Sähkösopimus Oulu

Kilpailuta sähkösopimus Ouluun helposti kauttamme. Mukana vertailussa Oulun Energian omistama Oomi ja lukuisia muita sähköyhtiöitä. Vertaile kaikki sähkösopimukset Oulussa ja säästä rahaa.

SUOSITTELEMME

8,99 c/kWh

+3,99 €/kk

Uudenlainen sopimus kulutusvaikutuksella

Sähkönsiirto ja sähkösopimukset: Oulu

Alueellasi on aina vain yksi sähköverkkoyhtiö, joka vastaa sähkönsiirrosta. Sähkönmyyntisopimuksen eli tuttavallisemmin sähkösopimuksen voit kuitenkin tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa.

SähkönsiirtoyhtiösiOulun Energia Oy
Sähkösopimuksen myyjäKilpailutettavissa ✅

Tietoa Oulusta

Oulu on Pohjois-Pohjanmaan maakuntakeskus ja se sijaitsee Oulujoen suulla, Perämerellä. Oulussa asuu noin 210 000 asukasta ja se on Suomen kaupungeista viidenneksi suurin. 

Oulu on myös maailmalla tunnettu teknologisesta osaamisestaan, kuten matkapuhelimista ja mobiiliteknologiasta. Oulussa onkin paljon osaamista eri teknologian alojen saralta.

Miltä sähköyhtiöiltä sopimuksen voi ottaa Oulussa?

Jos asut Oulussa ja tarvitset sähkösopimuksen, sinulla on useita vaihtoehtoja sähköyhtiöiden suhteen. Oulun Energian osaomistama Oomi Energia on yksi vaihtoehto muiden joukossa, mutta sopimusta valitessa kannattaa aina kilpailuttaa kaikki vaihtoehdot.

Vertailussamme Ouluun sähköä myyvät esimerkiksi Fortum, Väre ja Oomi, mutta myös liuta pienempiä sähkönmyyntiyhtiöitä.

Kilpailuta sähköenergia Ouluun helposti tästä. Muista ottaa huomioon myös sopimustyyppi. Toiselle markkinahintainen pörssisähkösopimus on absoluuttisesti paras vaihtoehto, mutta monelle riskittömämpi ja vakaampi määräaikainen sopimus on helpompi.

Kilpailuttamalla sähkösopimuksen Oulussa säästät rahaa

Voit myös vertailla eri yhtiöiden tarjouksia ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Kilpailuttamalla sähkösopimuksen Oulussa voit säästää merkittäviä summia rahaa. 

Voit vertailla eri yhtiöiden tarjouksia ja valita niistä edullisimman vaihtoehdon. Kilpailuttamisen avulla varmistat myös, että saat sähkösopimukseesi sisällytettynä parhaat mahdolliset edut ja palvelut.

Oulussa asuu myös paljon opiskelijoita, ja voit luonnollisesti kilpailuttaa meiltä myös opiskelijasähkön Ouluun.

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras sähkösopimus Oulussa?

Se riippuu sinun tarpeistasi, sekä budjetistasi. Voit vertailla eri yhtiöiden tarjouksia ja valita niistä sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. 

Muutamia asioita, joita kannattaa vertailla, ovat esimerkiksi sähkön hinnat, käyttökatkosmaksut, sekä palvelutaso ja erilaiset bonukset.

Mitkä sähköyhtiöt palvelevat Oulussa?

Oulun Energian omistama Oomi Energia on alueen isoin sähköyhtiö, mutta lisäksi voit kilpailuttaa sopimuken kymmenien muidenkin sähköyhtiöiden kesken. Löydät vertailustamme sekä isot valtakunnalliset yhtiöt, kuten Fortumin, Oomin ja Väreen, mutta myös liudan pienempiä yhtiöitä.

Scroll to Top