Keravan Energia Oy

Keravan Energia Oy on Keravan Energia -konsernin emoyhtiö, johon kuuluvat myös Sipoon Energia Oy ja Keravan Lämpövoima Oy. Osakeyhtiöstä 96,5 prosenttia omistaa Keravan kaupunki ja loput 3,5 prosenttia omistaa Sipoon kunta. Toiminnassa se on ollut vuodesta 1906 lähtien.

Liiketoimintaa ylläpidetään tuottamalla sähköenergiaa ja myymällä sähköä. Keravan bioenergialaitoksella tuotetaan energiaa lähistöltä kerätystä hakkeesta. Näin pystytään valmistamaan uusiutuvaa energiaa, jonka hiilijalanjälki on hyvin pieni. 

Keravan vankilan vieressä sijaitsevan bioenergialaitoksen lisäksi yrityksellä on sitä vastapäätä myös aurinkovoimalaitos. Vuonna 2016 avatussa aurinkoenergialaitoksessa on 774 aurinkopaneelia.

Osoite: PL 37, 04201 Kerava

Sähköposti: info@keravanenergia.fi

Puhelinnumero: (09) 5849 550

Liikevaihto (2021): 58,7 miljoonaa

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähköä voit nykyään ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä. Kilpailuta sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Keravan Energia Oy – sähkösopimukset

Vahvasta paikallisesta painotuksestaan ja nimestään huolimatta Keravan Energia tarjoaa sähkösopimuksia asiakkailleen kaikkialla Suomessa. Yleensä pienet, paikalliset energian tuottajat ovat keskittyneet lähinnä sähköverkkojen ylläpitoon ja myyvät sähkö lähinnä paikallisille kuluttajille. Keravan Energia tekee kuitenkin poikkeuksen ja tarjoaa palveluitaan kaikille suomalaisille. 

Scroll to Top