Forssan Energia Oy

Osoite: Forssan Energia Oy, Paulinkatu 9, 30420 Forssa

Sähköposti: asiakaspalvelu@forssanenergia.fi

Puhelinnumero: (029) 7020 0111

Kotisivut: https://www.forssanenergia.fi/

Liikevaihto (2021): 3,8 miljoonaa

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähköä voit nykyään ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä. Kilpailuta sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Yrityksen historia

Forssan Energia on Sallila Energia -konsernin tytäryhtiö, joka on vahvasti sitoutunut paikalliseen sähkönmyyntiin Hämeen maakunnassa. Sallila Energia omistaa Forssan Energian lisäksi Sallila Sähkönsiirto Oy:n ja Sallila Sähköyhtiön ja omistaa näistä kaikista yrityksistä 100 prosenttia. 

Jokainen tytäryhtiöstä keskittyy eri palveluihin ja esimerkiksi Forssan Energian Hämeen voimalaitos tarjoaa sähkön myyntiä ja sen tavoitteena on olla merkittävä paikallinen energiayhtiö, joka samalla vastaa asiakkaiden energiantarpeisiin ympäri Suomen. Yrityksen tuotevalikoiman on pyritty luomaan niin, että se on joustava ja voidaan muokata kunkin asiakkaan yksilöllisiin energia tarpeisiin.

Yrityksen omistava hallintayhtiö Sallila Energia Group sijaitsee Forssassa ja on omistanut sen vuodesta 2016 lähtien. Forssan Energia tarjoaa sekä markkinahintaisia pörssisähkösopimuksia että kiinteitä energiasopimuksia, aivan kuten monet muutkin nykyaikaiset energiayhtiöt. Yritys tarjoaa myös huippuluokan nettipalvelut, jonka kautta voi vaikka selata omat sähkölaskut ja nähdä energiankäytön tietyn aikavälin mukaan. 

Scroll to Top