Sähkösopimus Rauma

Vertailemalla ja kilpailuttamalla sähköyhtiöt voit löytää sähkösopimuksen Raumalla. Halvin sähkösopimus löytyy tutkimalla vaihtoehtoja ja selvittämällä, mikä sähkösopimus on sopivin omaan kotiin. Vertaile kaikki sähkösopimukset Raumalla ja säästä rahaa.

SUOSITTELEMME

7,99 c/kWh

+3,99 €/kk

✔️Nopeasti voimaan ✔️Kulutusvaikutus ✔️Vakautta 24kk

Sähkönsiirto ja sähkösopimukset: Rauma

Alueellasi on aina vain yksi sähköverkkoyhtiö, joka vastaa sähkönsiirrosta. Sähkönmyyntisopimuksen eli tuttavallisemmin sähkösopimuksen voit kuitenkin tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa.

SähkönsiirtoyhtiösiRauman Energia
Sähkösopimuksen myyjäKilpailutettavissa ✅

Tietoa Raumasta

Rauma on noin 39 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Varsinais-Suomen maakunnassa. Rauma on merkittävä satamakaupunki ja se on tunnettu mm historiallisista puutalokortteleistaan, sekä vanhasta Raatihuoneesta ja kauppatorista.

Rauma sijaitsee meren äärellä, alle sadan kilometrin päässä Turusta ja alle 150 kilometrin päässä Tampereelta. Rauma sijaitseekin hyvien kulkuyhteyksien päässä, tarjoten hyvät mahdollisuudet elämiseen ja yrittämiseen.

Miltä sähköyhtiöiltä sopimuksen voi ottaa Raumalla?

Rauman Energia vastaa sähkönsiirrosta Raumalla, mutta itse sähkösopimuksen kuluttaja voi valita vapaasti miltä tahansa sähköyhtiöltä Suomessa. Rauman Energian osaomistama sähköyhtiö on nimeltään Omavoima, mutta se ei suinkaan ole ainut vaihtoehto raumalaisille.

Raumalla palvelee useita eri sähköyhtiöitä, joiden tarjouksista voit valita sopivan sähkösopimuksen. Tärkeintä on vertailla eri vaihtoehtoja ja valita sopivin sähkösopimus omien tarpeidesi mukaan.

Isoimpia Suomessa ja Raumalla sähköä myyviä yrityksiä ovat esimerkiksi Fortum, Helen, Oomi, Väre ja Vattenfall.

Kilpailuttamalla sähkösopimuksen Raumalla säästät rahaa

Kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa, ja se voi auttaa sinua säästämään rahaa sähkölaskuissasi. Kun kilpailutat sähkön Raumalle, voit löytää paitsi halvimman myös ominaisuuksiltaan sopivimman sähkötarjouksen.

Voit vertailla sähkösopimuksia esimerkiksi sähköyhtiöiden tarjoamien hintojen ja lisäpalvelujen perusteella. Sähköyhtiöt tarjoavat myös erilaisia kampanjoita, alennuksia, bonuksia ja asiakasetuja asiakkailleen.

Sähkösopimus kannattaakin kilpailuttaa säännöllisesti, jotta saat parhaimman mahdollisen sähkösopimuksen juuri niillä ominaisuuksilla, kuin tarvitset.

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras sähkösopimus Raumalla?

Paras sähkösopimus Raumalle riippuu täysin henkilökohtaisista tarpeista ja budjetista. On tärkeää vertailla eri sähkösopimuksia ja valita sopivin sopimus omien tarpeidesi mukaan.

Mitkä sähköyhtiöt palvelevat Raumalla?

Raumalla palvelevat useat eri sähköyhtiöt, kuten Fortum, Helen, Oomi sekä Rauman Energian osaomistama Omavoima. Hinnat kannattaa aina kilpailuttaa eri sähköyhtiöiden kesken, jotta löydät halvimman sopimuksen.

Scroll to Top