Sähkösopimus Turku

Halvin sähkösopimus Turkuun löytyy vertailemalla parhaat sähkösopimukset meidän kauttamme. Omaan kotiin sopiva sähkösopimus löytyy selvittämällä ensin oma arvioitu sähkönkulutus ja sitten vertailemalla parhaita sähköyhtiöitä.

SUOSITTELEMME

7,99 c/kWh

+3,99 €/kk

✔️Nopeasti voimaan ✔️Kulutusvaikutus ✔️Vakautta 24kk

Sähkönsiirto ja sähkösopimukset: Turku

Alueellasi on aina vain yksi sähköverkkoyhtiö, joka vastaa sähkönsiirrosta. Sähkönmyyntisopimuksen eli tuttavallisemmin sähkösopimuksen voit kuitenkin tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa.

Tässä tiedot Turusta:

SähkönsiirtoyhtiösiTurku Energia Sähköverkot Oy
Sähkösopimuksen myyjäKilpailutettavissa ✅

Tietoa Turusta

Turku on Suomen vanhin kaupunki ja sen juuret ulottuvat jopa yli 800 vuoden taake. Turku perustettiin jo ennen 1200-lukua, joten sen historia on monivaiheinen ja pitkä. Turku oli taannoin myös Suomen pääkaupunki. Nykyään Turku on Suomen kolmanneksi suurin kaupunki.

Turku on viehättävä kaupunki, jossa riittää nähtävää. Moninaiset ostosvaihtoehdot, nähtävyydet ja kaupungin historiallisuus tarjoavat jokaiselle vierailijalle paljon nähtävää. Turussa voi käydä vierailemassa esimerkiksi Turun Taidemuseossa, Wäinö Aaltosen museossa, Tuomiokirkossa ja tietysti Turun linnassa, joka on tärkeä osa niin Turun kuin Suomen historiaa. 

Turku on myös portti länteen ja sieltä pääsee seilaamaan kohti naapurimaatamme Ruotsia.

Halvin sähkösopimus Turku

Valitessasi sähkösopimusta Turkuun muista ottaa huomioon niin sähkösopimuksen tyyppi, ehdot kuin erilaiset lisäpalvelutkin. Edullisin sähkösopimus löytyy vain vertailemalla ja tutkimalla saatavilla olevia vaihtoehtoja huolellisesti ja selvittämällä, mikä vaihtoehto on omaan kotiin kannattavin. 

Vaikka sähkölaskusi koostuu aina sähkön hinnasta, perusmaksusta, siirtomaksusta ja veroista, voit ainoastaan kilpailuttaa sähköenergian hinnan (eli kWh-hinnan) sekä perusmaksun. Sähkön siirtohintaa ja veroja ei ole mahdollista kilpailuttaa. 

On tärkeää muistaa, että siinä missä yksi sähkösopimus on halvin yhteen kotiin, se ei välttämättä ole paras ratkaisu seuraavaan. Esimerkiksi kerrostaloasunnon ja omakotitalon sähkön kulutuksen välillä on suuri ero, minkä takia niihin sopivat yleensä erilaiset sähkösopimukset.

PalveluKilpailutus onnistuuEi kilpailutusta
Sähköenergia (kWh)
Perusmaksu
Sähkönsiirto
Verot

Sähkösopimus opiskelijalle Turussa

Turku on kaupunki, jonne monet opiskelijat suuntaavat. Esimerkiksi Turun Yliopisto on monen opiskelijan haaveissa. Sähkösopimus opiskelijalle Turussa on mahdollista saada usean sähköyhtiön kautta. Useat sähköyhtiöt nimittäin tarjoavat opiskelijoille alennusta sähkösopimuksesta. Alennus voi tulla esimerkiksi perusmaksussa tai sähkön hinnassa sähköyhtiöstä riippuen. 

Vaikka sähköyhtiöillä on usein hyviä tarjouksia opiskelijoille, kannattaa huomata, ettei opiskelijasähkö ole aina edullisin vaihtoehto.

Sähkösopimus heti Turussa

Turkuun muuttavien on helppo aktivoida uusi sähkösopimus heti. Uuden sähkösopimuksen aloittaminen kannattaa kuitenkin suunnitella hyvissä ajoin etukäteen, sillä sähkösopimuksen välittömästä aktivoinnista veloitetaan yleensä erillinen kulu. Kulun välttämiseksi on syytä olla yhteydessä sähköyhtiöön jo hyvissä ajoin ja suunnitella vanhan sähkösopimuksen irtisanominen huolellisesti. 

Joissakin tapauksissa vanhan sähkösopimuksen voi myös siirtää uuteen osoitteeseen.

Sähkön siirto Turku

Sähkön siirrosta on Turun kaupungissa vastuussa Turku Energia Sähköverkot Oy. Vaikka asiakkaat voivat hankkia sähkösopimuksen haluamaltaan sähköyhtiöltä (mikä voi sijaita missä päin Suomea tahansa), sähkön siirrosta on aina vastuussa paikallinen sähkönjakeluyhtiö. Sähkön siirtoon liittyvä kulu on myös sellainen, mitä ei ole mahdollista kilpailuttaa.

Kilpailuta sähkösopimus Turkuun

Sähköyhtiöitä on Suomessa jo vino pino ja jokaisella on tarjolla erilaisia sähkösopimuksia. Ennen kuin säntäät suin päin allekirjoittamaan uutta sähkösopimusta, on syytä kilpailuttaa ja vertailla sähkösopimukset huolellisesti. Meidän kauttamme sähkösopimusten vertaileminen ja kilpailuttaminen on ilmaista ja nopeaa, ja sopivan sähkösopimuksen voi löytää omaan Turussa sijaitsevaan kotiin minuuteissa. 

Voit vertailla sekä määräaikaisia sähkösopimuksia että toistaiseksi voimassa olevia diilejä. Mukana vertailussa ovat myös erilaiset pörssisähkötarjoukset ja pakettisähköt.

Sähkösopimusten kilpailuttaminen on helppoa ja se onnistuu meidän kauttamme näin:

  1. Selvitä, kuinka paljon arviolta kulutat sähköä vuoden aikana: tässä voivat tulla apuun edellisen vuoden sähkölaskusi
  2. Vertaile sähköyhtiöitä ja niiden tarjoamia sopimuksia ja lisäpalveluita meidän kauttamme
  3. Valitse sopiva sähkösopimus

Miltä sähköyhtiöltä sopimuksen voi ottaa Turkuun?

Sähkösopimus Turkuun on mahdollista ottaa monelta eri yritykseltä. Vaikka turkulainen sähköyhtiö Turku Energia on paikallinen toimija, sähkösopimusta ei ole pakko ottaa paikalliselta yritykseltä. Sen sijaan voit vertailla ympäri Suomea toimivia sähköyhtiöitä, jotka palvelevat Turun aluetta. 

Turussa palvelevat muun muassa:

Voit kuitenkin ottaa sopimuksen miltä tahansa yhtiöltä.

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Usein kysytyt kysymykset

Scroll to Top