Kymenlaakson sähkö oy

Kymenlaakson Sähkö Oy on yli 60 vuotta toiminut yleishyödyllinen 100-prosenttisesti suomalaisessa omistuksessa oleva suomalainen yritys. Yhtiöllä on sähköverkosto Kymenlaaksossa, Itä-Suomessa, Itä-Uudellamaalla ja Päijät-Hämeellä, jonka lisäksi he myyvät sähköä koko Suomeen.

Kymenlaakson Sähkö Oy on kymmenen kaupungin ja kunnan omistama konserni ja siihen kuuluu lisäksi Kymenlaakson sähköverkko sekä osuuksia muun muassa Kymppivoima-yhtiöstä, Kaakon Alueverkko Oy:stä ja Elvera Oy:stä. Heidän liiketoimintaan kuuluvat energiapalvelut, jotka ovat asiakkaiden saatavilla netissä vuorokauden ympäri.

Osoite: Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki

Puhelinnumero: (05) 7780 500

Kotisivut: http://www.ksoy.fi/

Liikevaihto (2021): 89,0 miljoonaa

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Valoa ja lämpöä ihmisten elämään

Kymenlaakson Sähkö Oy on luotettava työnantaja ja on työllistänyt alan huippuja jo vuodesta 1918 lähtien. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista sähköalan yrityksistä, koska he toimivat yli 150 000 asukkaan jakelualueena ja yli 100 000 asiakkaan sähkönmyyjänä.

Elimäen lisäksi yrityksellä on palvelupisteet Kouvolassa ja Kotkassa. Yrityksen kaikessa toiminnassa ympäristöystävällisyys on keskeisessä roolissa. Ilmastonmuutoksen hillitsemiseen pyritään vaikuttamaan investoimalla uusiutuvaan energiaan ja hiilineutraaliin tuotantoon. Lähes 93 prosenttia sähköntuotannosta on hiilivapaata ja uudet investoinnit kohdistetaan vähäpäästöiseen tuotantoon. 

Uusiutuvan energialähteen osuudet yhtiön hankkimasta sähköstä ovat jopa 40 prosenttia paremmat kuin alan keskiarvo, joten tässä asiassa yritys on suomalaisten energiayhtiöiden eturintamassa.

Scroll to Top