Imatran Seudun Sähkö Oy

Imatran Seudun Sähkö Oy on vuonna 1928 perustettu imatralainen sähköyhtiö. Yritys syntyi kahdeksan pienen alueen sähköyhtiön yhdistymisen seurauksena ja siitä on kasvanut keskikokoinen energiayhtiö, joka on lähinnä yksityishenkilöiden omistuksessa ja hallinnassa. Yleensä vastaavat paikalliset pienet ja keskisuuret energiayhtiöt ovat kokonaan alueen kuntien omistuksessa.

Imatran Seudun Sähkön ensisijainen tavoite on sähkön toimittaminen ja myyminen. Yhtiöön kuuluu Imatran Seudun Sähkönsiirto Oy -konserni, johon kuuluvat lisäksi myös tytäryhtiöt Imatra FNW Oy ja Kaakon Energia Oy.

Osoite: Karhumäenkatu 2, 55120 Imatra

Sähköposti: asiakaspalvelu@issoy.fi

Puhelinnumero: (05) 683 5209

Kotisivut: http://www.issoy.fi/

Liikevaihto (2021): 14,7 miljoonaa

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Imatran seudun sähkö Oy – sähkösopimukset

Imatran Seudun Sähkön asiakkaille on tarjolla erilaisia sähkösopimuksia. Mahdollisuus on valita muun muassa pörssisähköä sekä määräaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia yleisiä sähkösopimuksia.

Yrityksen generaattorit ovat myös yhteensopivia aurinkosähkön kanssa. Jokaiselle asiakkaalle on tarjolla omaan kulutukseen sopivat tuoteet. Voit valita kolmesta eri tekniikasta sähkön tuottamiseen: uusiutuva energia, vesivoima tai näiden kahden yhdistelmän.

On olemassa kolme erilaista sekasähkösopimusta, joilla kullakin on omat säännökset ja kustannukset.

Scroll to Top