Ekosähkö Oy

EkoSähkö Oy on Suomen ensimmäinen vihreää sähköä tarjoava yritys. Yritys on aloittanut toimintansa vuonna 1998 ja sen kotipaikka on Kajaanissa. Ekosähkö Oy on itsenäisesti toimiva Loiste Oy:n tytäryhtiö.

He ovat yksi vihreän sähkön johtavia toimittajia ja yritys on sitoutunut toiminnallaan pitkän aikavälin kasvuun Suomessa. Vihreää sähköä tuotetaan maamme pienvoimaloissa, jotka toimivat kokonaan uusiutuvalla bio-, tuuli- ja vesivoimalla.

Osoite: Ekosähkö Oy, Ahontie 1, 87101 Kajaani

Sähköposti: info@ekosahko.fi

Puhelinnumero: (08) 009 2480

Kotisivu: https://www.ekosahko.fi/

Liikevaihto (2021): 1,3 miljoonaa

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähköä voit nykyään ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä. Kilpailuta sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Yrityksen historia

EKOenergia on ruotsalainen yritys, joka on myynyt energiaa kotitalouksille ja yrityksille Suomessa vuodesta 2004. Se on ainoa sähköyhtiö Suomessa, joka tuottaa ja myy 100-prosenttisesti EKOenergia-merkittyä energiaa. Eli tämä tarkoittaa sitä, että yritys on tehnyt lisenssisopimuksen EKO:n kanssa

Muut sähköyritykset tarjoavat kyllä EKOenergia-merkittyä energiaa ja 100-prosenttisesti uusiutuvaa energiaa, mutta Ekosähkö Oy on ainoa EKOenergia-merkitty yritys, jolla ei ole kilpailijoita. Erot näiden välillä syntyvät siitä, että esimerkiksi Ilmatar myy tuulivoimaa, mutta sillä ei ole lisenssisopimusta EKO:n kanssa.

Scroll to Top