Sähkösopimus Espoo

Asutko Espoossa ja etsit sinulle sopivaa sähkösopimusta? Olet saapunut oikeaan paikkaan, sillä meiltä voit vertailla helposti sähkösopimuksen Espooseen laajasta sähköyhtiöiden valikoimasta.

SUOSITTELEMME

7,99 c/kWh

+3,99 €/kk

✔️Nopeasti voimaan ✔️Kulutusvaikutus ✔️Vakautta 24kk

Sähkönsiirto ja sähkösopimukset: Espoo

Alueellasi on aina vain yksi sähköverkkoyhtiö, joka vastaa sähkönsiirrosta. Sähkönmyyntisopimuksen eli tuttavallisemmin sähkösopimuksen voit kuitenkin tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa.

Tässä tiedot Espoosta:

SähkönsiirtoyhtiösiCaruna Oy
Sähkösopimuksen myyjäKilpailutettavissa ✅

Halvin sähkösopimus Espoo

Top 3 sähkösopimusta Espooseen nyt:

SopimusHinta
1. Fortum - Duo 24kk7.99 c/kWh + 3.99 €/kk (kulutusvaikutus)
2. Hehku Energia - Hehku Kiinteä 24kk8.49 c/kWh + 0 €/kk
3. Vihreä Älyenergia - Väen Vankka 12kk8.74 c/kWh + 0 €/kk

Halvin sähkösopimus Espooseen voi olla pitkässä juoksussa pörssisähkö mahdollisimman edullisella marginaalilla. Jos sen sijaan haluat mahdollisimman vakaan hinnan, etkä halua huolehtia sähkön hintojen jatkuvasta seuraamisesta, suosittelemme määräaikaista kiinteähintaista sopimusta.

Sähkösopimustarjonta Espoossa on yhtä hyvä kuin muuallakin Suomessa – voit nimittäin valita sopimuksen miltä tahansa valtakunnallisesti sähköä myyvältä yhtiöltä. Suosituimpia vaihtoehtoja espoolaisille ovat esimerkiksi Fortumin, Oomin, Väreen, Helenin ja Vattenfallin sähkösopimukset. Lisäksi pienemmiltä myyntiyhtiöiltä voi usein löytää erinomaisia tarjouksia.

Kun vertailet sähkösopimuksia ja kilpailutat mielenkiintoiselta kuulostavia vaihtoehtoja, muista, että voit ainoastaan kilpailuttaa sähkön kilowattihinnan (kWh-hinta) sekä perusmaksun. Sähkönsiirrosta vastaa aina paikallinen sähkönjakeluyhtiö, joten siirtohintaa ja sähköön liittyviä veroja ei voi kilpailuttaa. Halvin sähkösopimus löytyy siis kiinnittämällä huomiota kWh-hintaan ja perusmaksuun.

Tietoa Espoosta

Espoo on Helsingin naapurikunta ja siellä on ollut asutusta jo ainakin 8000 vuotta. 1200-luvun tienoilla Ruotsista saapui muuttajia Espoon seudulle, mikä kertoo myös osasyyn sille, miksi Espoossa käytetään edelleenkin vahvasti ruotsin kieltä. Espoo sijaitsee Suomenlahden rannalla Suomen eteläosassa ja sen naapurikuntia ovat Helsingin lisäksi Vantaa, Vihti, Nurmijärvi ja Kirkkonummi. 

Espoon kulkuyhteydet ovat hyvät ja Espoosta pääsee esimerkiksi bussilla suoraan Helsinkiin tai kauemmas Suomeen. 

Nuuksion kansallispuisto on yksi Espoon tunnetuimpia nähtävyyksiä. Myös vesipuisto Serena sekä kauppakeskus Iso Omena sijaitsevat Espoossa.

Sähkösopimus opiskelijalle Espoossa

Espoossa asuu paljon opiskelijoita. Espoossa sijaitsee hyviä kouluja, jonka lisäksi lähialueilla opiskelevat opiskelijat saattavat etsiä asuntoa juuri Espoosta. Monet sähköyhtiöt tarjoavat opiskelijoille alennusta sähköenergian hinnasta tai perusmaksusta, ja alennus voi olla tervetullut tiukalla budjetilla opiskelevalle opiskelijalle. 

