Vaasan Sähkö Oy

Vaasan Sähkö Oy -konserni on paikallisesti ja valtakunnallisesti merkittävä energia-alan toimija. Vaasan kaupunki omistaa siitä lähes kaiken ja yhtiö on ollut rakentamassa Suomen sähkömarkkinoita jo 125:n vuoden ajan. 

Yrityksen pääperiaatteita ovat avoimuus, asiantuntemus ja luotettavuus. Heidän tuotevalikoima käsittää muun muassa yleissähkön, kausisähkön, yösähkön ja tuulivoiman sekä he ostavat myös ylijäämäenergian hyvään markkinahintaan.

Osoite: Kirkkopuistikko 0, 65100 Vaasa

Sähköposti: asiakaspalvelu@vaasansahko.fi

Puhelinnumero: (06) 324 5750

Kotisivu: https://www.vaasansahko.fi

Liikevaihto (2020): 79,6 miljoona

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Ekologista ja nykyaikaista lähienergiaa

Vaasan Energian lämpö tuotetaan nykyään pääasiassa bio- ja jäte-energialla. Kaukolämpö tuotetaan kesäisin lähes kokonaan jäte-energialla. Vaasan laitoksessa tuotetaan samaan aikaan lämpöä ja sähköä, jotta energia pystytään käyttämään mahdollisimman tehokkaasti hyödyksi. 

Sähköyhtiö on tuottanut suomalaista vuodesta 1892 lähtien Vaasassa. Yritystä perustaessa heidän tavoitteena oli valaista kaupungin kauniit kadut. Ajan saatossa siitä on kehittynyt osaava energia-alan yritys, joka sijaitsee Pohjoismaille merkittävässä paikassa. He toimittavat ilmastolle ja ihmisille ystävällistä sähköä kaikkialle Suomeen.

Vaasan Sähkö Oy – Sähkösopimukset

Vaasan Sähkö Oy tarjoaa useita eri vaihtoehtoja sähkösopimuksista, joista voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon: 

  • Yleissähkö

Yleissähkö soveltuu parhaiten asunnoille, rivitaloille, omakotitaloille ja muille sähköllä lämmitettäville asunnoille. Silloin ei tarvitse huolehtia sähkölaskusta, kun sen hinta on sama 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa, ympäri vuoden.

  • Yösähkö

Yösähkössä on kaksi energiahintaa: päivä- ja yösähkön hinta, joista yösähkö on edullisempaa.Tämä soveltuu sähkölämmittäjille ja kiinteistöihin, joissa yöaikainen sähkönkäyttö on suurta.

  • Kausisähkö

Kausisähkö voi olla erinomainen valinta, jos kulutat paljon sähköä erityisesti kesällä. Tämän sopimuksen kustannukset vaihtelevat palveluntarjoajien mukaan, mutta hinnat ovat yleensä edullisia etenkin kesä- ja talviöinä.

  • Tuulisähkö

Asiakkaat voivat myös valita sähkösopimuksen, jossa se on tuotettu tuulivoimalla. Tällöin voi olla tukemassa puhtaan energian käyttöä valitsemalla hiilidioksidivapaa tuotantotapa.

Sähkön lisäksi Vaasan Sähkön palveluihin kuuluu heidän tuottama kaukolämpö, joka on tuotettu pääosin uusiutuvilla energiamuodoilla Vaasassa ja Mustasaaressa. Se on erittäin kätevä tapa lämmittää ja sopii sekä vanhoihin että uusiin kiinteistöihin. Laitteisto sopii pieneen tilaan on yhteensopiva kaikkien lämmitystapojen kanssa kuten lattia-, patteri- ja ilmalämmitys. Voit myös tilata yritykseltä sähköliittymän ja sitä koskevat lisätiedot löytyvät heidän kotisivuilta.

Scroll to Top