailuttaa. Siirrosta maksetaan aina hinnaston mukainen maksu.

Kilpailuta sähkösopimus Vantaalle

Suomessa on useita sähköyhtiöitä, jotka tarjoavat palveluitaan Vantaalla. Koska vaihtoehtoja on paljon, ainoa tapa edullisimman ja itselle sopivan sähköyhtiön valitsemiseen on vertailla saatavilla olevia sähköyhtiöitä ja -sopimuksia huolellisesti. Huomiota tulisi kiinnittää etenkin sähkön kilowattihintaan ja perusmaksuun. Jos asiakkaalla on lisäpalveluiden toiveita, on syytä varmistaa, että sähköyhtiöllä on myös kyseiset lisäpalvelut tarjolla.

Sähkösopimukset on helpointa kilpailuttaa samassa paikassa, esimerkiksi meidän kauttamme. Näin kilpailutat sopimukset meidän sivuillamme.

  1. Selvitä ensin arvioitu sähkönkulutus vuoden ajalle
  2. Vertaile sähköyhtiöitä ja -sopimuksia meidän sivuillamme
  3. Valitse omaan kotiisi sopiva sähkösopimus

Miltä sähköyhtiöltä sopimuksen voi ottaa Vantaalle?

Sähkösopimuksen voi ottaa Vantaalle miltä tahansa sähköyhtiöltä, joka palvelee Vantaan aluetta. Kuluttajan ei siis tarvitse ottaa sopimusta Vantaalla sijaitsevalta sähköyhtiöltä, vaan yhtiö voi sijaita missä päin Suomea tahansa.

Entinen Vantaan Energia ei enää myy omia sähkösopimuksiaan, vaan sen sähköä voi ostaa Oomin kautta. Muista, että voit kuitenkin kilpailuttaa sähkösopimuksesi ja valita minkä tahansa valtakunnallisen yhtiön.

Jos kuitenkin haluat katsastaa paikalliset yhtiöt, Vantaalla palvelevat muun muassa:

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Usein kysytyt kysymykset

Scroll to Top