Paneliankosken Voima Oy

Paneliankosken Voima Oy on toiminut vuodesta 1912.  Se on asiakkaiden omistama energiayhtiö, joka myy sähköä oman verkkonsa kautta Eurassa ja Eurajoella. Yhtiön toimipiste sijaitsee Paneliassa ja heillä on noin 9 600 asiakasta. Heidän omistuksessa on kaksi kaksi vesivoimalaitosta: Panelian ja Eurajoen Pappilankosken laitokset.

Sähköyhtiö työllistää 23 henkilöä ja täyttää ympäristö-, laatu-, turvallisuus- ja energiastandardit toimintajärjestelmässä. Yhtiö hyödyntää vahvaa paikallistuntemusta sekä palvelutarjonnassa että asiakaspalvelussa. He panostavat yhteistyöhön lähialueiden sähköyhtiöiden kanssa varmistaakseen tasalaatuisen toimitusvarmuuden.

Paneliankosken Voiman tärkeimpiä arvoja ovat paikallisuus ja asiakastyytyväisyys. Kaikesta yhtiön myymästä sähköstä noin neljä prosenttia on omilla voimaloilla tuotettua vihreää sähköä ja loput perustuvat 43 % ydinvoimaan ja 47 % fossiilisiin polttoaineisiin. Sähkönjakelun ja -myynnin lisäksi he tarjoavat aurinkopaneelipaketteja kuluttajille avaimet käteen -periaatteella.

Osoite: Mäkiläntie 7, 27430 Panelila

Sähköposti: asiakaspalvelu@pkvoy.fi

Puhelinnumero: (02) 838 6100

Kotisivut: http://www.paneliankoskenvoima.fi/

Liikevaihto (2021): 13,4 miljoonaa

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Scroll to Top