Nivos Energia Oy

Nivos Energia Oy kuuluu osaksi Nivos Oy -konsernia, johon on nivoutunut monipuolinen palveluverkosto energia- ja lämmitysratkaisuista aina netti- ja vesihuoltoihin. Konsernin omistaa Mäntsälän kunta ja jokainen toimialoista toimii tytäryhtiönä, joista yksi on Nivos Energia Oy.

Kyseessä on paikallinen ja suomalainen yritys, joka on palvellut asiakkaita jo 90:n vuoden ajan. Yhtiö on ollut kehittämässä eturintamassa energia-alaa ja vesihuoltoa sekä toiminut esimerkkinä muille alan yrityksille vuosikymmenien ajan. Vuonna 2020 sähkönmyyntiä uudistettiin ja nykyään energialähteinä käytetään 100-prosenttisesti tuuli-, vesi- ja aurinkovoimaa tai ainakin se on fossiilisista polttoaineista vapaata.

Nivos Energia Oy on asiakkaita varten nyt ja tulevaisuudessa sekä yksi toiminnan tärkeimmistä osa-alueista on asiakaspalvelu. Tekemällä sähkösopimuksen heidän kanssa, teet samalla vaivattoman päätöksen myös ilmaston puolesta, sillä he käyttävät energian tuotannossa täysin uusiutuvia energialähteitä.

Osoite: Sepäntie 3, 04600 Mäntsälä

Sähköposti: asiakaspalvelu@nivos.fi

Puhelinnumero: 019 689 955

Kotisivut: https://www.nivos.fi/

Liikevaihto (2021): 4,3 miljoonaa

Nivoksen myynti on nykyisin osa Fortumia. Nivos ilmoitti 2.3.2022 myyneensä asiakaskantansa Fortumille, ja jatkossa sopimuksia voi tilata suoraan Fortumilta.

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Scroll to Top