Vihreä Älyenergia

Vihreä Älyenergia on toiminut vuodesta 2015 ja myynyt vihreää energiaa älykkäästi. Perustajien luontainen halu on ollut kehittää ja tarjota parhaita käyttäjäystävällisimpiä mobiilisovelluksia Suomen sähkömarkkinoille. Ammattitaitoa heiltä löytyy teknologiasta, sillä he ovat ennen töissä Nokialla insinööreinä kehittämässä matkapuhelimia.

Yrityksen kehittämä ainutlaatuinen Älykäs energia -sovellus pitää sisällään pitää sisällään useita eri ominaisuuksia, jonka avulla voi esimerkiksi luoda henkilökohtaisen energiansäästöohjelman omien käyttötietojen perusteella. Sovelluksen avulla jokaisen on helpompi tuoda ekologisuus luonnolliseksi osaksi jokapäiväistä elämää.

Tämä palvelu on otettu selkeästi avoimin mielin vastaan ja koettu käytännössä hyödylliseksi, koska Vihreä Älyenergia myy prosentuaalisesti enemmän tuntituotteita kuin mikään muu sähköntoimittaja. Tämä tuote on ekologisesti merkittävin ja yleensä halvin tarjolla olevista vaihtoehdoista. 

Yhtiön tavoitteena on auttaa ihmisiä vähentämään energiankulutustaan ympäristövastuullisesti ja älykkäästi käyttämällä erilaisia strategioita. He ovat mielellään auttamassa juuri omaan tilanteeseen sopivan sähkösopimuksen valinnassa ja auttavat ottamaan ensimmäiset askeleet kohti puhtaampaan maailmaa.

Osoite: Visiokatu 4, 33720 Tampere

Sähköposti: asiakaspalvelu@vihreaenergia.com

Puhelinnumero: (029) 180 0088

Kotisivu: http://vihreaenergia.com/

Liikevaihto (2021): 3,6 miljoonaa

Vihreä Älyenergia Oy:n sähkösopimukset

Pörssi

Fortum logo

Väen Verraton

Perusmaksu: 3,79 €/kk
Määräaika: Voimassa toistaiseksi
Tuotantotapa: CO2-vapaa sähkö

Pörssisähköä loistavalla energiansäästösovelluksella

Spot + 0,39c/kWh

Tarjoushinta uusille asiakkaille tästä.

Lisätietoa

Tässä sopimuksessa voit helposti Älyenergia-sovelluksemme avulla ohjata kulutuksesi edullisemmille tunneille ja säästää rahaa sekä luontoa. Suosittelemme tätä tuntikohtaista sopimustyyppiä, koska siinä maksat suoraan vain kuluttamasi sähkönkäytön mukaan tunneittain vaihtuvalla pörssihinnalla.

Se on tutkimustemme mukaan kaikista halvin sopimustyyppi lähes jokaiseen talouteen. Sopimus on toistaiseksi voimassa kahden viikon irtisanomisajalla. Tuotteen marginaali ja perusmaksu tarkistetaan 2-4 kertaa vuodessa. Tuote on tarkoitettu vain uusille asiakkaille, joiden vuosikulutus on alle 30 000 kWh.

Arvonlisäveroa 10 %. Nousee 24 prosenttiin 30.4.2023.

  • Sopimus: Toistaiseksi voimassa oleva
  • Sähkön tuotantotapa: CO2-vapaa sähkö
  • Sähkötyyppi: Pörssisähkö
  • Laskutus: sähköpostilasku, verkkolasku tai paperilasku (+2€/kk)

Siirry Väen Verrattoman tuotesivulle tästä.

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähköä voit nykyään ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä. Kilpailuta sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Vihreä Älyenergia kokemuksia

Vihreä Älyenergia on 100 % suomalainen sähkönmyyntiyhtiö. Se panostaa isosti sähkönsäästösovellukseensa, joka on kaikkien sen asiakkaiden käytössä maksutta.

Vihreä Älyenergia on luotettava toimija, joka perustettiin vuonna 2015. Yhtiön sähkösopimus portfolioon kuuluu sekä määräaikaisia kiinteitä sopimuksia että moderneja pörssisähkösopimuksia.

Yhtiöllä ei ole omaa tuotantoa, vaan sähkö ostetaan tukkumarkkinoilta.

Kokemukset Vihreästä Älyenergiasta ovat olleet netin keskustelupalstoilla yleisesti varsin positiivisia. Toisin kuin monet muut pienet sähkönmyyntiyhtiöt, Vihreä Älyenergia on onnistunut vuosien saatolla tehdä myös voittoa. Joinain vuosina tulos on kuitenkin päätynyt pakkaselle.

Vihreä Älyenergia myös aiemmin myi sähkösopimusasiakkaitaan GNP Energylle. Tuolloin kaikki sopimustiedot pysyivät ennallaan myös uudessa yhtiössä. Nyt yhtiö kuitenkin ottaa uusia asiakkaita vastaan normaaliin tapaan.

Scroll to Top