Vihreä Älyenergia

Vihreä Älyenergia on tarjonnut älykästä vihreää energiaa suomalaisille vuodesta 2015. Tämä tamperelainen, täysin suomalaisessa omistuksessa oleva, yhtiö erottuu kilpailijoistaan kehittyneellä energiansäästösovelluksellaan.

Yhtiön taustalla on kaksi entistä Nokian insinööriä, ja yhtiön energiansäästösovellus onkin Vihreän Älyenergian ehdoton kruunun jalokivi ja selkein kilpailuetu. Sovellus tarjoaa vinkkejä juuri oman talouden energiansäästöön ja auttaa kulutuksen ajoittamisessa edullisemmille tunneille.

Vihreä Älyenergia tunnetaan myös hyvistä tarjoushinnoistaan sekä pörssisähkösopimuksestaan. Yhtiön asiakkaista iso osa on käyttänyt pörssisähköä jo ennen kuin sen suosio kasvoi räjähdysmäisesti 2023 vuoden aikana.

Osoite: Visiokatu 4, 33720 Tampere

Sähköposti: asiakaspalvelu@vihreaenergia.com

Puhelinnumero: (029) 180 0088

Kotisivu: http://vihreaenergia.com/

Liikevaihto (2021): 3,6 miljoonaa

Vihreä Älyenergia Oy:n sähkösopimukset

Tästä voit kilpailuttaa vertailussamme tällä hetkellä olevat Vihreän Älyenergian sopimukset.

Vihreä Älyenergia logo

Väen Verraton

Perusmaksu: 3,90 €/kk
Määräaika: Toistaiseksi voimassa oleva
Tuotantotapa: CO2-vapaa sähkö

Pörssisähköä erinomaisen energiansäästösovelluksen kera!

Spot + 0,41 c/kWh

Loistava Älyenergia-energiansäästösovellus

Lisätietoa

Tässä sopimuksessa voit helposti Älyenergia-sovelluksen avulla ohjata kulutuksesi edullisemmille tunneille ja säästää rahaa sekä luontoa. Suosittelemme tätä tuntikohtaista sopimustyyppiä, koska siinä maksat suoraan vain kuluttamasi sähkönkäytön mukaan tunneittain vaihtuvalla pörssihinnalla.

Se on Vihreän Älyenergian tutkimusten mukaan kaikista halvin sopimustyyppi lähes jokaiseen talouteen. Sopimus on toistaiseksi voimassa kahden viikon irtisanomisajalla. Tuotteen marginaali ja perusmaksu tarkistetaan 2-4 kertaa vuodessa. Tuote on tarkoitettu vain uusille asiakkaille, joiden vuosikulutus on alle 30 000 kWh.

  • Sopimus: Toistaiseksi voimassa oleva
  • Sähkön tuotantotapa: CO2-vapaa sähkö
  • Sähkötyyppi: Pörssisähkö (hinta koostuu Nordpool-sähköpörssin tunneittain vaihtuvasta Spot-hinnasta sekä sovitusta marginaalista ja perusmaksusta)
  • Laskutus: sähköpostilasku, verkkolasku tai paperilasku (+2€/kk)

Siirry Väen Verrattoman tuotesivulle tästä.

Vihreä Älyenergia logo

Väen Vankka 24kk

Perusmaksu: 3,90 €/kk
Määräaika: 24kk määräaikainen
Tuotantotapa: CO2-vapaa

Vankasti kiinteä hinta alle 15 000 kWh:n vuosikulutuksen kohteisiin.

15,49 c/kWh

Lukitse kiinteä edullinen hinta.

Lisätietoa

Vihreän Älyenergian Väen Vankka 24kk on kiinteä 2 vuoden sähkösopimus. Sopimuksen hinta pysyy kiinteänä koko sopimuskauden, joten voit suojautua sähkön hinnan vaihteluilta.

Määräaikaista sähkösopimusta et voi purkaa tai vaihtaa kesken sopimuskauden. Yleiset sähkönmyyntiehdot pätevät.

  • Sopimus: 24kk määräaikainen
  • Sähkön tuotantotapa: CO2-vapaa
  • Sähkötyyppi: Yleissähkö
  • Laskutus: sähköpostilasku, verkkolasku tai paperilasku (+2€/kk)

Siirry Väen Vankan tuotesivulle tästä.

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Vihreä Älyenergia kokemuksia

Vihreä Älyenergia on 100 % suomalainen sähkönmyyntiyhtiö. Se panostaa isosti sähkönsäästösovellukseensa, joka on kaikkien sen asiakkaiden käytössä maksutta.

Vihreä Älyenergia on luotettava toimija, joka perustettiin vuonna 2015. Yhtiön sähkösopimusportfolioon kuuluu sekä määräaikaisia kiinteitä sopimuksia että moderneja pörssisähkösopimuksia.

Yhtiöllä ei ole omaa tuotantoa, vaan sähkö ostetaan tukkumarkkinoilta.

Kokemukset Vihreästä Älyenergiasta ovat olleet netin keskustelupalstoilla yleisesti varsin positiivisia. Erityisesti kuluttajat tuntuvat olevan tyytyväisiä yhtiön asiakaspalveluun sekä energiansäästösovellukseen.

Vihreä Älyenergia on kunnostautunut viime aikoina edullisena sähköyhtiönä, joka tarjoaa usein sähköä erikoistarjoushinnoin. Tärkeintä on aina tutustua sähkön hinnoittelutapaan ja kunkin sähkösopimuksen ehtoihin.

Vihreä Älyenergia – sähkön hinta

Vihreä Älyenergia on aina pyrkinyt pitämään sähkön hintansa erittäin kilpailukykyisenä. Sekä pörssisähkösopimuksissa että määräaikaisissa sopimuksissa se tarjoaa usein markkinoiden edullisimpiin kuuluvia sopimuksia.

Sähkön hinnoittelussa se tarjoaa toistaiseksi voimassa olevissa sopimuksissa etenkin hyviä ensitarjouksia uusille asiakkaille. Yhtiön määräaikaiset sopimukset sen sijaan ovat pääsääntöisesti kaikkien asiakkaiden ostettavissa, ja myös vanhoille asiakkaille.

Meillä voit kilpailuttaa eri sähköyhtiöiden sopimukset ja vertailla Vihreän Älyenergian hintoja muihin.

Kilpailuta sähkön hinta hetkessä!

Löydä sinulle parhaiten sopiva ja halvin sähkösopimus vain minuuteissa. Säästä jopa satasia kilpailuttamalla.

Scroll to Top