Nordic Green Energy

Nordic Green Energy on taustaltaan norjalainen sähköyhtiö, joka aloitti toimintansa Suomessa jo vuonna 2008. Yhtiö toimii kansainvälisesti Pohjoismaissa, ja Suomessa yrityksen pääkonttori sijaitsee Vaasassa. Nordic Green Energy on osa Elmera Group -energiakonsernia ja palvelee nykyään Suomessa jo noin 75 000 kuluttaja-asiakasta sekä 9 000 yritysasiakasta. Taustayritys on listattu Oslon pörssiin. 

Nordic Green Energy keskittyy puhtaan energian tuottamiseen ja sivustolla esitelläänkin niin tuuli-, vesi- kuin aurinkosähköä. Yrityksellä on myös tarjolla kiitettävä määrä erilaisia sähkösopimuksia, joiden joukosta asiakas voi valita sen itselleen sopivan sopimuksen.

Osoite: Myllykatu 15, 65100 Vaasa

Sähköposti: asiakaspalvelu@nordicgreen.fi

Puhelinnumero: (06) 357 7750

Kotisivut: https://www.nordicgreen.fi/

Nordic Green Energyn sähkösopimukset

Nordic Green Energy tarjoaa asiakkailleen muutamia eri sähkösopimuksia, jotta he voivat valita itselleen sopivan vaihtoehdon. Yritys painottaa etenkin uusiutuvaa energiaa, joka on ympäristöystävällinen vaihtoehto ja auttaa oman hiilijalanjäljen pienentämisessä. Nordic Green Energyn kautta on mahdollista saada myös opiskelijasähköä sekä hyödyntää pörssisähköä. Sähkösopimuksiin on myös mahdollista liittää maksullisia lisäpalveluita.

Nordic Green Energy logo

NGE pörssisähkö

Perusmaksu: 1,99 €/kk (3kk)3,99€/kk
Määräaika: Toistaiseksi voimassa oleva
Tuotantotapa: Vesivoima

100 % vihreällä sähköllä tuotettu pörssisähkö kampanjahintaan

Spot + 0,45 c/kWh

Lisätietoa

Nordic Green Energyn pörssisähkö on 100 % uusiutuvalla energialla tuotettu sähkösopimus. Sopimuksen hinta perustuu Nordpool-sähköpörssin tunneittain vaihtuvaan hintaan ja marginaaliin.

Nyt Nordic Green Energy tarjoaa myös uudistuneen mobiilisovelluksen, joka auttaa sinua säästämään sähköä ja ajoittamaan kulutuksen entistä tehokkaammin. Voit valita sopimukseen myös aurinko- tai tuulivoiman.

Valinnaiset lisäpalvelut:

  • Tuuli- tai aurinkovoima: +0,27c marginaaliin
  • Sopimus: Toistaiseksi voimassa oleva
  • Sähkön tuotantotapa: 100 % vesivoima
  • Sähkötyyppi: Pörssisähkö

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Nordic Green Energy sähkön hinta 

Nordic Green Energyn oman sivuston mukaan yli 80 % heidän asiakkaistaan pitää yrityksen tarjoaman sähkön hintaa kilpailukykyisenä. Nordic Green Energyn sähkösopimusten hinnat riippuvat aina valitusta sähkösopimuksesta ja ajankohtaiset hinnat löydät nettisivuilta. Sähkön hintoja vertaillessa kannattaa huomioida sekä sähkön kilowattihinta että perusmaksu.

Nordic Green Energy kokemuksia

Nordic Green Energy on luotettava kansainvälinen toimija, joka palvelee Pohjoismaissa jo yli miljoonaa asiakasta. Pääosin asiakkailla on ollut positiivisia Nordic Green Energy kokemuksia. Yritystä on kiitelty kaikin puolin sujuvasta palvelusta niin palveluiden toimittamisen, laskutuksen kuin asiakaspalvelun suhteen. 

Nordic Green Energy ei ole suomalainen yritys, mutta se on luotettava ja turvallinen vaihtoehto suomalaisille kuluttajille ja yrityksille.

