Sähkösopimus Tampere

Vertailemalla ja kilpailuttamalla sähköyhtiöt voit löytää sähkösopimuksen Tampereelle. Halvin sähkösopimus löytyy tutkimalla vaihtoehtoja ja selvittämällä, mikä sähkösopimus on sopivin omaan kotiin. Vertaile sähkösopimukset Tampereella sijaitsevaan kotiisi meiltä.

Suosittelemme nyt

Fortum logo

Fortum Tarkka

Spot + 0,4c/kWh

+ 3,99€/kk

Halutessasi hintalukitus +5,90€/kk.

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähköä voit nykyään ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä. Kilpailuta sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Tietoa Tampereesta

Tampere on asukasmäärältään Pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki ja se sijaitsee Pirkanmaalla Näsijärven ja Pyhäjärven rannoilla. Tampere perustettiin jo vuonna 1779, mutta sen kasvu alkoi vasta 1800-luvun puolella. Tampereen naapurikuntia ovat Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Ruovesi ja Ylöjärvi.

Tampere tunnetaan muun muassa Särkänniemestä, mikä on yksi Suomen tunnetuimmista ja suurimmista huvipuistoista. Tampereella on myös erinomaiset mahdollisuudet shoppailuun, urheiluun ja kulttuurista nauttimiseen. Esimerkiksi Tampereen keskustassa pääsee nauttimaan ostoksista, kun taas Tampereen laita-alueilla on tiheää metsää, jossa tamperelaiset nauttivat luonnonhelmasta.

Halvin sähkösopimus Tampere

Halvin ja paras sähkösopimus on sellainen, mikä täyttää asiakkaan vaatimukset mahdollisimman edullisella hinnalla. Tampereelle on mahdollista ottaa sähkösopimus muistakin kuin tamperelaisista sähköyhtiöistä, joten asiakkaalla on erinomaiset mahdollisuuden kilpailuttaa sopimuksia ja löytää halvin sähkösopimus. 

Halvinta sähkösopimusta metsästäessä asiakkaan tulisi ottaa huomioon oma arvioitu kulutuksensa vuoden ajalle, oman kodin tyyppi ja neliömäärä, lämmitys sekä oma riskinsietokyky. Monesti esimerkiksi pörssisähkö on edullisin vaihtoehto, mutta sen arvaamattomuuden takia se ei välttämättä ole kaikille asiakkaille mukavin vaihtoehto. 

Kun kilpailutat sähkösopimuksia, voit kilpailuttaa vain sähköenergian hinnan (eli kWh-hinnan) sekä perusmaksun. Veroja ja sähkön siirtomaksua ei voi kilpailuttaa, sill sähkönsiirrosta huolehtii aina paikallinen siirtoyritys.

PalveluKilpailutus onnistuuEi kilpailutusta
Sähköenergia (kWh)
Perusmaksu
Sähkönsiirto
Verot

Sähkösopimus opiskelijalle Tampereella

Monet sähköyhtiöt tarjoavat Tampereella opiskeleville opiskelijoille alennusta sopimuksesta. Opiskelijat voivat onnistua saamaan esimerkiksi edullisemman kWh-hinnan tai alennusta perusmaksusta. Myöskään opiskelijat eivät voi saada alennusta sähkönsiirrosta tai veroista, joten niiden kanssa on myös opiskelijoiden kärvisteltävä.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että varsinainen opiskelijasähkö ei aina ole halvin vaihtoehto. Yleensä opiskelijan sähkön käyttö on vähäistä, joten kaikkein fiksuinta on etsiä sähkösopimus ilman perusmaksua tai mahdollisimman edullisella perusmaksulla.

Paras sähkösopimus opiskelijalle Tampereella on sellainen, joka kokonaiskustannuksiltaan tulee kaikkein halvimmaksi.

Suosittelemme: opiskelijasähkö

Nordic Green Energy logo

Spot + 0,88c/kWh

+ 0€/6kk 5,23€

OPISKELIJAETU: 6kk ilman perusmaksua!

Sähkösopimus heti Tampereella

Tyypillisesti sähkösopimus on mahdollista sopia alkamaan heti, mutta siitä pitää maksaa usein erillinen maksu, joka vie asiakkaan niin sanotusti jonon ohi. Jos haluat kuitenkin välttää lisämaksun maksamista, kannattaa solmia uusi sopimus heti muuttoajankohdan ollessa tiedossa. Myös sopimuksen vaihtaminen kannattaa suunnitella etukäteen ja irtisanominen kannattaa hoitaa hyvissä ajoin.

Sähkön siirto Tampere

Tampereella sähkönsiirrosta on vastuussa Tampereen Sähköverkko Oy. Kun solmit sähkösopimuksen sähköyhtiön kanssa, sähkö siirretään siis Tampereen Sähköverkon toimesta sähköyhtiöltä omaan kotiisi. Sillä ei ole väliä, onko sähkösopimuksesi tamperelaisen sähköyhtiön kanssa vai esimerkiksi Helenin kanssa: sähkönsiirrosta vastaa aina paikallinen jakeluyritys.

Kilpailuta sähkösopimus Tampereelle

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen on osa vastuullista ja järkevää taloutta. Sähkö on nimittäin samaa tavaraa, tuli se sitten miltä sähköyhtiöltä tahansa, joten siitä ei koskaan kannata maksaa enempää kuin on pakko. Voit kilpailuttaa sähkösopimuksen Tampereelle meidän kauttamme.

Näin kilpailutat sähkösopimuksen Tampereelle ilmaiseksi nopeasti:

  1. Selvitä oma arvioitu sähkönkulutuksesi vuodelle (käytä apunasi edellisen vuoden sähkölaskuja)
  2. Vertaile meidän sivuillamme saatavilla olevia sähköyhtiöitä ja -sopimuksia
  3. Valitse haluamasi sopimus

Miltä sähköyhtiöltä sopimuksen voi ottaa Tampereelle?

Tampereelle voi ottaa sähkösopimuksen sellaiselta yhtiöltä, joka tarjoaa palveluitaan Tampereen alueella. Tällä ei tarkoiteta pelkästään Tampereella ja Pirkanmaalla toimivia yhtiöitä, vaan mitä tahansa sähköyhtiötä Suomessa, joka palvelee Tampereen aluetta. Tampereen Sähköverkko Oy siirtää ostamasi sähkön nimittäin sähköyhtiöltäsi kotiisi. 

Pirkanmaalaisia sähköyhtiöitä ovat muun muassa seuraavat:

  • Tampereen Sähköverkko
  • Elenia
  • Leppäkosken Sähkö
  • Valkeakosken Energia
  • Caruna Oy

Valintasi sähköyhtiön puolesta ei kuitenkaan rajoitu näihin yhtiöihin, vaan voit kilpailuttaa meidän kauttamme Suomen parhaat sähköyhtiöt ja ottaa sähkösopimuksen Tampereelle minkä tahansa yhtiön kautta.

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähköä voit nykyään ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä. Kilpailuta sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Usein kysytyt kysymykset

Scroll to Top