Fortum Yritys Varma

Fortum Yritys Varma on pienyrityksille suunnattu täysin kiinteähintainen sähkösopimus. Yritys Varma on tarjolla sekä 24 kuukauden että 36 kuukauden versioina tilanteen mukaan.

Varma-sopimusten sähkö on tuotettu CO2-vapailla menetelmillä, ja lisäpalveluna yritys voi valita myös kokonaan uusiutuvan sähkön sopimukseen mukaan.

SUOSITTELEMME: YRITYSSÄHKÖ

Fortum logo

Nettietu 6kk ilman perusmaksuja!

Varma sähkösopimus kiinteään hintaan.

Onko Fortum Yritys Varma määräaikainen sopimus?

Kyllä on. Yritys saa kiinteän hinnan sähkölleen tietyksi määräajaksi, joka voi tässä sopimuksessa olla 24 tai 36 kuukautta. Sopimus sitoo sekä sähköyhtiötä että yritystä.

Minkälaiselle yritykselle sopimus sopii?

Fortum Yritys Varma sopii kaikille yrityksille kohteisiin, joissa kulutus on alle 200 000 kWh vuodessa. Se sopii siis erityisesti pienyrityksille ja erilaisiin toimistoihin.

Voiko Yritys Varman hinta vaihtua kesken sopimuskauden?

Ei voi. Sähkön hinta lukitaan kiinteäksi koko määräajaksi. Huomaa, ettei sopimusta voi myöskään purkaa kesken sopimuskauden.

Tilaa Fortum Yritys Varma

Fortum Yritys Varman tärkeimmät ominaisuudet

Fortum Yritys Varma on perinteinen määräaikainen ja kiinteähintainen sähkösopimus yrityksille. Se on tarkoitettu pienemmän kokoluokan yrityksille, joiden sähkönkulutus ei ylitä 200 000 kilowattituntia vuodessa.

Sopimukseen on saatavilla yrityksen niin halutessaan monenlaisia lisäpalveluita, kuten uusiutuvaa sähköä. Jo vakiona sopimus on kuitenkin hiilidioksidivapaa, joten se auttaa yritystä pääsemään hiilineutraaliustavoitteesiinsa.

Hinta lukitaan sopimuksessa joko kahdeksi tai kolmeksi vuodeksi. Saat siis sähkön hinnalle ennustettavuutta tarvittaessa pitkälle tulevaisuuteen.

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Scroll to Top