Kuvakaappaus Lumon sivulta "Huomio. Lumo Energian kanssa ei valitettavasti tällä hetkellä voi tehdä sähkösopimusta."

Lumo Energia lopettaa toimintansa

Päivitys 27.7.2022: Lumo Energia on ilmoittanut lopettavansa toimintansa, kertoo Yle. Yhtiö neuvottelee toimintojensa myymisestä, ja nykyiset asiakkaat pyritään siirtämään mahdolliselle ostajalle.

Lumo Energia on toistaiseksi keskeyttänyt uusien sähkösopimusten myöntämisen. Lumon sivuilla on yksinkertainen ilmoitus aiheesta ”Lumo Energian kanssa ei valitettavasti tällä hetkellä voi tehdä sähkösopimusta.”

Yhtiön asiakaspalvelu palvelee kuitenkin normaalisti, ja nykyisten asiakkaiden ei tarvitse tehdä mitään. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus on kuitenkin mahdollista aina kilpailuttaa myös muiden sähkyöhtiöiden kesken.

Päätöksen taustat eivät toistaiseksi ole tiedossa, mutta monet muut sähköyhtiöt ovat lähiaikoina ilmoittaneet ruuhkautuneesta asiakaspalvelusta. Poikkeuksellisen kovaa noussut sähkön hinta on aiheuttanut kuluttajien keskuudessa paljon kyselyitä.

Poistimme Lumo Energian sähkösopimukset toistaiseksi sähkövertailustamme, ja lisäämme ne pikimmiten takaisin, kun Lumo ottaa jälleen uusia asiakkaita vastaan.

Kaikkien muiden sähköyhtiöiden sopimuksia pääset vertailemaan sähkön kilpailutuksen avulla.

Scroll to Top