Raaseporin Energia Oy

Raaseporin Energia Oy on vuonna 1909 perustettu paikallinen energia-alan yritys, joka tuottaa sähköä kaikkialle Suomeen. Yritys on kokonaan kaupungin omistuksessa ja he tarjoavat palveluitaan kaikille energiateollisuuden aloille. 

Energiayhtiö tuottaa myymänsä energian täysin 100 % uusiutuvasta energiasta. He pyrkivät toimimaan niin, että ympäristö voisi olla puhdas ja elinvoimainen. Palveluiden suosituin tuote onkin uusiutuvalla energialla kotitalouksille tuotettu sähkö. 

Asiakkaille halutaan tarjota palveluita vastuullisesti sekä he pyrkivät kaikin tavoin ylläpitämään elinvoimaista ja viihtyisää Raaseporia. Yrityksen paikallisesti tuotetun kaukolämmön lisäksi he pitävät huolen myös sähköverkosta ja ovat apuna muun muassa aurinkoenergiaan, sähköautoiluun ja LED-valaistukseen liittyvissä asioissa kilpailukykyisillä hinnoilla.

Raaseporin Energian valikoimaan kuuluu perussähkön lisäksi esimerkiksi tuulivoimalla tuotettua tai  EKO-sertifioitua energiaa. Jokaisen sopimuksista on mahdollista tehdä joko yö- tai vuosisähkönä. Heiltä voi myös tilata sähköautojen latausasemien ja aurinkopaneelijärjestelmien asennuspalveluja avaimet käteen -periaatteella.

Osoite: Pehr Sommarin katu 2, 10600 Tammisaari

Sähköposti: info@re.fi

Puhelinnumero: (019) 289 2400

Kotisivu: http://www.re.fi/fi

Liikevaihto (2021): 20,6 miljoonaa

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Scroll to Top