Äänekosken Energia Oy

Äänekosken Energia Oy:n omistaa Äänekosken Kaupunki ja se on uusiutuvaan energiaan erikoistunut sähköyritys. He myyvät pääasiassa vesivoimalla, tuulivoimalla tai orgaanisella energialähteellä tuotettua sähköä. Tämä puhtaasti tuotettu sähkö on tuotettu paikallisesti ja kuluttajat ovat tietoisia siitä miten ja missä yrityksen sähkö tuotetaan.

Yritys on paikallinen energiayhtiö, joka energian myynnin lisäksi myös ylläpitää sähköverkkoa, vastaa vesihuollosta ja kaukolämpöjärjestelmän hallinnoinnista Äänekoskella ja lähiseudulla. He esimerkiksi ylläpitävät ja korjavat vesi- ja viemäriverkostoja Äänekosken, Suolahden, Sumiaisten ja Konginkankaan kunnissa sekä vastaavat runkolinjojen rakentamisesta, kunnossapidosta ja paikallisen juomaveden laadusta.

Osoite: Kotakennääntie 31, 44100 Äänekoski

Sähköposti: info@aane-energia.fi

Puhelinnumero: (020) 632 3800

Kotisivu: https://www.aanekoskenenergia.fi/

Liikevaihto (2021): 23,3 miljoonaa

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Äänekosken Energia Oy – maalaisjärkisähköä

Äänekosken Energia pitää toiminnan tärkeimpänä lähtökohtana sitä, että pystyvät tarjoamaan asiakkailleen edullista sähköä, joka kuormittaa mahdollisimman vähän luontoa. He ovatkin rekisteröineet oman tavaramerkin Maalaisjärkisähkön, joka kuvastaa tätä heidän periaatettaan. 

Valitsemalla tämän sähkösopimuksen arvostat ympäristöystävällisyyttä ja edullisuutta. Tämä sähkö tuotetaan pääosan päästöttömästi vesivoimalla ja näin se on mahdollista tarjota kilpailukykyiseen hintaan.

Tämän lisäksi Äänekosken Energia tarjoaa niin määräaikaisia kuin toistaiseksi voimassa olevia sähkösopimuksia. Omaa sähkönkulutusta tarkkaileville sopii pörssisähkö, jossa lasku muodostuu tunneittain vaihtuvan pörssihinnan mukaan. Niille jotka haluavat ottaa varman päälle, niin voivat miettiä vaikka kotiseutusähköä.

Paikallisesta sähköyhtiöstä on kasvanut vuosien myötä erittäin monipuolinen eri alojen palveluita tarjoava yritys. Heiltä voi kysyä myös tarjousta sähköautojen latauspisteeseen.

Scroll to Top