Loiste Sähkönmyynti Oy

Loiste Oy

Loiste on toiminut sähköntuottajana jo yli vuosisadan ajan, 1900-luvun alusta lähtien. Yhtiön pääkonttori on Kajaanissa. Kaupunki on yhtiön kotipaikka, josta sähköä toimitetaan koko Suomeen heidän omistamista ja hallinnoimista voimalaitoksista Kainuussa. Yrityksellä on noin 75 työntekijää. Heillä on tarjolla laaja valikoima sähkösopimusvaihtoehtoja, joista asiakas voi räätälöidä sopivat vastaamaan juuri omia tarpeita.

Osoite: PL 5, 87101 Kajaani

Sähköposti: asiakaspalvelu@loiste.fi

Puhelinnumero:

Sähkösopimukset ja muutot: 0800 9 2000

Laskut ja maksaminen: 09 4246 1355

Liikevaihto (2021): 41,4 miljoonaa

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Loisteen sähkösopimukset

Voit valita Loisteen sähkösopimuksen sen perusteella haluatko määräaikaisen vai toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen ja haluatko kiinteän vai markkinaperusteisen hinnan. He tarjoavat kaukolämpöä, joka soveltuu kaikentyyppisten ja -ikäisten kiinteistöjen lämmittämiseen. Se on vaihtoehto joka vastaa jokaisen asiakkaan omia elämäntapoja ja pystytään tarjoamaan kaikille talotyyppeille.

Loiste Oy:n toiminnan yksi toiminnan tärkeimpiä strategioita on vastuullinen energiantuotanto. He haluavat luoda asiakkaille luotettavasti ja laadukkaasti energiaa, jolla voidaan vaikuttaa yhdessä meidän jokaisen tulevaisuuteen. Kaukolämmön hinta muodostuu liittymismaksusta, käytön aikana maksettavasta perusmaksusta ja energiamaksusta.

Lisäksi heiltä on saatavilla vihreää kaukolämpöä. Toistaiseksi tämä pystytään tarjoamaan vain kajaanilaisille ja uusiutuva lämpö tuotetaan Lumi-datakeskuksen hukkalämmöstä. Lisätietoa tästä saa kysymällä asiakaspalvelusta. 

Lisäpalveluna Loiste Oy tarjoaa asiakkaille laitteiston kuntotarkastuksia. Yli 10 vuotta vanhat laitteet suositellaan tarkastamaan aika ajoin ja tällä voidaan ehkäistä mahdolliset vikatilanteet ja huoltotarpeet sekä säästää yllättäviltä rahamenoilta ja lämmönjakelun keskeytyksiltä.

Puhdasta sähköä Loisteelta

Voit vapaasti käyttää Loisteen tuottamaa sähköä parhaaksi katsomalla tavalla. Kajaanilaiset voivat valita hieman halvemman sekasähkön tai ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon, jossa käytetään uusiutuvia energialähteitä. Yhtiö on sitoutunut tukemaan hiilineutraalin Suomen toteutumista vuoteen 2035 mennessä.

Niinpä toukokuusta 2012 Loiste on ostanut osuuden Kainuun Voiman sähköntuotannosta kolmesta Kajaaninjoen vesivoimalaitoksesta ja Kajaanissa sijaitsevasta höyryvoimalaitoksesta sekä lisäksi heillä on myös osuuksia tuulivoimassa. Jatkossa asiakkaita ohjataan enenevässä määrin valitsemaan puhtaasti tuotettua energiaa ja siihen tullaan investoimaan tulevaisuudessa yhä enemmän. 

Scroll to Top