Keravan Energia Oy

Keravan Energia Oy on Keravan Energia -konsernin pääyhtiö, johon kuuluvat lisäksi Sipoon Energia Oy ja Keravan Lämpövoima Oy. Keravan kaupunki on yhtiön suurin omistaja 96,5 prosentin osuudella, ja Sipoon kunta omistaa loput 3,5 prosenttia. Yhtiö on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1906 lähtien.

Yhtiön liiketoiminta koostuu sähköenergian tuotannosta ja myynnistä. Energia tuotetaan paikallisesti Keravan bioenergialaitoksessa, jossa hyödynnetään alueelta kerättyä haketta. Tämän ansiosta Keravan Energia pystyy tarjoamaan asiakkailleen uusiutuvaa energiaa, jonka hiilijalanjälki on erittäin pieni.

Yrityksen toimipisteisiin kuuluu myös aurinkovoimalaitos, joka sijaitsee Keravan vankilan lähellä, vastapäätä bioenergialaitosta. Vuonna 2016 käyttöönotetussa aurinkovoimalaitoksessa on yhteensä 774 aurinkopaneelia.

Osoite: PL 37, 04201 Kerava

Sähköposti: info@keravanenergia.fi

Puhelinnumero: (09) 5849 550

Liikevaihto (2021): 58,7 miljoonaa

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Keravan Energia Oy – sähkösopimukset

Vahvasta paikallisesta painotuksestaan ja nimestään huolimatta Keravan Energia tarjoaa sähkösopimuksia asiakkailleen kaikkialla Suomessa. Yhtiö tarjoaa monenlaisia sopimuksia pörssisähkösopimuksista lyhyisin ja pitkiin määräaikaisiin sopimuksiin.

Keravan Energia on tarjonnut asiakkailleen myös kulutusvaikutuksella varustettuja sopimuksia, joissa osa sähkön hinnasta riippuu sähkön kulutuksen ajoittamisesta. Fiksusähkö-nimellä tunnetut tuotteet ovat tyypillisesti hieman halvempia kuin tavalliset täysin kiinteät sopimukset.

Sähkön kilpailutuksissa Keravan Energia on usein suhteellisen edullinen, mutta ei kuitenkaan aina asiakkaan kannalta halvin vaihtoehto. Vain vertailemalla eri yhtiöitä on mahdollista löytää aidosti paras ja itselle sopivin sähkösopimus.

Scroll to Top