Sähkösopimus Nurmijärvi

Sähkösopimus Nurmijärvelle helposti kauttamme. Vertaile helposti kaikki sopimukset Nurmijärvelle, tai poimi suoraan tämän hetken suosituin sopimuksemme. Kilpailuttamalla voit säästää selvää rahaa.

SUOSITTELEMME

9,75 c/kWh

+3,99 €/kk

Hintavarmuutta ja joustoa 2 vuodeksi!

Sähkönsiirto ja sähkösopimukset: Nurmijärvi

Alueellasi on aina vain yksi sähköverkkoyhtiö, joka vastaa sähkönsiirrosta. Sähkönmyyntisopimuksen eli tuttavallisemmin sähkösopimuksen voit kuitenkin tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa.

SähkönsiirtoyhtiösiNurmijärven Sähköverkko Oy
Sähkösopimuksen myyjäKilpailutettavissa ✅

Tietoa Nurmijärvestä

Nurmijärvi on noin 44 000 asukkaan kunta, joka sijaitsee Uudellamaalla noin 30 kilometrin päässä Helsingistä Espoon ja Vantaan rajanaapurina. Nurmijärvi on tullut tunnetuksi luonnonäheisyydestä, sekä ympäristöä kunnioittavasta elämäntyylistä.

Nurmijärvellä sijaitsee myös historiallisia kohteita, kuten vuonna 1793 valmistunut historiallinen Nurmijärven puukirkko, sekä jo vuonna 1594 valmistunut Numlahden kartano.

Miltä sähköyhtiöiltä sopimuksen voi ottaa Nurmijärvellä?

Nurmijärvellä asuville on tarjolla edullisia sähkösopimuksia useilta eri sähköyhtiöitä, kuten esimerkiksi valtakunnallisesti toimivilta suurilta sähkönmyyjiltä, joita ovat mm Fortum, Helen ja Vattenfall. 

Lisäksi Nurmijärvellä toimii myös oma paikallinen sähköyhtiö Nurmijärven Sähkö, jolta sähkösopimuksen voi niin ikään ottaa.

Huomaa, että sinun ei ole pakko ottaa sopimusta paikalliselta yhtiöltä, vaan voit vapaasti kilpailuttaa sähköenergian eri yhtiöiden kesken.

Kilpailuttamalla sähkösopimuksen Nurmijärvellä säästät rahaa

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen on hyvä tapa säästää rahaa. Kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa. Tarjolla on useita eri sähköyhtiöitä, joilta sopimuksen voi ottaa. 

Kilpailuttamalla sähkösopimuksen voit löytää itsellesi ja budjettiisi sopivan tarjouksen ja säästää rahaa pitkällä tähtäimellä edullisen sähkösopimuksen avulla.

Nurmijärvellä sijaitsevaan omakotitaloon pörssisähkö on usein sopiva vaihtoehto, mutta pienemmän kulutuksen kerrostaloasuntoon kiinteähintainen sopimus voi olla fiksumpi. Pörssisähkökään ei sovi kaikille, ja jos haluat lukita hinnan kiinteäksi myös talvikuukausille suosittelemme määräaikaista sopimusta.

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras sähkösopimus Nurmijärvellä?

Paras sähkösopimus Nurmijärvelle riippuu aina sopimusten hinnoista sekä halutusta sopimustyypistä. Voit kilpailuttaa meiltä sekä pörssisähköt että kiinteähintaiset sopimukset helposti parilla klikkauksella.

Mitkä sähköyhtiöt palvelevat Nurmijärvellä?

Nurmijärven alueella asuville on tarjolla useita eri sähköyhtiöitä, kuten valtakunnallisesti toimivat Fortum, Helen ja Vattenfall. Lisäksi alueella on oma paikallinen yhtiö, Nurmijärven Sähkö.

Scroll to Top