Oomi Kiinteä 24kk

Oomi Kiinteä 24kk on sähköyhtiö Oomin 2 vuoden määräaikainen ja kiinteä sähkösopimus. Kiinteä määräaikainen sähkösopimus lukitsee sähkön hinnan koko sopimuskaudelle, ja sopii erityisesti kuluttajille, jotka haluavat mahdollisimman ennakoitavan sähkön hinnan.

Oomi Kiinteä -sähkösopimuksen erikoisuutena on valinnainen vaihtoturva. Se hinnoitellaan sopimuksen päälle c/kWh-hintaisena, ja sen nojalla sopimuksen voi vuoden kuluttua vaihtaa halvempaan, jos niin haluaa tehdä.

Oomi logo

Oomi Kiinteä 24kk

Perusmaksu: 4,90 €/kk
Määräaika: 24kk määräaikainen (mahdollisuus vaihtoturvaan)
Tuotantotapa: Sekasähkö

Täysin kiinteä 2 vuoden sähkösopimus Oomilta kaikkiin kotitalouksiin.

8,89 c/kWh

Vapautta tuova vaihtoturva +1,90c/kWh.

Lisätietoa

Oomin kiinteä 24kk sopimus lukitsee sähkön hinnan 2 vuodeksi. Hinta pysyy kiinteänä koko sopimuskauden. Voit liittää sopimukseen halutessasi myös vaihtoturvan, jolloin voit vaihtaa vuoden kuluttua halvempaan sopimukseen, mikäli sähkön markkinahinta laskee.


  • Päivitä sopimus uusiutuviin: +4,90 €/kk

  • Vaihtoturva: +1,90c/kWh

  • Sopimus: 24kk määräaikainen
  • Sähkön tuotantotapa: Sekasähkö
  • Sähkötyyppi: Yleissähkö

Katso tästä Oomi Kiinteä 24kk:n tuotesivu.

Onko Oomi Kiinteä 24kk -sopimuksessa määräaikaa?

Kyllä. Kiinteä 24kk on nimensä mukaisesti voimassa 24 kuukautta, eikä sitä voi purkaa sopimuskauden aikana – ellei esimerkiksi muuta toiseen osoitteeseen tai sähkön tarve jostain muusta syystä oleellisesti muuttuu.

Miten sähkö on tuotettu?

Oomin sähkösopimus on tuotettu sekasähkönä – eli sähkön tuotannossa on käytetty monia eri menetelmiä. Lisämaksusta sopimuksen voi päivittää 100 % uusiutuvilla tuotetuksi.

Miten vaihtoturva-lisäpalvelu toimii?

Vaihtoturva on täysin valinnainen lisäpalvelu, jonka avulla sopimuksen voi vaihtaa toiseen sen jälkeen, kun sopimus on ollut voimassa vähintään vuoden. Vaihtoturva on voimassa koko sopimuskauden, ja siitä maksutetaan ennakkoon sovitulla c/kWh lisähinnalla. Vaihtoturvan hinta määräytyy siis sen mukaan, kuinka paljon kulutat sähköä.

Tilaa Oomi Kiinteä 24kk

Oomi Kiinteä kokemuksia

Oomi Kiinteä 24kk on hyvin perinteinen määräaikainen ja kiinteä sähkösopimus. Sen hinta on koko sopimuskaudeksi lukittu, joten sähkön hinnan vaihtelun voi hetkeksi unohtaa ja hinnannousulta suojautua.

Oomi on nykyisin yksi Suomen suurimmista sähkönmyyntiyhtiöistä, ja se syntyi, kun useampi iso sähköntuotantoyhtiö perusti yhteisen myyntiyhtiön.

Erityisesti Oomi tunnetaan sen raikkaasta ilmeestä ja modernista toiminnasta. Oomi tarjoaa myös hyvän mobiilisovelluksen oman sähkösopimuksen ja sähkönkäytön hallintaan.

Kokemukset Oomi Kiinteästä vaihtelevat pitkälti sen mukaan, mihin hintaan sopimuksen on saanut lukittua. Toisin kuin monet muut sähköyhtiöt, Oomi ei kuitenkaan syksyllä 2022 myynyt kalliita määräaikaisia sopimuksia ollenkaan, joten moni Oomi Kiinteä -sopimuksen valinnut on saanut sähköä kohtuullisempaan hintaan.

Tyypillisesti Oomi Kiinteä on ollut varsin edullisesti ja kilpailukykyisesti hinnoiteltu muihin markkinoihin verrattuna. Sopimuksen hinta määräytyy kuitenkin aina sopimuksentekohetkellä, ja eri sähkösopimusten hinnat kannattaa ehdottomasti vertailla.

Oomi vaihtoturva – turvaa sopimukseen lisähinnalla

Jos hinnan lukitseminen määräaikaisella sopimuksella tuntuu nyt riskialttiilta, voi sopimukseen halutessaan valita mukaan vaihtoturvan. Sen avulla sopimuksen voi vaihtaa tulevaisuudessa mahdolliseen halvempaan.

Näin vaihtoturva toimii:

  • Vaihtoturvan hinta maksaa tietyn c/kWh summan sopimuksen päälle
  • Sen turvin voit vaihtaa aikaisintaan vuoden kuluttua sopimuksen halvempaan
  • Vaihtoturva on voimassa koko sopimuskauden, eikä sitä voi erikseen lisätä tai irtisanoa jälkikäteen

Käytännössä vaihtoturva kannattaa silloin, jos luotat saavasi selvästi halvemman määräaikaisen 1 vuoden päästä. Vaihtoturvassa maksat sähköstä hieman enemmän, mutta toisaalta tyypillisesti täysin kuluttajaa ja sähköyhtiötä sitova sähkösopimus on vaihdettavissa toiseen.

Keräsimme vielä yleisesti Oomi Kiinteä 24kk:n hyvät ja huonot puolet listaan:

HyvääHuonoa
Mahdollisuus suojautua sähkön hinnan heilahteluiltaEi mahdollisuutta hyödyntää halvempia sähkötunteja
Ollut tyypillisesti varsin edullinen ratkaisuVaihtoturva nostaa sopimuksen hintaa
Valinnainen vaihtoturva tuo valinnanvaraa ja lisämahdollisuuksiaUusiutuva sähkö maksaa ekstraa
Oomi on iso, moderni ja luotettu sähköyhtiö
Määräaikainen sopimus on helppo valinta

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Scroll to Top