Sähkösopimus Lohja

Halpa sähkön hinta löytyy vertailemalla sopimuksia ja kilpailuttamalla sähköyhtiöt. Kun asuinkaupunkisi on Lohja, voit tehdä kattavan kilpailutuksen koko maassa toimivien sähköyhtiöiden välillä.

Vertailun tuloksena löytyy edullinen sähkösopimus, mikä tuo säästöä joka kuukausi. Hyödynnä helppo kilpailutus ja löydä paras sähkösopimus!

SUOSITTELEMME

7,99 c/kWh

+3,99 €/kk

✔️Nopeasti voimaan ✔️Kulutusvaikutus ✔️Vakautta 24kk

Sähkönsiirto ja sähkösopimukset: Lohja

Alueellasi on aina vain yksi sähköverkkoyhtiö, joka vastaa sähkönsiirrosta. Sähkönmyyntisopimuksen eli tuttavallisemmin sähkösopimuksen voit kuitenkin tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa.

SähkönsiirtoyhtiösiCaruna, Elenia
Sähkösopimuksen myyjäKilpailutettavissa ✅

Top 3 halvin sähkösopimus Lohja

SopimusHinta
1. Fortum - Duo 24kk7.99 c/kWh + 3.99 €/kk (kulutusvaikutus)
2. Hehku Energia - Hehku Kiinteä 24kk8.49 c/kWh + 0 €/kk
3. Vihreä Älyenergia - Väen Vankka 12kk8.74 c/kWh + 0 €/kk

Tietoa Lohjasta

Lohja on Uudellamaalla sijaitseva kaupunki, jossa on noin 46 000 asukasta. Lohja sijaitsee kauniin Lohjanjärven rannalla noin 50 kilometrin päässä Helsingistä.

Lohja on merkittävä teollisuuskeskus, jolla on ollut iso rooli Suomen teollistumisessa. Kaupungissa on paljon tehtaita, joiden rooli metalliteollisuudessa, kemianteollisuudessa ja elintarviketeollisuudessa on suuri.

Lohjalla on myös monia tunnettuja nähtävyyksiä, joihin kuuluu esimerkiksi keskustassa sijaitseva vanha kivikirkko. Kirkko on Suomen kolmanneksi suurin keskiaikainen kirkko, ja siellä järjestetään paljon erilaisia kulttuuritapahtumia ja konsertteja.

Miltä sähköyhtiöiltä voi ottaa sopimuksen Lohjalla?

Sähkönsiirtoyhtiö on Lohjalla omasta osoitteesta riippuen joko Caruna tai Elenia. Sähkösopimuksen sähköenergian osalta voi ottaa kuitenkin siltä yhtiöltä, mikä tarjoaa sen edullisimpaan hintaan.

Kaupungissa ei ole paikallista sähköyhtiötä, mutta sen asukkaat voivat valita koko maassa toimivien sähköyhtiöiden välillä. Tällaisia valtakunnallisesti sähköä myyviä yhtiöitä ovat esimerkiksi Oomi, Hehku, KSS Energia ja Nordic Green Energy.Ennen valintaa kannattaa tehdä kattava sähkösopimuksen kilpailutus, minkä kautta löytyy helposti ja nopeasti edullisin sähkön hinta.

Kilpailuttamalla sähkösopimuksen Lohjalla säästät rahaa

Kilpailuttaminen tarkoittaa eri sähköyhtiöiden sopimusten ja hintojen vertailua. Vertailua tehdessä kannattaa miettiä omaa sähkön kulutusta – jaksaako seurata aktiivisesti sähkön hintoja vai onko kiinteän sähkönhinnan tuoma huolettomuus parempi vaihtoehto?

Sopimustyypeistä voidaan valita toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus tai määräaikainen sopimus, joka sitoo hinnan tietyn jakson ajaksi.

Vertailu kannattaa tehdä säännöllisesti, koska sähkön hinnat vaihtelevat ja uusia tarjouksia tulee markkinoille jatkuvasti. Myös sähkösopimuksiin sisältyvät palvelut ja edut muuttuvat aika ajoin, ja uusi sopimus voi olla vanhaa merkittävästi parempi.

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras sähkösopimus Lohjalla?

Kun etsinnässä on paras sähkösopimus, kannattaa miettiä omaa sähkönkulutusta ja etsiä sähkösopimus sen perusteella. Toiselle paras sopimus on pörssisähkö muuttuvine hintoineen, kun taas toisille sopii joko määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva kiinteähintainen sopimus.
Sopivan sopimustyypin löytämisen jälkeen kilpailutetaan vielä sähköyhtiöt, jotta saadaan paras sähkön hinta.

Mitkä sähköyhtiöt palvelevat Lohjalla?

Lohjalla ei ole paikallista sähköyhtiötä, mutta asukkaat voivat valita kaikista koko Suomessa toimivista yhtiöistä. Näitä ovat muun muassa Fortum, Helen ja Vattenfall, jotka kaikki tarjoavat sähkösopimuksia Lohjalle. Vertailemalla löytyy itselle parhaiten sopiva vaihtoehto.

Scroll to Top