Nordic Green Energy on saanut asiakkailta noottia lähinnä myyntiin liittyvien palveluiden takia. 

Nordic Green asiakaspalvelu

Nordic Green Energyn asiakaspalveluun saa yhteyden maanantaista perjantaihin kello 09:00-19:00. Asiakaspalveluun voi soittaa numerossa 06-357 7750. Yrityksen sivustolla ei ole listattu sähköpostiosoitetta, mutta asiakkaat voivat halutessaan chattailla myös chat-botin kanssa, joka pystyy vastaamaan yksinkertaisiin kysymyksiin.

Nordic Green Energyn sivuilla mainitaan, että jopa yli 90 % asiakkaista on tyytyväisiä heidän asiakaspalveluunsa. Sivustolla on myös kattava UKK-osio, josta asiakkaat voivat etsiä vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.

  • Puhelinnumero: 06-357 7750
  • Live chat
  • Auki ma-pe 9-19

Nordic Green Energy ostaa aurinkoenergiaa

Nordic Green Energy keskittyy jo nimestäänkin päätellen tuottamaan päästötöntä ja uusiutuvaa energiaa. Se hyödyntää sähkön tuotannossa sekä tuuli- että vesivoimaa, jonka lisäksi se keskittyy aurinkosähkön tuottamiseen ja ostamiseen enemmän kuin monet muut markkinoilla olevat, suomalaisia palvelevat sähköyhtiöt.

Jos sinulla on aurinkopaneelit omalla katollasi, voit myydä ylimääräisen aurinkosähkön Nordic Green Energylle ja se maksaa asiakkaalle aina kilpailukykyisen markkinahinnan.

Nordic Green Energy – Sähkösopimuksen irtisanominen

Sähkösopimuksen irtisanomiseen vaikuttaa valittu sopimustyyppi. Toistaiseksi voimassa olevat sopimukset on mahdollista irtisanoa 14 vuorokauden irtisanomisajalla ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Jos olet valinnut määräaikaisen sopimuksen, sen voi irtisanoa ilman erillisiä kuluja vain muuton yhteydessä. Sähkösopimus on tosin yleensä mahdollista siirtää uuteen osoitteeseen, joten voit jatkaa sopimuksen loppuun saakka ennen kuin irtisanot sen.

Kun irtisanot sähkösopimuksen, on hyvä pyytää irtisanomisen yhteydessä kuittaus irtisanomisesta kirjallisesti.

Muista, että ennen sähkösopimuksen allekirjoittamista, kannattaa aina vertailla saatavilla olevia sähkösopimuksia huolellisesti aina sähkösopimuksen voimassaoloaikaa myöten.

Sähkösopimusten kilpailuttaminen meidän kauttamme on helppoa ja näppärää. Se onnistuu seuraavalla tavalla.

  1. Arvioi ensin oma sähkönkulutuksesi vuodelle (käytä apunasi edellisen vuoden sähkölaskuja)
  2. Vertaile sähkösopimuksia ja niiden hintoja ja ominaisuuksia meidän kauttamme
  3. Valitse sopiva sähkösopimus 

Nordic Green Energy on hyvät arvostelut saanut kansainvälinen yritys

Nordic Green Energy on norjalainen yritys, joka toimii kansainvälisesti Pohjoismaissa. Yhtiö on merkittävä myyntiyhtiö myös Suomessa, ja yhteensä sillä on yli 80 000 asiakasta.

Historiansa aikana Nordic Green Energy on saanut huonoakin palautetta. Erityisesti yhtiön puhelinmyynnin käytäntöjä puitiin aiemmin, mutta viime aikoina markkinoinnista ei ole enää tullut valituksia.

Nordic Green Energy keskittyy ennen kaikkea uusiutuvan energian tuottamiseen. Sen kautta voit ostaa vesi-, tuuli- ja aurinkovoimalla tuotettua puhdasta energiaa.

Usein kysytyt kysymykset

Scroll to Top