Aalto Energia

Aalto Energia on vuonna 2023 toimintansa aloittanut uuden ajan sähkönmyyntiyhtiö. Yksityisomistettu Aalto Energia haluaa omien sanojensa mukaan ravistella ja uudistaa energialaa, jossa monet sähköyhtiöistä ovat kuntaomisteisia.

Vasta aloittanut Aalto Energia on pienempi sähköyhtiö, jolla ei ole omaa tuotantoa ja joka keskittyy vain sähkösopimusten myyntiin.

Aalto Energian valikoimiin kuuluvat kilpailukykyisesti hinnoitellut pörssisähkösopimukset sekä yleissähkösopimukset.

Osoite: Aalto Energia
Lapinlahdenkatu 16, 00180 Helsinki (postiosoite)

Sähköposti: info@aaltoenergia.fi

Puhelinnumero: 09-2312 1000

Kotisivut: https://aaltoenergia.com

Liikevaihto: Ei tiedossa, yritys vasta aloittanut

Aalto Energia sähkösopimukset

Aalto Tyyni – toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Kilpailuta Aalto Energia ja muut sähköyhtiöt helposti kauttamme.

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Aalto Energia on pienempi sähköyhtiö, jonka valttina on kilpailukykyinen hinnoittelu ja asiakaspalveluun panostaminen. Samalla yhtiön halvaksi hinnoitelluista sopimuksista kannattaa kuitenkin huomioida mahdolliset kampanjahinnoittelut, jotka voivat olla voimassa vain rajatun ajan.

Yrityksen taustat

Aalto Energia aloitti toimintansa syksyllä 2023. Yhtiön tarina alkaa kuitenkin jo vuodesta 2022, kun yrityksen perustajat havahtuivat omien sanojensa mukaan sähkömarkkinan jäykkyyteen. Vuonna 2022 sähkön hinta ampaisi yllättäen pilviin, ja toisaalta vuoden 2023 alussa laskikin takaisin halvempiin hintoihin. Näihin muutoksiin reagoitiin sähköyhtiöissä varsin jähmeästi.

Yhtiö näki mahdollisuuden ravistella sähköalaa ja tuoda muualta yritysmaailmasta tuttuja toimintamalleja myös sähkönmyyntiin. Aalto Energian perustajakaksikko päätti perustaa sähköyhtiön, joka tuo alalle tervettä kilpailua ja panostaa ennen kaikkea asiakaspalveluunsa, kestävien tuotantotapojen tukemiseen sekä selkeisiin sähkösopimuksiin.

Talouselämän haastattelussa yhtiö väläytteli jopa mahdollista listautumista pörssiin tulevaisuudessa.

Aalto Energia kokemuksia

Aalto Energia on todella uusi sähköyhtiö, josta ei vielä juuri löydy pidempiaikaisia kokemuksia. Asiakkaiden kokemukset yrityksen alkutaipaleelta ovat kuitenkin olleet varsin positiivisia, eikä yhtiöstä ole ainakaan vielä kantautunut mitään negatiivista sanottavaa.

Aalto Energia on sähkönmyyntimarkkinoilla toimiva sähköyhtiö siinä missä muutkin, joten sen kautta on mahdollista hankkia sähkösopimus mihin tahansa Suomeen.

Yritys kertoo taustoistaan sivustollaan näin:

Olemme vielä nuori sähköyhtiö, mutta olemme täysin kotimainen sähköntoimittaja, taustajoukoissamme ovat kokeneet yrittäjät ja meillä on vakaa rahoitus. 
Emme ole sähkömarkkinalla etsimässä pikavoittoja, vaan tavoitteenamme on solmia pitkäaikaisia asiakassuhteita sekä kasvattaa yritystoimintaamme vakaasti ja pitkäjänteisesti. 

Scroll to Top