Kaikki sähköyhtiöt eivät tarjoa alennusta opiskelijoille, minkä takia sähköyhtiöitä kannattaa vertailla, jotta paras sähkösopimus opiskelijalle Espoossa löytyy. Lisäksi on hyvä ottaa huomioon, että aina opiskelijasähkönä mainostettu sopimus ei olekaan halvin.

SUOSITTELEMME: OPISKELIJASÄHKÖ

Spot + 0,59c/kWh

+ 2,45 €/kk ( vuoden ajan)

OPISKELIJAETU: PERUSMAKSU -50 % VUODEN AJAN

Sähkösopimus heti Espoossa

Kun tarkoituksena on solmia sähkösopimus uuteen kotiin tai vaihtaa uuteen sähköyhtiöön, se kannattaa suunnitella aina etukäteen ja ajoissa, jotta et joudu maksamaan sähkösopimuksen aloittamisesta ylimääräisiä kuluja. Sähkösopimus on mahdollista saada heti, mutta tyypillisesti asiakkaan pitää maksaa sähkösopimuksen välittömästä aloituksesta erillinen kulu. Tämän lisäkulun maksamalla asiakas pääsee niin sanotusti johon ohi ja voi aloittaa sähkösopimuksen heti.

Kokemustemme perusteella nopeimmin sähkösopimuksen voi saada Espoossa Fortumin kautta, sillä Fortum ja Caruna tekevät tiivistä yhteistyötä. Fortum vastasi ennen alueen sähkönsiirrostakin, kunnes se myi siirtoverkkonsa Carunalle.

Sähkön siirto Espoo

Sähkön myynnistä ja sähkön siirrosta vastaavat eri yritykset. Vaikka voit solmia sähkösopimuksen minkä tahansa haluamasi sähköyhtiön kanssa, sähkön siirrosta Espoossa vastaa aina Caruna Espoo Oy. Tämä yritys siis siirtää ostamasi sähkön sähkön myyjältä omaan kotiisi.

Kilpailuta sähkösopimus Espooseen

Ennen sähkösopimuksen allekirjoittamista on hyvä vertailla saatavilla olevia vaihtoehtoja huolellisesti. Kilpailuttamalla ja vertailemalla sähköyhtiöt varmistat, että saat mahdollisimman edullisen sopimuksen ja onnistut säästämään parhaimmillaan pitkän pennin. 

Voit kilpailuttaa sähköyhtiöt meidän kauttamme nopeasti ja täysin ilmaiseksi. Kilpailuta sähkösopimus Espooseen meidän kauttamme näin:

  1. Selvitä arvioitu vuosikulutus sähkölle: käytä apuna esimerkiksi edellisen vuoden sähkölaskuja
  2. Vertaile sähköyhtiöitä, -sopimuksia ja lisäpalveluita
  3. Valitse sopiva sähkösopimus ja sen aloitusaika

Miltä sähköyhtiöltä sopimuksen voi ottaa Espooseen?

Sähkösopimuksen voi ottaa Espooseen monilta eri yhtiöiltä. Monet sähköyhtiöt palvelevat Espoon aluetta, vaikka ne eivät Espoossa sijaitsisikaan. Caruna Espoo Oy hoitaa sähkön siirtämisen valitsemaltasi sähkön myyjältä omaan kotiisi, joten voit valita sopivan sähkösopimuksen haluamaltasi yritykseltä.

Caruna itse ei myy sähkösopimuksia, joten sopimus on solmittava jonkin sähkönmyyntiyhtiön kanssa. Espooseen sähköä myyvät monet isot suomalaiset sähköyhtiöt.

Espoon aluetta palvelevat muun muassa: 

Käyttämällä apunasi meidän sähköyhtiövertailuamme voit selvittää, mikä on paras sähkösopimus omaan kotiisi.

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Usein kysytyt kysymykset

Scroll to Top