Herrfors Oy Ab

Herrfors on Katternö-konserniin kuuluva energiayhtiö. Herrfors myy sähköä kaikkialle Suomeen eli muuallekin kuin vain Pietarsaareen.

Herrfors on tullut viime aikoina tunnetuksi varsin edullisen marginaalin pörssisähköstään. Lisäksi valikoimiin kuuluu myös perinteisiä kiinteähintaisia määräaikaissopimuksia.

Yhtiö kuitenkin supisti tarjontaansa energiakriisin aikana, ja hetkellisesti se tarjosi omaa paikallissähköään vain Herrfors Nät -sähköverkon alueella asuville.

Osoite: Oy Herrfors Ab, Kauppiaankatu 10, 68600 Pietarsaari

Sähköposti: herrfors@katterno.fi

Puhelinnumero: (06) 781 5300

Kotisivut: https://www.herrfors.fi/fi/

Liikevaihto (2021): 93,0 miljoonaa

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Yrityksen historia

Herrfors toimii yhä edelleen ja yrityksen tavoitteena on tuottaa vakaasti ja rehellisesti paikallista energiaa ja lämpöä. Niinpä he ovat toiminnallaan sitoutuneet merkittävästi etenkin paikallisiin hankkeisiin.

Heillä on tarjolla muiden toimittajien tapaan useita sähkösopimuksia, jotka vastaavat asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Asiakkaat voivat tehdä sopimuksen joko kiinteästä yleissähköstä tai toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen eri kokoluokissa. Vaihtoehtoisesti voi harkita myös pörssisähköä, jossa sopimus tehdään niin, että toimitetun sähkön hinnat vaihtelevat aina Nord Poolin spot-hinnan mukaan.

Näiden lisäksi valikoima sisältää myös yö- ja kausisähköä, jota kaikki sähköyhtiöt eivät enää aktiivisesti markkinoi nettisivuillaan. Herrforsilla on kuluttajille tarkoitettu mobiilisovellus, jonka avulla he voivat seurata energiankulutusta ja -kuluja sekä saavat päivitetyt tiedot sähkökatkoksista ja häiriöistä sähkönjakelussa.

Scroll to Top