Lumme Energia Oy

Lumme Energia sai alkunsa vuonna 2017, kun Etelä-Savon Sähkö Oy ja Suur-Savon Sähkö Oy perustivat yhteisen sähkönmyyntiyhtiön. Tavoitteena oli vastata energiamarkkinoiden tiukentuneeseen kilpailutilanteeseen. 

Lumme Energian pääliiketoiminta on sähkön myyminen kuluttajille valtakunnallisesti. Yritys tarjoaa kuitenkin myös sähköisen liikenteen palveluita sekä aurinkopaneeleita.

Vuoden 2017 jälkeen Lumme Energia on ostanut esimerkiksi Vatajakosken Sähkön sekä pääomistajuuden Solarigo-yhtiöstä, joka erikoistuu aurinkopaneelipalveluihin. Lisää kasvua tuli 2021, kun Loiste ja Lumme yhdistivät voimansa.

Lumme Energia on saanut asiakkaiden keskuudessa pääosin hyviä kommentteja.

Osoite: Prikaatinkatu 3 A, PL 40,
50101 Mikkeli

Sähköposti: asiakaspalvelu@lumme-energia.fi

Puhelinnumero: 029 1800 056

Kotisivut: https://www.lumme-energia.fi/

Liikevaihto (2022): 268,4 miljoonaa euroa

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Lumme sähkösopimukset ja sähkön hinta

Lumme Energia myy asiakkailleen sekä pörssisähköä että määräaikaisia ja kiinteähintaisia sähkösopimuksia. Tuotevalikoimaan kuuluu useita eri tuotteita, jotka eroavat niin määräajaltaan kuin tuotantotavoiltaankin.

Pörssisähkösopimuksissa Lummeen sähkön hinta noudattelee Nord Pool -sähköpörssin tuntihintoja. Määräaikaisissa kiinteissä sopimuksissa puolestaan sovitaan etukäteen tarkka sähkön hinta koko sopimuskaudelle.

Lumme kokemuksia

Asiakkailla ympäri Suomen on ollut pääosin hyviä Lumme Energia kokemuksia. Monet ovat kertoneet palveluiden toimivan juuri niin kuin pitääkin ja asiakkaat ovat pääosin olleet tyytyväisiä palveluihin.

Negatiivista palautetta on puolestaan tullut etenkin kalliista sähkön hinnoista, mutta iso osa tästä selittyy markkinahintojan nousulla.

Kokemukset ovat aina asiakaskohtaisia, ja pääosin Lumme on pitänyt kiinni hyvästä maineesta.

Lumme asiakaspalvelu

Lumme Energian sivuilla on annettu selkeästi yhteystiedot sekä Lumme Energian asiakaspalveluun että laskutusosastolle. Huomaamme heti ensimmäisenä sivuston oikeassa alalaidassa nököttävä chat-ikkunan, jonka kautta asiakaspalvelijan puheille pääsee nopeiten. Asiakkaat voivat kuitenkin ottaa yhteyttä myös puhelimitse ja sähköpostilla. 

Sivustolla on myös erillinen yhteydenottolomake, jonka kautta voit lähettää heille viestin ja Lumme ottaa yhteyttä sinuun sähköpostilla tai puhelimitse.

Aurinkoenergiaa ja Lumme -lataus sähköautoille

Lumme Energian tytäryhtiö Solarigo on yksi Suomen suurimmista aurinkoenergian tuottajista. Lumme Energian kautta onkin mahdollista tilata räätälöidyt aurinkopaneelit kotiin tai mökille. Omien aurinkopaneeleiden käyttäminen voi auttaa kattamaan oman sähkönkulutuksen joko osittain tai kokonaan.

Lumme Energia edistää myös omalta osaltaan ympäristöystävällisyyttä tukemalla sähköautoilua. Lumme-sovelluksen avulla voit etsiä sähköautojen latauspisteet, jotka ovat osa kattavaan Charge&Drive -verkostoa.

Lumme – sähkösopimuksen irtisanominen

Ainakin tällä hetkellä Lumme Energia näyttää tarjoavan ainoastaan toistaiseksi voimassa olevia pörssisähkösopimuksia. Kun kyse on toistaiseksi voimassa olevasta sopimuksesta, sen voi irtisanoa koska tahansa 14 päivän irtisanomisajalla. Irtisanominen hoituu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. 

Voit irtisanoa sähkösopimuksen sekä muuton yhteydessä että ilman mitään syytä. Jos muutat, sinun voi olla mahdollista ottaa sopimus mukaasi, jolloin suunnitelmista kannattaa jutella asiakaspalvelijan kanssa.

Näin irtisanot sähkösopimuksen Lumme Energialla:

  1. Päätä, milloin haluat irtisanomisen astuvan voimaan (minimissään 14 päivää)
  2. Ota yhteyttä asiakaspalveluun
  3. Pyydä asiakaspalvelijaa peruuttamaan sopimuksesi

Lumme Energia on verrattain uusi sähköyhtiö

Lumme Energia on ollut olemassa vuodesta 2017, jolloin kaksi suurta savolaista sähköyhtiötä yhdistivät voimansa.

Lumme Energia on päivittänyt sähkösopimuksiaan nykyisen markkinatilanteen mukaan ja saatavilla on monenlaisia sopimuksia erilaisin määräajoin. Asiakas voi myös edelleen valita, millä tavalla tuotettua sähköä hän haluaa ostaa. 

Halvinsähkösopimus.fi-sivustolla kilpailutat sähkön hinnan vaivattomasti!

Usein kysytyt kysymykset

Scroll to Top