Karhu Voima Oy

Karhu voima ilmoitti 19.9.2022 jättäneensä konkurssihakemuksen. Yhtiön asiakkaiden on siis etsittävä uudet sähkösopimukset toiselta toimijalta.

Karhu Voima on suomalainen energiayhtiö, joka myy sähköä. Alun perin yrityksen perustivat Kotkan Energia ja Haminan Energia, mutta se siirtyi KSS Energian omistukseen vuonna 2020. Yrityksellä on selkeä toimintaperiaate, jossa asiakaspalvelu on tärkeissä roolissa. 

Yritys on profiloitunut vahvana sähköenergian toimittajana koko Suomessa. Karhu Voiman tunnuslause ”avoimuus ja oikeudenmukaisuus asiakkaita kohtaan” korostaa yhtä yrityksen suurimmista vahvuuksista;  -rehellisyyttä. 

Ajatuksena on, että kuluttajien tulisi aina tietää mitä yritys tarjoaa ja kuinka paljon se maksaa. Nämä periaatteet ovat tervetulleita alalla, jossa vilpillinen markkinointi ja toisinaan jopa selkeät rikosoikeudelliset rikkomukset ovat liiankin tuttuja. Lisäksi Karhu Energia pyrkii vastuullisuuteen sähkön hankinnassa; se käyttää vain sertifioituja vihreitä energialähteitä.

Osoite: Pulttikatu 1, 48770 Kotka

Sähköposti: asiakaspalvelu@karhuvoima.fi

Puhelinnumero: (02) 0619 8000

Kotisivut: www.karhuvoima.fi

Liikevaihto (2021): 12,9 miljoonaa

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Karhu Voiman sähkösopimukset

Karhu Voima tarjoaa kiinteitä kuukausimaksullisia sähkösopimuksia sekä vaihtosähköä, yleissähköä, yö- ja kausisähköä. Näin ollen valikoima kattaa lähes kaikki sähkösopimus ja hinnoittelu muodot.

Asiakkaiden kannalta loistavaa näissä on se, että sopimukset ovat erittäin edullisia. Yritys tarjoaa esimerkiksi sähköpakettisopimuksia, jotka ovat toistaiseksi voimassa olevia ja pystyvät tarjoamaan huomattavasti edullisempia ratkaisuja kuin monet kilpailijoista. Sopivaa sähkösopimusta hankkiessa kannattaa myös huomioida Karhu Voiman avoimet hinnoitteluperiaatteet ja sähkön tuotantoon käytetyt uusiutuvat energialähteet.

Scroll to Top