Fortum Takuu

Fortum Takuu on klassinen kiinteähintainen 2 vuoden sähkösopimus. Sopimus on määräaikainen, ja sama kiinteä sähkön hinta on voimassa koko 24 kuukauden ajan.

Fortum Takuu on varma valinta, kun haluat lukita kiinteän sähkön hinnan koko sopimuskaudeksi. Näin sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan muutoksista tai kulutuksen ajoittamisesta tietyille tunneille.

⚠️Uusia Fortum Takuu -sopimuksia ei tällä hetkellä tehdä. Tutustu sen sijaan Fortumin DUO-sopimukseen.

Mikä on Fortum Takuun määräaika?

Fortum Takuu 24kk -sopimukseen liittyy 2 vuoden määräaika. Tänä aikana sähkön hinta pysyy sopimuksessa täysin kiinteänä. Määräaikaisuuden aikana sopimusta ei myöskään ole mahdollista irtisanoa, ellei muuta toiseen asuntoon.

Miten Fortum Takuun sähkö on tuotettu?

Fortum Takuu -sopimukseen kuuluu vakiona hiilidioksidivapaa sähkö. Sopimuksen voi lisäksi päivittää uusiutuvaan energiaan tai täysin aurinkosähköpohjaiseksi sopimukseksi.

Kenelle Fortum Takuu sopii?

Kiinteähintainen Takuu-sopimus on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat lukita kiinteän sähkön hinnan pitkäksi aikaa. Näin sähkön hinnan muutoksista ei tarvitse huolehtia, eikä sopimusta tarvitse olla koko ajan kilpailuttamassa uudestaan.

Lukitse hinta Fortum Takuulla

Fortum Takuu kokemuksia

Fortum Takuu on hyvin perinteinen sähkösopimustyyppi. Samanlaisia kiinteän sähkön hinnan määräaikaisia sopimuksia on ollut markkinoilla jo iät ajat, ja ne sopivat hyvin huolettomaksi vaihtoehdoksi.

Kiinteähintaisen sopimuksen etuna on mielenrauha, kun sähkön spot-hinnan vaihtelut eivät vaikuta maksamaasi hintaan. Huono puoli on kuitenkin pitkä määräaikaisuus, eli sopimusta ei voi vaihtaa heti halvempaan. Muista, että muuttaessa voit kuitenkin aina vaihtaa sopimusta.

HyvääHuonoa
Kiinteä hinta koko sopimuskaudellePitkä sitoutuminen
Mielenrauhaa ja turvaa
Helppo sähkösopimus
CO2-vapaata sähköä vakiona

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Scroll to Top