Parikkalan Valo Oy

Parikkalan Valo Oy on energiayhtiö, joka tarjoaa sähkönsiirron ja -myynnin lisäksi myös muita energiaan liittyviä palveluja. He kehittävät ja panostavat toimintaansa jatkuvasti sekä pitävät itseään monipuolisena energia-alan yrityksenä.

Yrityksellä on jo yli sadan vuoden kokemus alalta Parikkalan, Rautjärven, Ruokolahden, Savonlinnan ja Kiteen alueella. He haluavat tarjota parasta mahdollista paikallista palvelua ja tekevät yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa. Asiakkaille on tarjolla lukuisia rahanarvoisia etuja kuten lippuja kesäteatteriesityksiin ja muihin kanta-asiakastapahtumiin.

Parikkalan Valon tuotevalikoimasta löytyy monenlaisia sähkösopimuksia erilaisin hinnoitteluperustein. Voit esimerkiksi valita 100 % uusiutuviin energialähteisiin perustuvan sähkösopimuksen. Tämän lisäksi yritys tarjoaa asiakkaille muun muassa apuja sähköliittymien kanssa, mittauspalveluita ja puunkaatoapua. Vuonna 2016 yhtiön sähköntuotannossa noin 48 prosenttia tuotettiin ydinenergiasta ja 9 prosenttia uusiutuvista energialähteistä.

Osoite: Parikkalantie 15, 59100 Parikkala

Sähköposti: anne.varis@pavo.fi

Puhelinnumero: 05 43901

Kotisivut: http://www.parikkalanvalo.fi/

Liikevaihto (2021): 11,1 miljoonaa

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Scroll to Top