Sähkösopimus Lahti

Edullisin sähkösopimus löytyy, kun vertailee ja kilpailuttaa eri sähköyhtiöt. Kun kotikaupunkina on Lahti, pääsee valitsemaan sähköyhtiön laajasta valikoimasta.

Sähkön kilpailutus onnistuu nykyään kokonaisuudessaan netissä, ja halpa sähkösopimus löytyy pienellä vaivalla. 

Hyödynnä sivuiltamme löytyvä kilpailutus ja vertaile sähkösopimuksia. Vaihtamalla edullisimpaan saavutat säästöä joka kuukausi!

SUOSITTELEMME

7,99 c/kWh

+3,99 €/kk

✔️Nopeasti voimaan ✔️Kulutusvaikutus ✔️Vakautta 24kk

Sähkönsiirto ja sähkösopimukset: Lahti

Alueellasi on aina vain yksi sähköverkkoyhtiö, joka vastaa sähkönsiirrosta. Sähkönmyyntisopimuksen eli tuttavallisemmin sähkösopimuksen voit kuitenkin tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa.

SähkönsiirtoyhtiösiLahti Energia Sähköverkko Oy, Elenia
Sähkösopimuksen myyjäKilpailutettavissa ✅

Top 3 halvin sähkösopimus Lahti

SopimusHinta
1. Fortum - Duo 24kk7.99 c/kWh + 3.99 €/kk (kulutusvaikutus)
2. Hehku Energia - Hehku Kiinteä 24kk8.49 c/kWh + 0 €/kk
3. Vihreä Älyenergia - Väen Vankka 12kk8.74 c/kWh + 0 €/kk

Tietoa Lahdesta

Lahti on Suomen toiseksi suurin sisämaakaupunki, jossa asuu yli 120 000 ihmistä. Se sijaitsee Päijät-Hämeen maakunnassa toimien sen maakuntakeskuksena.

Kaupunki on tunnettu muun muassa urheilusta, kulttuurista ja luonnosta. Erityisen kuuluisa Lahti on mahtavasta latuverkostostaan, joka tarjoaa loistavat puitteet hiihtoon talvella. 

Lähes kahdensadan kilometrin pituinen latuverkosto tunnetaan myös maailmalla kansainvälisten Salpausselän kisojen ansiosta. Hiihdon lisäksi kilpaillaan mäkihypyssä ja yhdistetyssä, ja vuosittain järjestettävä tapahtuma tuo kaupunkiin talviurheilulajien parhaimmiston.

Miltä sähköyhtiöiltä voi ottaa sopimuksen Lahdessa?

Sähköä käytettäessä maksetaan erikseen sähkönsiirrosta ja sähköenergiasta. 

Sähkönsiirto on aina paikallisen sähköverkkoyhtiön tehtävä, eikä kuluttaja voi kilpailuttaa tai vaihtaa sopimusta. Lahden seudun sähköverkkoyhtiöitä ovat Lahti Energia Sähköverkko Oy ja Elenia. Riippuu omasta osoitteesta, kumpi yhtiöistä huolehtii sähkönsiirrosta.

Sähköenergia ostetaan erikseen, ja sen osalta sähkösopimus voidaan tehdä itse valitsemansa yhtiön kanssa. Tämän ansiosta on mahdollista tehdä kattava sähkön kilpailutus, jossa vertaillaan kaikki koko Suomessa toimivat sähköyhtiöt.

Lähes kaikki sähköyhtiöt toimivat kansallisesti koko maassa, joten sähköenergian voi toimittaa muun muassa Oomi, Väre, Hehku, Fortum tai moni muu sähköyhtiö.

Kilpailuttamalla sähkösopimuksen Lahdessa säästät rahaa

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen kannattaa tehdä säännöllisesti, koska se tuo nopeasti merkittävän säästön sähkölaskuun. Sähköyhtiöiden vertailun lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota sopimustyyppiin.

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus mahdollistaa säännöllisen sähkön hinnan vertailun, koska sopimuksen voi irtisanoa milloin vain. Myös sähköyhtiö voi kuitenkin muuttaa sähkön hintaa silloin, kun yleinen hintataso nousee.

Määräaikainen sähkösopimus sitoo molempia osapuolia, eikä sopimusta voi irtisanoa kesken kauden. Se tuo sähkölaskuun vakautta, mutta voi sitoa myös asiakkaan maksamaan tarpeettoman korkeaa hintaa yleisen markkinahinnan laskiessa.

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen kannattaa tehdä mahdollisimman usein, jotta oma sähkösopimus on hinnan osalta jatkuvasti ajan tasalla. 

Määräaikainen sopimus on hyvä kilpailuttaa aina sopimuskauden lähestyessä loppua, jotta saadaan käyttöön mahdollisimman halpa sähkön hinta. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen voi kilpailuttaa huomattavasti useammin.

Sähkön kilpailutus kauttamme on nopeaa ja helppoa. Hyödynnä vertailutaulukko ja valitse edullisin sähkösopimus.

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras sähkösopimus Lahdessa?

Paras sähkösopimus on aina yksilöllinen – toinen säästää pörssisähköllä, kun taas toinen luottaa kiinteähintaiseen sopimukseen. Vertailemalla ja kilpailuttamalla löytyy sopivin sähköyhtiö, joka tarjoaa parhaat hinnat ja sopimusehdot.

Mitkä sähköyhtiöt palvelevat Lahdessa?

Lahdessa toimivat sähköyhtiöt ovat samat kuin muualla Suomessa. Lähes kaikki sähköyhtiöt toimivat nykyään kansallisesti, joten sähkösopimuksen toisena osapuolena voi olla esimerkiksi Fortum, Helen tai Oomi. Nämä ja muut sivuiltamme löytyvät yhtiöt tarjoavat sähkösopimuksia asiakkaille Lahdessa ja sen lähiympäristössä.

Scroll to Top