Sähkösopimus Salo

Haussa sähkösopimus Saloon? Meillä voit helposti kilpailuttaa ja vertailla sinulle sopivimman ja halvimman sähkösopimuksen. Valitse tämän hetken suosituksemme tai kilpailuta kaikki sopimukset alempaa.

SUOSITTELEMME

7,89 c/kWh

+3,99 €/kk

Hintavarmuutta ja joustoa 2 vuodeksi!

Sähkönsiirto ja sähkösopimukset: Salo

Alueellasi on aina vain yksi sähköverkkoyhtiö, joka vastaa sähkönsiirrosta. Sähkönmyyntisopimuksen eli tuttavallisemmin sähkösopimuksen voit kuitenkin tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa.

SähkönsiirtoyhtiösiCaruna Oy
Sähkösopimuksen myyjäKilpailutettavissa ✅

Tietoa Salosta

Salo on noin 51 000 asukkaan kaupunki Lounais-Suomessa, Varsinais-Suomen maakunnassa. Salo sijaitsee Aurajoen varrella ja on osa Turun seutukuntaa. Salo on tunnettu muun muassa teollisuudestaan sekä matkailustaan, sillä kaupungissa on useita nähtävyyksiä ja paljon ulkoiluun soveltuvaa maastoa.

Miltä sähköyhtiöiltä sopimuksen voi ottaa Salossa?

Sähkösopimuksen Salossa voi ottaa useilta sähköyhtiöiltä. Sähkönmyynti on vapautettu kilpailulle, ja sopimuksen voi kilpailuttaa ja valita mieleiseltään sähköyhtiöltä. Eri yhtiöt tarjoavat sähkösopimuksia sekä kotitalouksille että erilaisten yritysten tarpeisiin.

Sopimuksissa ja sähköyhtiöissä on kuitenkin paljon eroja. Onkin tärkeää vertailla eri sähköyhtiöiden tarjouksia ja valita sopimus, joka vastaa parhaiten omia tarpeita ja sopii budjettiisi.

Isoimpia Salossa sähköä myyviä yhtiöitä ovat esimerkiksi Fortum, Väre ja Oomi.

Kilpailuttamalla sähkösopimuksen Salossa säästät rahaa

Kilpailuttamalla sähkösopimuksen Salossa säästät rahaa. Voit vertailla eri sähköyhtiöiden tarjouksia ja valita kaikista edullisimman vaihtoehdon.

Kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa, sillä useat sähköyhtiöt tarjoavat verkkosivuillaan sähkösopimusten vertailutyökaluja.

Voit myös pyytää tarjouksen usealta sähköyhtiöltä vertailupalvelun avulla ja vertailla niitä keskenään. Kilpailuttamisen avulla voit säästää sähkölaskussa jopa satoja euroja vuodessa.

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras sähkösopimus Salossa?


Paras sähkösopimus Saloon riippuu täysin omista tarpeista ja budjetistasi. Meillä vertaat helposti eri sopimukset sinulle tärkeillä ominaisuuksilla, kuten hintavakauden, sopimustyypin, määräajan, tuotantotavan ja ennen kaikkea hinnan perusteella.

Mitkä sähköyhtiöt palvelevat Salossa?


Salossa sähkösopimuksen voi ottaa useilta sähköyhtiöiltä, kuten esimerkiksi suurilta valtakunnallisilta sähkönmyyjiltä, joita ovat mm. Fortum, Vattenfall ja Oomi. Alueen sähkönsiirrosta vastaa sen sijaan Caruna Oy, jolta ei voi kuitenkaan ottaa sähkönmyyntisopimusta.

Scroll to Top