Sähkösopimus Pieksämäki

Vertailemalla ja kilpailuttamalla sähköyhtiöt voit löytää sähkösopimuksen Pieksämäellä. Omaan Pieksämäen kotiin sopiva sähkösopimus kannattaa valita huolella – sinun ei tarvitse ottaa paikallisen yhtiön sopimusta. Vertaile kaikki sähkösopimukset Pieksämäellä ja säästä rahaa.

SUOSITTELEMME

8,99 c/kWh

+3,99 €/kk

Uudenlainen sopimus kulutusvaikutuksella

Sähkönsiirto ja sähkösopimukset: Pieksämäki

Alueellasi on aina vain yksi sähköverkkoyhtiö, joka vastaa sähkönsiirrosta. Sähkönmyyntisopimuksen eli tuttavallisemmin sähkösopimuksen voit kuitenkin tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa.

SähkönsiirtoyhtiösiSavon Voima Oy
Sähkösopimuksen myyjäKilpailutettavissa ✅

Top 3 halvin sähkösopimus Pieksämäki

SopimusHinta
1. Hehku Energia - Kiinteä 24kk8.39 c/kWh + 0 €/kk
2. Hehku Energia - Kiinteä 12kk8.79 c/kWh + 0 €/kk
3. Aalto Energia - Vartti Sesonkihinta6.35 c/kWh + 2.50 €/kk

Tietoa Pieksämäestä

Pieksämäki on noin 17 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savossa ja se sijaitsee noin 150 kilometrin päässä pääkaupunki Helsingistä. Pieksämäki on myös tärkeä rautatieliikenteen solmukohta. 

Kaupungin keskustassa sijaitsee kattava valikoima erilaisia liikkeitä ja palveluita. Pieksämäki on hyvin palveluiden ja liikenneyhteyksien ansiosta hyvä asuinpaikkakunta varsinkin perheille. Kaupungissa onkin myös useita päiväkoteja, kouluja sekä terveyspalveluita.

Pieksämäki on tunnettu erityisesti rauhallisesta asumisympäristöstään, sekä kauniista luonnostaan ja monipuolisista luonto- ja ulkoilumahdollisuuksistaan, jotka tarjoavat paljon mahdollisuuksia luonnossa liikkumiseen. Kaupungin ympäristössä on runsaasti metsiä, järviä ja upeita maisemia. Luonto onkin tärkeä osa kaupungin identiteettiä.

Pieksämäellä on myös erilaisia nähtävyyksiä ja kohteita, joissa matkailijat voivat käydä tutustumassa erilaisiin historiallisiin kohteisiin, kuten vanha Haapakosken Ruukki, joka on perustettu jo vuonna 1842. Haapakosken Ruukki onkin ainutlaatuinen kohde, johon kannattaa käydä tutustumassa.

Miltä sähköyhtiöiltä sopimuksen voi ottaa Pieksämäellä?

Savossa sijaitsevan Pieksämäen kotiyhtiö on Väre, jonka omistajiin kuuluvat mm. Savon Voima ja Kuopion Energia. Paikallinen sähköyhtiö ei kuitenkaan ole aina halvin, ja voit löytää paremman diilin myös toiselta yhtiöltä.

Pieksämäellä sähkösopimuksia tarjoavat monet eri sähköyhtiöt, kuten suuret, valtakunnallisesti toimivat Helen, Oomi, Fortum ja Väre. 

Sähköyhtiöt tarjoavat erilaisia sopimuksia erilaisille asiakkaille ja erilaisiin tilanteisiin, joten sama sopimus ei sovi jokaiselle. Sähkösopimuksia onkin tarjolla niin kuluttaja-, kuin yritysasiakkaille pieneen tai suureen kulutukseen.

Sopimuksen hinta ei aina ole ainoa asia, johon kannattaa kiinnittää huomiota, vaan myös sopimuksen sisältö ja ehdot kannattaa ottaa huomioon. Esimerkiksi osa yhtiöistä tarjoaa ekosähköä, joka on ympäristöystävällisempi vaihtoehto sähkösopimusten joukossa.

Kilpailuttamalla sähkösopimuksen Pieksämäellä säästät rahaa

Kilpailuttamalla sähkösopimuksen voit säästää suuren summan rahaa vuositasolla. Kilpailutuksen avulla voit löytää sopimuksen, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten.

Kilpailuttaminen on helppoa, ja se kannattaa tehdä säännöllisesti, jotta varmistat käytössäsi olevan sinulle parhaiten sopivin sähkösopimus edullisimpaan hintaan. Sähkösopimuksen voi kilpailuttaa helposti ja nopeasti netissä, jolloin näet sähköyhtiöiden tarjoamat erilaiset tarjoukset, kampanjat, ehdot, edut ja lisäpalvelut helposti vertailtavassa muodossa.

Sähköyhtiöiden tuotteet vaihtelevat säännöllisesti sähköyhtiöiden kilpaillessa asiakkaista, joten säännöllisen kilpailuttamisen avulla voit säästää suuren summan rahaa.

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras sähkösopimus Pieksämäellä?

Paras sähkösopimus Pieksämäellä riippuu aina yksilöllisistä tarpeistasi, kulutuksestasi ja budjetistasi. Siksi on tärkeää vertailla eri sähköyhtiöiden tarjoamia sopimuksia ja niiden hintoja.
Yleisesti ottaen kannattaa valita sopimus, joka sopii omaan käyttöön parhaiten. Pörssisähkö sopii kulutietoiselle mutta määräaikainen mahdollisimman turvallista ja vakaata sopimusta hakevalle.

Mitkä sähköyhtiöt palvelevat Pieksämäellä?

Pieksämäellä toimii useita sähköyhtiöitä, joilta voi ottaa sähkösopimuksen. Suurimmat alueella toimivat sähköyhtiöt ovat esimerkiksi Väre, Fortum, Helen, Oomi ja Vattenfall. Kaikilla yhtiöillä on erilaisia sopimuksia ja ehtoja, sekä tarjouksia ja lisäpalveluita, joten kannattaa tutustua tarkasti eri vaihtoehtoihin ja vertailla niitä ennen sopimuksen tekemistä.

Scroll to Top