Energiakauppa.fi

Energiakauppa.fi oli aiemmin Leppäkosken Energia, mutta nykyään kuuluu osaksi Lännen Omavoima Oy -konsernia. Tämä on aloittanut toimintansa vuonna 2009. Se on Rauman Energia Oy:n ja Vakka-Suomen Voima Oy:n perustama ja omistama sähkönmyyntiyhtiö. Toiminta laajeni vuonna 2022 kun sen uusiksi osakkaaksi tulivat mukaan Leppäkosken Energia ja Valkeakosken Energia. 
Omavoima pyrkii tekemään asiat mahdollisimman yksinkertaisiksi asiakkaille sekä toimimaan mahdollisimman rehellisesti ja suoraviivaisesti. Asiakaspalvelu on laadultaan Suomen huippuluokkaa. Muutenkin yhtiö yrittää tehdä asiat toisin kuin alan muut kilpailijat ja toiminta perustuu siihen että asiakkaat tietävät mitä he ovat oikeasti saamassa.

He haluavat että asiakkaat kiinnittävät huomiota muun muassa näihin yksityiskohtiin ennen sopimuksen allekirjoittamista: Sopimukseen liitetyt ehdot kannattaa lukea huolella läpi ja ne on yleensä kirjattu pienellä tekstillä siihen. Tämän lisäksi on hyvä ymmärtää oletko solmimassa sopimuksen pelkästä sähkösopimuksesta vai onko siihen liitetty jotain lisäpalveluita. Toiminnan yksi tärkeimpiä periaatteita on rehellisyys.

Osoite: Eino Salmelaisen katu 23, 39500 Ikaalinen

Puhelinnumero: (03) 4503 400

Kotisivut: www.energiakauppa.fi

Liikevaihto (2021): 14,9 miljoonaa

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Scroll to Top