Turku Energia Oy

Turku Energia Oy on tarjonnut sähköä turkulaisille Aurajoen varrella vuodesta 1898 ja se on aina ollut merkittävä osa turkulaista yhteisöä. Yhtiö on sitoutunut vastuulliseen liiketoimintaan ja pyrkii lisäämään jatkuvasti puhtaan energian tuotantoa.

Vuonna 2021 uusiutuvien energialähteiden osuus sähköntuotannossa oli 75 % ja kivihiilen käytöstä on tarkoitus luopua kokonaan kaukolämmön tuotannossa vuoden 2022 loppuun mennessä.

Turun Energian ympäristösuunnitelmassa keskitytään siihen, että uusiutuvaa energiaa lisätään, päästöjä vähennetään, energiatehokkuutta edistetään ja paikallisten ympäristövaikutuksia minimoidaan. Yritys tarjoaa myös aurinkopaneeliasennuksia ja sähköautojen latausasemia eri puolilla maata.

Osoite: Linnankatu 65, 20100 Turku

Sähköposti: asiakaspalvelu@turkuenergia.fi

Puhelinnumero: (02) 262 8111

Kotisivu: https://www.turkuenergia.fi/

Liikevaihto (2021): 306,5 miljoonaa

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Turku Energia sähkön hinta ja sähkösopimukset

Turku Energia myy sähköä paitsi Turkuun, myös muualle Suomeen. Sen sähkösopimusvalikoimiin kuuluvat esimerkiksi pörssisähköt sekä kiinteähintaiset määräaikaiset sopimukset.

Yhtiö on silloin tällöin ollut hintavertailuissa edullisimpien yhtiöiden joukossa, mutta hintataso muuttuu markkinoilla jatkuvasti. Turku Energian ohella kannattaakin aina vertailla ja kilpailuttaa myös muut sähkösopimukset ja -yhtiöt.

Kuten muillakin sähköyhtiöillä, Turku Energialla määräaikaiset sähkösopimukset sitovat koko määräajaksi. Yhtiö on ollut uutisoinnin kohteena erityisen tiukan suhtautumisensa takia. Turku Energia on pyrkinyt narauttamaan sopimuskikkailijoita, jotka ovat pyrkineet eroon määräaikaisista sähkösopimuksista esimerkiksi tekemällä uuden sopimuksen puolison nimiin.

Scroll to Top