Ilmatar Energy Oy

Ilmatar on tuulivoimayhtiö, joka tuottaa ja myy sähköä. Yrityksellä on tällä hetkellä 32 tuulivoimapuistoa viidellä eri paikkakunnalla: Luhangalla, Raahessa, Leppävirralla, Siikajoella ja Lappeenrannassa. Euroopan itärannikko on tuulista aluetta etenkin keväällä, joten etenkin nämä alueet soveltuvat toimintaan erityisen hyvin. 

Yhtiö on valmistanut tuulivoimaloita vuodesta 2013 lähtien ja rakentavat parhaillaan useita uusia voimaloita. Muun muassa Pyhännälle, Kajaaniin, Somerolle, Alajarviin, Kurikkaan ja Humppila-Urjalaan on määrä valmistua voimalat vuoteen 2023 mennessä.

Uusien rakennushankkeiden valmistumisen myötä Ilmattaren kapasitteetti energiantuotannossa kasvaa huomattavasti. Esimerkiksi Pyhängän ja Kajaanin seuduille on suunnitteilla 41 uutta voimalaitosta, joten näiden myötä tuotanto kaksinkertaistuisi nykyisin käytössä oleviin voimalaitoksiin verrattuna.

Osoite: Pohjoisesplanadi 35 E, 00100 Helsinki

Puhelinnumero: (02) 0734 1333

Kotisivut: https://www.ilmatar.fi

Liikevaihto (2020): 30,3 miljoonaa

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähköä voit nykyään ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä. Kilpailuta sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Ilmatar – mitä sähkösopimuksia on tarjolla?

Ilmatar ei ainoastaan tuota puhdasta, uusiutuvaa tuulienergiaa, vaan se myös myy sähköä erittäin kohtuulliseen hintaan. Esimerkiksi heidän määräaikaisten sähkösopimusten perusmaksu on vain muutamia euroja ja itse sähkökin on varsin edullista – etenkin kahden vuoden määräaikaisella sopimuksella.

Ilmatar on yksi niistä sähköyhtiöistä, joilla on selkeä suunnitelma hinnoittelun suhteen, eikä sillä ole yllättäviä hinnankorotuksia kesken sopimuskauden. Määräaikaisissa sopimuksissa energian hinta pysyy vakiona koko sopimuskauden ajan ilman odottamattomia korotuksia.

Scroll to Top