Sähkösopimus Jyväskylä

Hyvän sähkösopimuksen Jyväskylään voi löytää vertailemalla sähköyhtiöitä ja kilpailuttamalla sähkösopimukset huolellisesti. Tarkasta ohesta tämän hetken suosituksemme tai vertaile kaikki sähkösopimukset Jyväksylään alempaa.

SUOSITTELEMME

7,99 c/kWh

+3,99 €/kk

✔️Nopeasti voimaan ✔️Kulutusvaikutus ✔️Vakautta 24kk

Sähkönsiirto ja sähkösopimukset: Jyväksylä

Alueellasi on aina vain yksi sähköverkkoyhtiö, joka vastaa sähkönsiirrosta. Sähkönmyyntisopimuksen eli tuttavallisemmin sähkösopimuksen voit kuitenkin tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa.

SähkönsiirtoyhtiösiAlva sähköverkko
Sähkösopimuksen myyjäKilpailutettavissa ✅

Tietoa Jyväskylästä

Jyväskylä on vuonna 1837 perustettu vanha kaupunki, joka sijaitsee Keski-Suomessa. Jyväskylässä asuu paljon opiskelijoita ja kaupunkia pidetään hyvinvoinnin kaupunkina. Tässä upeassa kaupungissa on mahdollista käydä shoppailemassa, nauttia museokokemuksista ja liikkua luonnossa. Jyväskylästä ei mene kauaa Jämsässä sijaitsevalle Himoksen laskettelukeskukselle, kaupungissa pääsee ihastelemaan Alvar Aallon museosta löytyviä aarteita ja keskustasta löytyy hyviä shoppailumahdollisuuksia. 

Jyväskylä on historiallinen ja kaunis kaupunki, jossa vieraileminen on aina ajan arvoista.

Halvin sähkösopimus Jyväskylä

Halvin sähkösopimus Jyväksylään löytyy vain vertailemalla usean eri sähköyhtiön tarjontaa ja valitsemalla omaan talouteen parhaiten sopiva sopimustyyppi. Pörssisähkösopimus voi olla hyvä vaihtoehto sellaiselle, joka on valmis seuraamaan tunneittain vaihtuvaa spot-hintaa — kiinteä sähkösopimus taas sopii, kun sopimuksen haluaa tehdä ja unohtaa.

Postiluukustasi kolahtava sähkölasku koostuu muutamasta eri asiasta: laskussa mainitaan sähkön kulutuksen hinta per kilowattitunti, mahdollinen perusmaksu, sähkön siirtomaksu ja verot. Asiakas voi sähkösopimuksia vertaillessaan kilpailuttaa sähkön kilowattihinnan ja perusmaksun, mutta siirtohintaan ja veroihin ei voi kilpailuttamisella vaikuttaa. 

Halvin sähkösopimus Jyväskylässä sijaitsevaan kotiin löytyy siis vain kilpailuttamalla ja vertailemalla ja sen voi tehdä helposti meidän kauttamme.

PalveluKilpailutus onnistuuEi kilpailutusta
Sähköenergia (kWh)x
Perusmaksux
Sähkönsiirtox
Verotx

Sähkösopimus opiskelijalle Jyväskylässä

Sähköyhtiöt saattavat joskus tarjota opiskelijoille edullisempia sähkösopimuksia. Ne voivat esimerkiksi tarjota sähkösopimuksen ilman kuukausimaksua tai tarjota opiskelijasähkönä edullisemman kWh-hinnan. On kuitenkin hyvä muistaa, ettei opiskelijasähkö ole aina edullisin vaihtoehto ja että joskus yksinkertaisesti edullinen, perusmaksuton määräaikainen sopimus voi olla paras sähkösopimus opiskelijalle. 

Jyväskylään muuttaa paljon opiskelijoita ja he saattavat tiukalla budjetillaan etsiä edullista sähkösopimusta. Opiskelijoiden kannattaa kilpailuttaa sähkösopimukset ja -yhtiöt huolellisesti löytääkseen mahdollisimman edullisen sähkösopimuksen.

Sähkösopimus heti Jyväskylään

Jyväskylään muuttavien asukkaiden kannattaa miettiä sähkösopimuksen alkamispäivää jo hyvissä ajoin etukäteen. Sähkösopimus on mahdollista saada heti, mutta yleensä sähköyhtiöt veloittavat välittömästä sähköjen aktivoimisesta erillisen kulun. 

Jos tarvitset sähköt heti, voit ottaa yhteyttä sähköyhtiöön ja pyytää sähköjen kääntämistä päälle saman tien. On kuitenkin kannattavaa ennemmin suunnitella sähkösopimuksen alkamispäivä vähintään muutamaa päivää etukäteen.

Sähkön siirto Jyväskylä

Jyväskylässä sähkönsiirron hoitaa Alva Sähköverkko. Sähkönsiirrosta on aina vastuussa paikallinen sähkönsiirtoyhtiö, eikä asiakkaalla ole vapautta tässä kohtaa valita sähkönsiirron toimittajaa. Hän ei myöskään voi kilpailuttaa sähkönsiirron hintaa, sillä siirrosta veloitetaan aina hinnaston mukainen kulu.

Sähkönsiirrosta saatetaan lähettää asiakkaalle erillinen lasku tai siirtohinta voi olla samassa sähkölaskussa sähkönkulutuksen kanssa.

Kilpailuta sähkösopimus Jyväskylään

Monet sähköyhtiöt tarjoavat palveluitaan Jyväskylässä, joten asiakkaiden ei tarvitse tyytyä paikalliseen sähköyhtiöön. Asiakkaiden kannattaakin kilpailuttaa sähkösopimukset huolellisesti ja vertailla saatavilla olevia sähkösopimuksia ennen sopimuksen allekirjoittamista. Sähkösopimusten kilpailuttaminen onnistuu helposti netissä meidän kauttamme. 

Voit kilpailuttaa sähkösopimukset meidän sivuillamme vain muutamalla askeleella. Kilpailuttamalla sopimukset varmistat, että saat tulevaisuudessa mahdollisimman alhaisen sähkölaskun.

Näin vertailet sähkösopimuksia meidän kauttamme:

  1. Selvitä ensin, kuinka paljon arvioit käyttäväsi sähköä vuoden aikana
  2. Vertaile sähköyhtiöitä ja -sopimuksia meidän sivuillamme
  3. Valitse sähkösopimus, joka sopii omaan kotiisi

Miltä sähköyhtiöltä sopimuksen voi ottaa Jyväskylään?

Jyväskylässä sijaitsevaan kotiin voi ottaa sähkösopimuksen monilta sähköyhtiöiltä missä päin Suomea tahansa. Kunhan sähköyhtiö palvelee Jyväskylän aluetta, voit ottaa sen tarjoamat palvelut huomioon kilpailuttaessasi sähkösoppareita.

Alueen sähköverkkoyhtiönä toimii Alva, joka hinnoittelee siirron oman hinnastonsa mukaan. Sähköverkkoyhtiö ei kuitenkaan tarjoa omia sähkösopimuksiaan, vaan sellainen on aina tehtävä vielä erikseen.

Paikallista sähköyhtiötä ei siis ole pakko valita, ja suosituimpia vaihtoehtoja Jyväskylässä ovat valtakunnalliset yhtiöt, kuten:

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Usein kysytyt kysymykset

Scroll to Top