Sähkösopimus Mikkeli

Onko etsinnässä halpa sähkösopimus ja kotikaupunkina Mikkeli? Pääset vertailemaan kauttamme kaikki sähkösopimukset Mikkeliin edullisimman löytämiseksi.

Sähkön kilpailutus auttaa löytämään halvan sähkösopimuksen, mikä tuo säästöä joka kuukausi sähkölaskussa. Sähkösopimusten vertailu kauttamme on nopeaa, joten löydät parhaan sopimuksen hetkessä. 

Vertaile kauttamme kaikki sähkösopimukset Mikkelissä ja säästä rahaa!

SUOSITTELEMME

7,99 c/kWh

+3,99 €/kk

✔️Nopeasti voimaan ✔️Kulutusvaikutus ✔️Vakautta 24kk

Sähkönsiirto ja sähkösopimukset: Mikkeli

Alueellasi on aina vain yksi sähköverkkoyhtiö, joka vastaa sähkönsiirrosta. Sähkönmyyntisopimuksen eli tuttavallisemmin sähkösopimuksen voit kuitenkin tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa.

SähkönsiirtoyhtiösiESE-Verkko Oy, Järvi-Suomen Energia
Sähkösopimuksen myyjäKilpailutettavissa ✅

Top 3 halvin sähkösopimus Mikkeli

SopimusHinta
1. Fortum - Duo 24kk7.99 c/kWh + 3.99 €/kk (kulutusvaikutus)
2. Hehku Energia - Hehku Kiinteä 24kk8.49 c/kWh + 0 €/kk
3. Vihreä Älyenergia - Väen Vankka 12kk8.74 c/kWh + 0 €/kk

Tietoa Mikkelistä

Mikkeli on vuonna 1838 perustettu Etelä-Savon maakunnassa sijaitseva kaupunki, joka on tunnettu muun muassa kulttuuritarjonnastaan ja kauniista luonnonvesistään. Se sijaitsee Saimaan vieressä, mikä tekee Mikkelin seudusta yhden Suomen suosituimmista mökkikunnista.

Mikkelissä asuu noin 52 000 ihmistä, ja se on tärkeä teollisuuden ja kaupan keskus Etelä-Savon alueella. Mikkeli on tunnettu myös tärkeänä puolustusvoimien keskuksena. 

Mikkelin kaupungin alueella on useita museoita, teattereita ja konserttisaleja, joihin kuuluvat esimerkiksi Mikkelin Kaupunginteatteri ja Mikkelin Konserttitalo.

Miltä sähköyhtiöiltä sopimuksen voi ottaa Mikkelissä?

Sähköä käytettäessä maksetaan erikseen sähkönsiirrosta ja sähköenergiasta. 

Siirtoyhtiötä ei voi itse valita, vaan sopimus tehdään aina paikallisen sähköverkkoyhtiön kanssa. Mikkelissä tämä on ESE-Verkko Oy tai Järvi-Suomen Energia. 

Sähkösopimuksen solmiminen on kuitenkin vapaampaa, joten on mahdollista kilpailuttaa sähköyhtiöt ja löytää halvin sähkösopimus. Mikkelin paikallinen sähköyhtiö on Etelä-Savon Energia eli ESE, mutta sen lisäksi sähkösopimuksia alueelle tarjoavat esimerkiksi Helen, Fortum, Väre, Nordic Green Energy ja Vattenfall. 

Lähes kaikki sähköyhtiöt toimivat kansallisesti koko Suomessa, joten voit ottaa sähkösopimuksen sieltä, mistä löytyy edullisin tarjous.

Kilpailuttamalla sähkösopimuksen Mikkelissä säästät rahaa

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen säännöllisesti tuo säästöä ja varmistaa sen, että itsellä on jatkuvasti käytössä paras hinta. 

Kun vertailee sähkötarjoukset, kannattaa kiinnittää huomiota myös sopimustyyppiin. Pörssisähkön hinta vaihtelee Nordpool-pörssin hintojen mukaisesti, joten vertailussa huomioidaan perusmaksut ja sähköyhtiöiden veloittamat marginaalit. Kiinteähintainen sopimus tuo puolestaan ennustettavuutta omaan sähkölaskuun.

Tee kattava sähkön kilpailutus sivuillamme ja vertaile sähkösopimukset. Voit suodattaa näkyviin vain tietyn tyyppiset sopimukset tai vertailla kaikkia omaan kulutukseen perustuen. 

Näin löydät helposti edullisimman sähkösopimuksen, mikä näkyy pienempänä sähkölaskuna.

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras sähkösopimus Mikkelissä?

Paras sähkösopimus Mikkelissä riippuu siitä, minkälainen sähkönkäyttäjä olet. Kilpailuttamalla sähköyhtiöt varmistat sen, että käytössäsi on jatkuvasti paras mahdollinen hinta.

Mitkä sähköyhtiöt palvelevat Mikkelissä?

Lähes kaikki sähköyhtiöt tarjoavat sähkösopimuksia silloin, kun asuinpaikkana on Mikkeli. Paikallisten sähköyhtiöiden lisäksi voit ottaa mukaan kilpailutukseen kansallisesti toimivat sähköyhtiöt, joihin kuuluvat esimerkiksi Helen, Fortum, Väre ja Vattenfall. Halpa sähkösopimus löytyy kattavan vertailun kautta.

Scroll to Top