Black Friday sähkötarjoukset

Black Fridayta vietetään 25.11.2022. Black Friday sähkötarjoukset julkaistaan täällä.

Keräämme yhteen tämän vuoden parhaat Black Friday -sähkötarjoukset. Hyödynnä tarjoushinnat ja ota edut talteen sähkössä!

Black Fridayn sähkötarjous

Black Friday 2022 on ohi. Palaamme jälleen ensi vuonna uusien tarjouksien kera. Vertaa sillä välin muut sähkösopimukset.

Keräämme Black Friday -tarjouksia tähän sitä mukaa, kun saamme niistä tietoa. Alempaa löydät myös muut kuin varsinaiset Black Friday -tarjoukset vertailuun.

Listaamme Black Fridayn parhaat sähködiilit tähän, kun tarjouksia julkistetaan. Vuonna 2022 odotettavissa ei ole yhtä hyviä tarjouksia kuin yleensä, mutta esimerkiksi edut perusmaksusta 2 vuoden diileissä ovat mahdollisia.

Aiempina vuosina Black Fridayn sähkötarjoukset ovat olleet varsin mehukkaita, ja tarjoushaukka on voinut tehdä säästöä kahden vuoden sähkölaskuihin. Etuja on harvoin tarjolla toistaiseksi voimassa olevista sähkösopimuksista.

Mikä Black Friday?

Black Friday on Yhdysvalloista Suomeenkin rantautunut ostos- ja tarjouspäivä. Mustaa perjantaita vietetään vuonna 2022 25.11. Tarjouksia on kuitenkin luvassa läpi viikon, ja moni verkkokauppa jatkaa tarjouksiaan läpi viikonlopun.

Myös sähköyhtiöt ovat Suomessa heränneet Black Fridayhin, ja tarjolla on etuja etenkin määräaikaisista sähkösopimuksista.

Vuonna 2022 Black Fridayn sähkötarjoukset ovat kuitenkin todennäköisesti aiempaa heikompia. Sähkön yleinen hintataso on noussut korkealle, ja sähköyhtiöt tuskin ottavat kovin isoja riskejä hinnoittelun kanssa nytkään.

Cyber Monday tarjoukset sähköstä

Black Fridayn jälkeen luvassa on Cyber Monday, jolloin niin ikään voi olla tarjouksia sähköstä. Moni sähköyhtiö saattaa jatkaa mustan perjantain kampanjaansa aina maanantaihin ja Cyber Mondayhin asti. Tällöin tarjoukset voivat olla voimassa koko viikonlopun.

Maanantain tarjoukset ovat perinteisesti olleet nimenomaan verkossa. Cyber Monday luotiin alun perin verkkokauppojen vastauksena Black Fridaylle, ja tänäkin päivänä Cyber Mondayn tarjoukset ovat usein saatavilla vain netistä.

Ovatko Black Fridayn sähkötarjoukset hyviä?

Black Fridayn sähkötarjoukset ovat yleensä olleet varsin hyviä. Tarjouksena on esimerkiksi voinut saada sähkösopimuksen ilman perusmaksua tai tavallista halvemman kilowattituntihinnan.

Esimerkiksi Fortumin Black Friday -tarjouksena voi saada alennusta perusmaksusta. Tarjoukset kuitenkin vaihtelevat vuosittain ja ajankohtaiset tarjoukset voi tarkastaa ylempää.

Vuonna 2022 Black Fridayn sähkötarjoukset eivät yllä aiempien vuosien tasolle, sillä sähkön yleinen markkinahinta on noussut merkittävästi. Tänä vuonna myös yhä harvempi sähköyhtiö tarjoaa määräaikaisia sähkösopimuksia.

Tarjouksia kannattaa aina verrata yleiseen sähkötarjontaan. Sähkösopimusten kilpailuttaminen kannattaa myös black fridayna.

Scroll to Top