Black Friday sähkötarjoukset

Black Fridayta vietetään virallisesti 24.11. vuonna 2023. Katso Halvinsähkösopimus.fin vertailusta parhaimmat Black Friday -hintaiset sähkösopimukset ja vertaa eri yhtiöiden tarjontaa. Black Fridayn sähkötarjous löytyy täältä!

Black Fridayn sähkötarjoukset

Black Friday on päättynyt vuoden 2023 osalta. Palataan jälleen ensi vuonna, ja vertaa sillä välin muut tämän hetken kilpailukykyisimmät sähkötarjoukset alta!

Vertaa muut suositut sähkötarjoukset

SUOSITTELEMME: 24KK SÄHKÖ

7,99c/kWh

+3,99 €/kk

✔️Nopeasti voimaan ✔️Kulutusvaikutus ✔️Vakautta 24kk

SUOSITTELEMME: KIINTEÄ SÄHKÖ

8,49c/kWh

+ 3KK ILMAN PERUSMAKSUA

Varma kiinteä hinta 2 vuodeksi.

SUOSITTELEMME: 12KK SÄHKÖ

8,99c/kWh

+3kk perusmaksu 0 €

Varmista vankka kiinteä hinta vuodeksi

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Listaamme Black Fridayn parhaat sähködiilit tähän, kun tarjouksia julkistetaan. Vuonna 2023 on jälleen odotettavissa selvästi viime vuotta parempia tarjouksia Black Fridayn kunniaksi. Todennäköisesti tänä vuonna nähdään tarjouksia sekä energianhinnan että perusmaksun osalta, mutta enempää emme uskalla vielä paljastaa!

Aiempina vuosina Black Fridayn sähkötarjoukset ovat olleet varsin mehukkaita, ja tarjoushaukka on voinut tehdä säästöä kahden vuoden sähkölaskuihin. Määräaikaisten sähkösopimusten hintataso on jälleen kohtuullistunut verrattuna viime vuoteen, joten black friday voi olla hyvä aika lyödä diili lukkoon.

Mikä Black Friday?

Black Friday on Yhdysvalloista Suomeenkin rantautunut ostos- ja tarjouspäivä. Mustaa perjantaita vietetään vuonna 2022 25.11. Tarjouksia on kuitenkin luvassa läpi viikon, ja moni verkkokauppa jatkaa tarjouksiaan läpi viikonlopun.

Myös sähköyhtiöt ovat Suomessa heränneet Black Fridayhin, ja tarjolla on etuja etenkin määräaikaisista sähkösopimuksista.

Viime vuoden black friday -diilit jäivät varsin vaisuiksi, mutta uskomme, että tänä vuonna tilanne on toinen! Nyt sähkösopimusten hinnat ovat yleisesti taas halventuneet ja kilpailu asiakkaistakin on aiempaa kovempaa.

Cyber Monday tarjoukset sähköstä

Black Fridayn jälkeen luvassa on Cyber Monday, jolloin niin ikään voi olla tarjouksia sähköstä. Moni sähköyhtiö saattaa jatkaa mustan perjantain kampanjaansa aina maanantaihin ja Cyber Mondayhin asti. Tällöin tarjoukset voivat olla voimassa koko viikonlopun.

Maanantain tarjoukset ovat perinteisesti olleet nimenomaan verkossa. Cyber Monday luotiin alun perin verkkokauppojen vastauksena Black Fridaylle, ja tänäkin päivänä Cyber Mondayn tarjoukset ovat usein saatavilla vain netistä.

Ovatko Black Fridayn sähkötarjoukset hyviä?

Black Fridayn sähkötarjoukset ovat yleensä olleet varsin hyviä. Tarjouksena on esimerkiksi voinut saada sähkösopimuksen ilman perusmaksua tai tavallista halvemman kilowattituntihinnan.

Esimerkiksi Fortumin Black Friday -tarjouksena voi saada alennusta perusmaksusta. Tarjoukset kuitenkin vaihtelevat vuosittain ja ajankohtaiset tarjoukset voi tarkastaa ylempää.

Vuonna 2022 Black Fridayn sähkötarjoukset eivät yltäneet aiempien vuosien tasolle, sillä sähkön yleinen markkinahinta nousi loppuvuotta kohden kovaa. 2023 aikana sähkön hinta on kuitenkin laskenut ja määräaikaisetkin sopimukset ovat paljon sopuhintaisempia.

Tarjouksia kannattaa aina verrata yleiseen sähkötarjontaan. Sähkösopimusten kilpailuttaminen kannattaa myös black fridayna.

Scroll to Top