Lumo Energia Oyj

Lumo Energia Oyj on vuonna 2015 perustettu suomalainen sähköyritys, joka tarjoaa lähes kokonaan uusiutuvista energialähteistä tuotettua sähköä kohtuulliseen hintaan. Yhtiö tuottaa sähköä koteihin ja yrityksiin ympäri Suomen ja heillä on yli 60 000 asiakasta.

Suurin osa yrityksen asiakkaista on ollut tyytyväisiä, koska 73,6 prosenttia heistä kertoi tehneensä sähkönkulutuksessa säästö kun ottivat käyttöön uusiutuvalla energialla tuotetun sähkön. Kun taas 15,3 prosenttia sanoo, että puhtaaseen energiaan siirtyminen on pitänyt sähkökustannukset ennallaan.

Yrityksen toiminnassa asiakas on tärkeässä asemassa ja heille on haluttu tarjota erinomaista, oikea-aikaista asiakaspalvelua. Näin lähes jokainen on sen myös kokenut ja ollut tyytyväinen siihen miten helppoa sopimuksen vaihtaminen on ollut.

Osoite: Teollisuuskatu 21, 00510 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu@lumoenergia.fi

Puhelinnumero: (09) 4272 0444

Kotisivut: www.lumoenergia.fi

Liikevaihto (2021): 31,3 miljoonaa

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Lumo Energia Oyj lopettaa toiminnan

Vaikka kaikki on toiminut hyvin tähän asti, niin Lumo Energia Oyj on ilmoittanut lopettavansa toimintansa. Uusia sähkösopimuksia ei enää tehdä, mutta sähköntoimitusta nykyisille asiakkaille jatketaan toistaiseksi normaalisti. Myös kaikki sovitut aurinkosähköjärjestelmien toimitukset tehdään normaalisti. Yritysjärjestelyjen neuvottelut on vielä kesken, mutta asiakkaita tiedotetaan aina tilanteen mukaan.

Scroll to Top