Ilovirta

Vuonna 2016 Ilovirta kuului Jyväskylän Energian monialayhtymään ja yritys brändäsi itseään sloganilla ”Suomen hienoin sähköyhtiö”.

Yrityksen toimintamalli poikkeaa merkittävästi siitä mitä olemme tottuneet näkemään tyypillisissä sähköyhtiöissä; yksi heidän erikoisaloista oli sähkösopimukset, joissa asiakas lahjoitti samalla rahaa hyväntekeväisyyteen.

Tavoitteena oli tehdä hyväntekeväisyyteen lahjoittamisesta mahdollisimman yksinkertaista ja tarjota suoraviivainen lahjoitusreitti. Ilovirta korosti myös vastuullisuutta myymällä sähköä, jota tuotettiin uusiutuvia energialähteitä käyttäen.

Osoite:

Puhelinnumero:

Kotisivut:

Liikevaihto (2020):

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Ilovirta ei enää ole toiminnassa, eikä myy sähköä

Ilovirta lopetti toimintansa vuonna 2016 helmikuun alussa. Kuluttajille oli helppoa, kun sähkösopimus oli mahdollista kilpailuttaa netissä ja näin valita itselle näistä sopivin vaihtoehto.

Yhtiö oli kokonaan suomalaisomistuksessa, mutta muutaman vuoden jälkeen se myytiin pohjoismaiselle energialaitokselle. Uusi johtaja uskoo menestyksekkääseen tulevaisuuteen, koska toiminnassa on erikoistuttu vahvasti vastuulliseen toimintaan.

Ilovirran asiakkaat pääsivät valitsemaan lahjoituskohteensa viidestä eri hyväntekeväisyyskohteestä. Yhteistyötä tehtiin muun muassa Diageon, Unicefin, Syöpäsäätiön ja SPR:n kanssa. Kaikkia yhtiön kautta tehdyt lahjoitukset siirtyivät lyhentämättöminä järjestöjen käyttöön.

Scroll to Top