Enefit Oy

Enefit Oy on Eestin valtion omistama kansainvälinen energiayhtiö ja yrityksen pääkonttori on Turussa. Yhtiö myy sähköä kaikkialle Suomeen.

Yritys on Viron suurin energiayhtiö ja se palvelee asiakkaita Suomen ja Viron lisäksi myös Puolassa, Ruotsissa, Latviassa ja Liettuassa. Enefit Oy:llä on noin 20 tytäryhtiötä, joilla on yli 6 000 työntekijää eri puolilla maailmaa.

Enefit on Suomessa pieni toimija, mutta sen sopimusvalikoima on erittäin monipuolinen. Tarjolla on niin määräaikaisia kiinteitä sopimuksia kuin erilaisia pörssisähkövaihtoehtojakin.

Osoite: Lemminkäisenkatu 14-18 A, 20520 Turku

Sähköposti: asiakaspalvelu@enefit.fi

Puhelin: (09) 7479 0747

Liikevaihto (2021): 2,0 miljoonaa

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Yrityksen historia

Enefit Oy:n toiminnassa keskeisessä osassa on kestävän kehityksen politiikka ja he pyrkivät laittamaan aina ympäristön etusijalle. Aivan yhtä vahva ympäristöystävällisyyden leima ei ole yllä muissa maissa, mutta yritys ostaa NordPoolin sähköä pörssistä Suomeen. He tuottavat sähkön uusiutuvista energialähteistä, kuten vesivoimasta, tuulivoimasta, aurinkoenergiasta ja bioenergiasta, joten tämä selittää miksi kestävää energiaa myydään vain Suomessa. 

Enefit Oy panostaa myös digitaalisiin kanaviin ja alustoihin, mikä näkyy esimerkiksi heidän omassa älypuhelinsovelluksessa. Enefit Mobile -sovellukseen päivittyy tunnin välein sähkönkulutus – sen avulla oman sähkönkulutuksen seuraaminen on helppoa lähes reaaliajassa.

Enefit Mobilessa käyttäjät pääsevät seuraamaan mitkä toiminnot kuluttavat eniten sähköä, miten pienentää omaa sähkönkulutusta helpoiten ja nopeiten.

Scroll to Top