Lehtimäen Sähkö Oy

Lehtimäen Sähkö Oy on paikallisten asiakkaiden tarpeisiin keskittyvä sähköyhtiö. Aikaisemmin yritys tarjosi sähkön toimituksen lisäksi palveluita myös sähköasennusprojektien kanssa, mutta siitä he ovat nyt luopuneet.

Kahdeksan henkilöä työllistävä Lehtimäen Sähkö Oy on luotettava paikallinen yritys, joka tuntee paikalliset asiakkaansa hyvin ja he ovat omistautuneet palvelemaan asiakkaitaan edullisin hinnoin.

Osoite: Peräläntie 3, 63500 Lehtimäki

Sähköposti: asiakaspalvelu@lehtimaensahko.fi

Puhelinnumero: (020) 7598 350

Kotisivut: http://www.lehtimaensahko.fi/

Liikevaihto (2021): 2,1 miljoonaa

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Myyntisopimuksia vain omalla jakelualueella

Lehtimäen Sähkö Oy on sähköyhtiö, joka tarjoaa sähkönjakelua ja -myyntiä omalla alueellaan. Tällä hetkellä se käsittää Alajärven kaupungin, Lehtimäen alueen sekä siihen rajoittuvia kyliä Ähtärissä ja Soinissa. Sähkösopimuksia ei myydä tällä hetkellä näiden alueiden ulkopuolelle.

Palvelun tehokkuus perustuu laajaan paikallistuntemukseen. Lehtimäen Sähkö Oy:n tärkeimpänä tavoitteena ja periaatteena on tuottaa sähköä jakelualueellaan luotettavasti ja edullisesti. Lisäksi yritys tarjoaa muitakin palveluita kuten puunkaatoapua, tähän ja muihin lisäpalveluihin voit tutustua tarkemmin kotisivuilta.

Scroll to Top